Karácsony Gergely nyelvtudása az Economistnak tett nyilatkozata után került napirendre, a főpolgármester ebben alacsonynak és kövérnek nevezte Orbán Viktort, amiért elnézést kért – írja az Index.hu.

Nem csitul Karácsony nyelvtudásának firtatása – most a Magyar Nemzet vádolja hazugsággal
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Fürjes Balázs államtitkár az erre adott reakciójában Karácsony Gergely nyelvtudását firtatta, aki ennek hatásra elismerte,

a miniszterelnök beszélt angolja alighanem jobb, mint az enyém

Karácsony angoltudásának firtatása után a Nézőpont pedig arról csinált kutatást, hogy a kormányfőnek tudnia kell-e angolul.

Akkor Schiffer András is megszólalt Karácsony nyelvtudásával kapcsolatban,

eléggé hipokrita hozzáállás a nyelvtudása miatt támadni Karácsonyt, mivel Orbán és Szijjártó is hivatalos tolmácsokkal megy külföldre tárgyalni.

Nem rég a politológus vádolta azzal Karácsonyt, hogy "hazugságspirálba keveredett" a nyelvtudás kapcsán, most pedig a Magyar Nemzetben olvasható az alábbi

Miniszterelnök-jelölti bejelentkezése óta hazugságspirálban vergődik Karácsony Gergely, aki minden jel szerint sem az iskolai végzettségével, sem pedig a nyelvvizsgájával összefüggésben nem mondott igazat.

A Magyar Nemzet most arról ír, hogy

Karácsony Gergely nem lehetett volna tanársegéd 2004 és 2008 között a Budapesti Corvinus Egyetemen, mivel nem felelt meg az intézmény szabályában leírt feltételeknek.

A lap arra hivatkozik, hogy

a tanársegédi munkakörbe történő kinevezés követelményei között szerepelt „legalább egy nyelv C típusú nyelvvizsgával vagy azzal egyenértékű állami oklevéllel bizonyított ismerete” is. A főpolgármester egyetemi nyelvi lektorátuson vizsgázott, a lap szerint ez nincs azonos szinten a C típusú nyelvvizsgával.

Karácsony Gergely egyelőre nem reagált az ügyre.

Forrás:Index.hu, magyarnemzet.hu
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Karácsonynak amivel rendelkezik a TISZTESSÉG, ami nem áru, azt vagy elviszeteni lehet, mint pl. a székházmutyival!
,
Ráférne az országra, hogy mindennap karácsony legyen azok helyett, akik még a szakmájukat is csak kofaszinten művelik, mert a politika az értelmes vita művészete!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Karácsonynak amivel rendelkezik a TISZTESSÉG, ami nem áru, azt vagy elviszeteni lehet, mint pl. a székházmutyival!
,
Ráférne az országra, hogy mindennap karácsony legyen azok helyett, akik még a szakmájukat is csak kofaszinten művelik, mert a politika az értelmes vita művészete!
134.bátor
Nem,nem ès nem!!? Nem szállnak le arról akit kipècèztek maguknak. Egyèbkènt láttam Karácsonyt tegnap ,ahogy angolul nyilatkozott. Láttam a dagadtot is. Èg,ès föld,Karácsony javára
Nyírfa
@tudode: " Ráférne az országra, hogy mindennap karácsony legyen azok helyett, akik még a szakmájukat is csak kofaszinten művelik, mert a politika az értelmes vita művészete! "

++++:)))
T-Boly
Én mos átmegyek spiclibe. É több terhelő adatot is tudok Karácsonyról. Hiteles források állítják,hogy féléves korában még magyarul se beszélt folyékonyan. Sőt ez időtájt volt,hogy a pelusba csúszott a matéria. De ha már itt tartunk azt is elárulom a fidessnek,hogy nem nagyon szerezi őket. Sic. Az oviban meg egyenesen a kiscsoportba kezdte,ahol gyengén tanították az angolt. A legnagyobb baj viszont az hogy felsőbb iskoláit nem tróger módjára Soros pénzelte,hanem saját,a család erejét vette igénybe. Hát szabad ilyet csinálni? Hát milyen ember ez?
jesz
magamból kiindulva, de Karácsony védelmében..
...amikor először küldek dolgozni egy angol nyelvü gyarmatra,bakkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy az itthon tanult angol bizony szart sem ér...szerncsére hamar beljöttem, de néha égés volt, ha egy benn szülött angolját nem értettem..

Nos Karácsonynak igenis segíteni kellene a folyékony angol nyeltudásban, mert ha ő lesz a főnök, megengedhetetlen, hogy nehezen találja a szavakat...remélem van aki segít neki, nem kell Sorosra várni.
CsipkeRózsa
Jó volna, ha Orbán személyében is csak azt lehetne kifogásolniuk, hogy nem jól beszéli az angolt.
Yoda69
A bajszos szar, akit a fideSS kikiáltott köztársasági elnoknek (igaz köztársaság mar nincs) egy szót sem beszel angolul.
Miért nem ezen lovagol a fideSS csürhe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.