Ha a miniszterelnök ott lesz a Hősök terén, nincs akadálya, hogy kezet fogjanak egymással.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Ha a miniszterelnök ott lesz a Hősök terén"

Kicsit se lesz feltünő golyóálló mellényben 500 TEK-es között :-)))...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Ha a miniszterelnök ott lesz a Hősök terén, nincs akadálya, hogy kezet fogjanak egymással. Ennyi.
De csak azután ahogy a csuhás összeszedte magát a térdelésből. Szokott lábat mosni is lehet Nagy Orr Bán majd azt dugja oda neki különben Bayerzsótfika elégedetlen lesz és lehet ki is átkozza a marhája miután felkente magát.
Béla333
A kézfogás után remélem alaposan lefertőtleníti a kezét a Pápa, hogy ne maradjon szaros a keze.
Ja Igen! Utána nézzék meg az értékeiket, mert ezek minden fillért ellopnak.
RonaGyuri
@Néro: @voltmárjobbis: @Béla333: Kezet fogni Őszentségével??? Ne már!!! =))
vacsi
"Beer Miklós ettől függetlenül úgy véli, hogy Ferenc pápa találkozik Orbán Viktorral és Áder Jánossal, ha a miniszterelnök és a köztársasági elnök ott lesz a Hősök terén, akkor üdvözlik egymást és kezet fognak."
Sajnos, a firkászokra jellemzően a mondat szerkesztése rossz. Beer Miklós "csak úgy véli", de nem tudja biztosan. A mondat vége helyesen így szólna: akkor ESETLEG kezet fognak. És mi van akkor, ha a pápa nem akar kezet fogni, esetleg hátat fordít, vagy valami hasonló? Esetleg a közelébe sem jutnak?
Szóval, Orbán helyében én nem kockáztatnék.
Gazella
@voltmárjobbis: pont erre gondoltam én is.
Emmersson71
Majd odatolakszik a dagadt. Remélhetőleg nem eszi le magát megint!
Gazella
Kezet se fog nyújtani a zsirhájnak!! Ferenc pápa golyóálló mellény nélkül lesz és a testőreit se fogjuk kiszurni. De zsirhájon golyóálló mellény és még himbilimbi védő is lesz és olyan zakó ami szétdurran rajta...testőröket meg messziről ki lehet szúrni.
Qqberci
"Ha a miniszterelnök ott lesz a Hősök terén"

Kicsit se lesz feltünő golyóálló mellényben 500 TEK-es között :-)))...
nezelodo
Találkozik, majd a tekintetük, amikor a pápa úrfelmutatáskor felnéz az égre, és a Mini. elnökünk fentről vissza levigyorog rá...
Sámannus
Mennyé te pohos a balogpáter miséjére ott még szotyizhatsz is
Néro
@RonaGyuri: Van benne valami. Pontosítom , 'kezet csókol a Pápa'. Természetesen , térdelve.
csak úgy....
@Shikari: hogy fér el ennyi szar a buksidban? :) te minek vagy tekinthetö?
nezelodo
Nem is értem, miért olyan fontos, hogy a vezérünk audienciát adjon a pápának? Aztán beugrott VIII. Henrik esete a pápával. Lehet. hogy a Lölö válásához. és újabb templomi esküvőjéhez kell a pápa engedélye. Remélem tanult Ferenc testvér az elődje hibájából, és nem ágyaz meg az új "Orbikán" egyháznak, (minden megvan hozzá a Gazsi a hitszónok és elrettentő katona, még a templomosok is másolhatók a Lölö vagyonából), mert elég az Anglikán egyházból egy is.
Nessy
@nezelodo: Két migránsozás, és a napi fosztogatás közben majd szakít időt státusz keresztény nini istenünk, hogy kitolja a pocakját a Hősök terére. De csak ha az emberek feje fölötti magasságban készítenek neki egy VIP páholyt!
nezelodo
Ha már annyira fontos, hogy a pápa a jelenlétével is legitimálja az Orbán személyes hatalmát, legalább a Ferenc által celebrált misére tegyék meg ministránsnak a Bayert, és a Bencsiket.
Ami meg a pápaság intézményét illeti, nem szokatlan ott, hogy beférkőzik a Vatikánba az olasz maffia. Lehet, hogy azért a nagy nyomulás, mert a szicíliai klán már kifáradt, és vérfrissítésre van szükség? Megérhetjük, hogy a Lölö lesz az Isten új bankárja? Bár elég csúnyán végezte a Temze egyik hídja alatt a régi is...
134.bátor
Kezet fogni??? Dagadèk elvárja,hogy kezet csókoljon neki a pápa:) Ebben már rutinos .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.