A mérkőzés előtt az ír válogatott valamennyi tagja letérdelt, ezzel kifejezve a gyűlölet bármilyen formájának elítélését. A magyar futballisták - ahogy azt előzetesen jelezték - nem térdeltek le, hanem a mezük karján olvasható "Respect" felíratra mutattak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
@Pálinkás Pál: Hááát érted se. Érted?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
valaki árulja már el nekem...miért is kéne térdelni egy drogos niggerért?..de tovább megyek...akármilyen színesért?
Néro
@Pálinkás Pál: Hááát érted se. Érted?
Nessy
@Pálinkás Pál: Az rendben van, hogy valakinek más a véleménye. De a "respect" arra kötelezné a híveket, hogy ha maguknak tiszteletet akarnak, akkor tartsák tiszteletbe a vendégek meggyőződését! Nem kellett volna mást tenni, csak kulturáltan viselkedni!
Gyurka80
Az idióta libbantak térdeljenek csak. Gyurcsány biztos letérdeltette volna a csapatot, na ezért IS nem kell a böszme.
szegfue
@Pálinkás Pál: 15:11 "...a gyűlölet bármilyen formájának elítélését..." térdeltek le, szó sem volt sem drogosokról, sem szinesekről... szerintem ezt egy kissé benézted.
Pálinkás Pál
@szegfue: most játszod itt az álnaívat?..pontosan tudod hogy ez a blm miatt kezdődött...a térdelgetést meg a nigger hamilton kezdte az F1-ben...az egész a koszos, drogos nigger elpatkolásával kezdődött...úgy hogy ne erőlködj, nem néztem be semmit..
Csizmás Kond
@szegfue: Ez a térdeplős mánia a feketestb izé által jött divatban tehát van köze a színesebb bőrűekhez.
szegfue
@Pálinkás Pál: 17:16 Én teljesen komolyan irtam!. Ezzel az erővel akár kezdődhetett Noénál, esetleg a honfoglalás, vagy éppen Bem apó idejében is... Sajnálom, hogy felingereltelek... egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyi gyülölet van Benned.
Pálinkás Pál
@szegfue: nem hergeltél fel...azok dühítenek akik szerint aki a saját fajtáját a többi elé helyezi, az rasszista...pedig így működik az evolúció évmilliók óta...
szegfue
@Csizmás Kond: 17:23 Ja, meg Gyurcsánynak, Sorosnak és a többi "feketeseggünek" nem?! Most őszintén: ez a "térdeplős mánia" Téged személy szerint sért? Esetleg erkölcstelennek tartod?
Csizmás Kond
@szegfue: Kimondottan helytelennek, nem odaillőnek, politikának és maglázónak tartom. A sportnak semmi köze az ilyesmikhez, csak a ferde, eltorzult elmék akarnak összemosni bizonyos dolgokat...és ezt tartom kimondottan visszataszítónak.
szegfue
@Csizmás Kond: Akkor a zenészek, énekesek miért szerepelnek a Fidesz gyülésein? A kulturának sincs köze a politikához nem?
Csizmás Kond
@szegfue: ...mert politizálnak, mert kampányolnak valaki mellett...és mert jól megfizetik érte...de ez bajnokság nem kampány.
Aki Én
Olyan szomorú, hogy ezt az egyszerű gesztust milyen kevesen értik, milyen sok butaságot hordanak össze.
Pedig nem egy bonyolult dolog.
RonaGyuri
ez így nagyin félrevitte a dolog lényegét. Nem lényegtelen, de részletkérdés a vélemény-nyilvánítás módja (persze hogy szó sincs politikáról), azonban Orbán birkáinak viselkedése az valóban nagyon nagy gáz, s az már politika! =))
szegfue
@Csizmás Kond: Lehet, hogy nem kampány, de azért őket is jól megfizetik! Egyébként meg rohadtul semmi bajuk nem lett volna, ha letérdelnek... ez az én véleményem.
Csizmás Kond
@szegfue: ...szerintem lett volna...mert aki karakán az nem hodól be holmi idegbeteg mániának. Ők azért vannak ott hogy focizzanak és aki hajbókolni akar az csússzon-másszon de egyik se erőltesse a másikat hogy csinálja azt amit ő.
Aki sportolt az tudja, hogy a sport egy erőnléti önkifejezés. Ott nem megalázkodni kell hanem tisztelettel megvívni.
Nessy
@szegfue: Viszont tiszteletet azt elvárnak! Hogy ők senki meggyőződését nem tisztelik, az sajnos ebben az esetben nem csak őket minősíti! Azért a címről jutott eszembe, hogy ha véletlenül eszükbe jut a státuszkereszténységük, és betévednek egy misére, ott sem térdelnek le Úrfelmutatáskor? Amilyen észlények, képesek rá!
szegfue
@Csizmás Kond: Ne akard már nekem megmagyarázni, hogy ha valaki nem térdel le, az karakán. De akkor is karakán, ha rámutat a mezére?
Csizmás Kond
@szegfue: Szerintem az is hülyeség volt...na de ilyen ez a félrelibbent valóság.
szegfue
@Csizmás Kond: Na látod! Ha már "beadták a derekukat", akkor nem mindegy, hogy térdelnek, vagy rámutatnak a mezükre?! Kb. ennyi eszük van a focistáknak és az őket "irányitó" vezetőknek!!:(
Csizmás Kond
@szegfue: Szerintem nem...amúgy idiótaság volt a mutogatás is...na de valaki ezért is röhög a markában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.