Szerdán jelentette be a miniszterelnök, hogy a gyermeket nevelő családok 2021-ben befizetett személyi jövedelemadóját visszakapják még a választás előtt. Már ha elérjük az 5,5 százalékos gazdasági növekedést.

Nagy indulatokat kavart Orbán ötlete, szétszedik az elégedetlenkedő kommentelők

A rajongók ujjonganak, az ellentábor fújol, de nagy kérdés, hogy a valószínűsíthető célcsoport, a bizonytalanok meggyőzhetőek-e Orbán bőkezűségével.

A pénzosztást reklámozó Facebook-bejegyzés alatt mindenesetre hatalmas az elégedetlenkedés, sokan egyáltalán nem hisznek a mézesmadzag ígéretében, mások megkésettnek érzik az osztogatást, és akadnak olyanok is szép számmal, akiket az bánt, hogy ebből most kimaradtak.

Egy kis válogatás:

Miért nem gondolnak az 50-65éves aktívkorúakra is egy kis kedvezménnyel. Mert mi mindenből kimaradunk. Közben meg nyomjuk az igát !!!!!

Bukás 2022.

De hogy csinálja, hogy nem röhögi el magát?

Én is felneveltem egy gyermeket...rokkant vagyok,miért nem kapok pénzt???

Ja, meg az ellopott nyugdíjpénztári penzt

Szopjatok le. Ti mindig bizonyos rétegeknek adakoztok (ha adakoztok ritkán) mindig annak a rétegnek aki veletek egy követ fúj. Szopjatok le.

A diszkriminálást a 3 millió nem felejti el. És vannak oltott barátaik, rokonaik is. Ráadásul ilyen gazdasági válság mellett könnyű ígérgetni, hogy ha ennyi lesz a bevétel, adok vissza..

Ez a nap poénja xdxd

Ízlés szerint itt lehet hálálkodni, vagy kiosztani a miniszterelnököt:

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Gyurka80: Remélem van 3 gyereked akik mikor megöregedsz,majd azt mondják,hogy nem tudunk támogatni ahogy geci megigérte,mert még mindig fizetjük a hitelét vissza,amit megszavaztál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsupumi
@Gyurka80: A mangalica meg mindent ellopott. 68 éves vagyok és ma kaptam 600 ft. nyugdíjkiegészítést. Éljen soká a röfi, csak ne itt !!
csak úgy....
@Gyurka80: te nagyon naív és butuska emberke,mire kész az elsö kapavágás ,addígra elfogyott a pénz templomra-stadionra..stb. a kínos egyetemröl nem is beszélve,ami saját (üres)zsebböl megy majd.
fogsz te még bégetni legelés közben a réten..
ómió
Elemi erővel tör fel az efftársi irígység?
Gyurka80
@csak úgy...: Én nem bégettem, hanem dühös voltam amikor böszmeferi csődbe vitte az országot!
Gyurka80
@zsupumi: Mert 600 Ft járt neked. Böszmeferi meg elvette a 13. havi nyugdíjat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.