A Jobbik elnöke szerint Hadházy még nem tudta legyőzni a Fideszt, és a borsodi időközin azt is megmutatta, mennyire lehet rá számítani. Komoly felzúdulást keltett a Facebookon, amikor a Jobbik bejelentette: Zuglóban az előválasztáson az MSZP-s Tóth Csabát támogatják a Momentum jelöltje, Hadházy Ákos helyett. A Jobbik bejelentése is szokatlanra sikerült: míg számos, más párthoz tartozó jelöltet közös fotóval jelentett be Jakab, Tóth Csaba mellől lehagyták a pártelnököt.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Arra nem lehet indokot találni, hogy egy Fidesszel összejátszó MSZP-s maffiatag mellett állt ki Jakab és a Jobbik!
Hiába hivatkozik a borsodi választásra, mert:
- nem borított Hadházy, csak a választások előtt szólt a pártelnököknek, hogy gond van a jelölttel,
- a bukott választást követően, mivel a pártok semmit sem léptek, ő kiteregette a lapokat, nem Hadházynak kell ezért a jelölési bakiért restelkedni,
- ha a Jobbik (és a többi ellenzékinek nevezett párt) nem indít jelöltet, akkor kussoljanak, ne mocskolják pl. Hadházyt, ezzel beavatkozva a választásba.
- ezzel és az utóbbi hetek ide állok - oda állok stílusával Jakab kijátszotta magát az esélyes miniszter jelöltek közül, amit valahol sajnálok, de ezzel a mentalitással nem lehet.
- a jelek szerint a Zuglói körzet és ott a pártok álláspontja alapvetően fogja befolyásolni az előválasztást. Akik egy ilyen jelöltet támogatnak, mint ez a Tóth, azok nem számíthatnak az ellenzéki választók bizalmára.
Szerintem!
Macskaszem
Ha már előválasztás, akkor nem kéne lezsírozni előre, főleg ilyen ellentmondásos figurákat, csak azért mert a pártok úgy gondolják, hogy ő a nyerő. Egyáltalán nem biztos, hogy a választók is úgy gondolják. Tényleges előválasztással meg lehetne előzni az ilyen szarkavarásokat. Ha én ott laknék, biztos, hogy Hadházyra szavaznék, nem erre a kétes hírűre.
Béla333
@Macskaszem: 14.52
Nem erről volt szó!
Az ellenzéki pártvezetők már megint átverték a szavazóikat.
Hol van itt az ellenzéki szavazó akarata, ha arra nyomják a dolgot a pártok, hogy arra szavazzunk és csakis arra, akit ők akarnak?!
El tudjuk mi magunk is dönteni, hogy ki az, aki nekünk megfelel, kiben lehet megbízni!
Egy aljas szemét dolog, amit az ellenzéki pártok és politikusaik csinálnak, kihasználva, becsapva a szavazóikat!
Nyírfa
Őszintén szólva Hadházyra sokkal komolyabb , nagyobb hatósugarú hivatalt bíznék. De Ő tudja.
És egyre kevésbé tűnik haladó szellemű, tiszta kezű pártnak a Momentum.
verőce21
Jakobinus a valóságtól olyan messze van, mint anno Mako vitéz volt Jeruzsálemtől.
csak úgy....
@verőce21: de te tüzbe tennéd a shikari mancsát orbánér! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.