A Demokratikus Koalíció szerint míg a külügyminiszter azzal „büszkélkedik”, hogy neki telik nyaralásra a Cote d'Azurtől a Maldív-szigeteken keresztül a Bahamákig gyakorlatilag bárhol, egy felmérés azt mutatja, hogy a magyarok 84 százaléka semmiféle nyaralást nem engedhet meg magának – adta hírül az MTI.

Szijjártó lehet a „legvisszataszítóbb fideszes politikus”

Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

Barkóczi Balázs, a párt szóvivője hétfői, online sajtótájékoztatóján felidézte, hogy Szijjártó Pétert egy interjúban arról kérdezték, hová megy a családjával nyaralni, mire a miniszter azt felelte: reménykednek, hogy lesz idő pihenésre, addig még igyekszik jónéhány megállapodást megkötni, és a

végén majd kitesszük a térképet, beszínezzük, ahová lehet menni, és abból majd kiválasztunk egyet.

Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, a miniszter eséllyel indul a „legvisszataszítóbb fideszes politikus címre”. Amikor tavaly nyáron Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit arra intett, hogy a járvány miatt inkább a Balatont válassza és ne az Adriát, a miniszter „rejtélyes módon mégis rákeveredett” Szíjj László vállalkozó adriai luxusjachtjára – mondta Barkóczi Balázs, aki szerint Szijjártó Péter arról is híres, hogy „simán” elindul helikopterrel ebédelni és fogalma sincs, hogy mi ezzel a probléma.

Forrás: MTI
Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
133 dobogósról beszèlünk!! Egyik sem különb a másiknál!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Duke Nukem
Ja, természetesen Orbáné az első hely a dobogón.
A dobogó második és harmadik helye kiadó még.
Lehet választani...
ómió
Bizony! Magyarországon a valaha mért legnagyobb nyaralási "boom" alapját még a Böszme-féle népzsebelés adta! Devizahitelből!
kereső
Mitől "politikus" egy infantiliis papagáj? Hiszen megmaradt azon a szinten, mint amikor feltűrt gatyaszárban tapicskolt a Balaton szélében, limuzin kormányt ostorozva. Semmi diplomáciai érzék, csak a fensőbbrendűség és mindemki hülyének nézése. Ettől még nem lesz politikus valaki- a politikus ott kezdődik, Rutte, Macron, Merkel...vannak még egynéhányan.
NKF
Szijjártó nem ,ő azért tesz valamit!A teljesítményt mindig elismerem!Nálam a "bájgúnár" viszi a
prímet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.