A Demokratikus Koalíció szerint míg a külügyminiszter azzal „büszkélkedik”, hogy neki telik nyaralásra a Cote d'Azurtől a Maldív-szigeteken keresztül a Bahamákig gyakorlatilag bárhol, egy felmérés azt mutatja, hogy a magyarok 84 százaléka semmiféle nyaralást nem engedhet meg magának – adta hírül az MTI.

Szijjártó lehet a „legvisszataszítóbb fideszes politikus”

Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

Barkóczi Balázs, a párt szóvivője hétfői, online sajtótájékoztatóján felidézte, hogy Szijjártó Pétert egy interjúban arról kérdezték, hová megy a családjával nyaralni, mire a miniszter azt felelte: reménykednek, hogy lesz idő pihenésre, addig még igyekszik jónéhány megállapodást megkötni, és a

végén majd kitesszük a térképet, beszínezzük, ahová lehet menni, és abból majd kiválasztunk egyet.

Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, a miniszter eséllyel indul a „legvisszataszítóbb fideszes politikus címre”. Amikor tavaly nyáron Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit arra intett, hogy a járvány miatt inkább a Balatont válassza és ne az Adriát, a miniszter „rejtélyes módon mégis rákeveredett” Szíjj László vállalkozó adriai luxusjachtjára – mondta Barkóczi Balázs, aki szerint Szijjártó Péter arról is híres, hogy „simán” elindul helikopterrel ebédelni és fogalma sincs, hogy mi ezzel a probléma.

Forrás: MTI
Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
133 dobogósról beszèlünk!! Egyik sem különb a másiknál!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Azért van még jó néhány versenyben a "legvisszataszítóbb" címért.
134.bátor
133 dobogósról beszèlünk!! Egyik sem különb a másiknál!!
csipetke
Csak a címre:- Ez így nem igaz, még előtte van orbán,dajcstompi, aztán jön szíjjártó, és aztán a többi maffiózó...
balos
Az az igazság,hogy ezekkel még az ördög sem vállalna együtt műkődést!Nem hülye!
Nyírfa
Nem akarok beszállni a fogadásokba, de, szerintem orbán verhetetlen.
Csizmás Kond
Mongyuk az is érthetetlen számomra hogy miért akar minden magyar úgy élni mint egy miniszter ?
Nessy
Nem csak "lehet", de már erősen az élvonalban van, O.V. mögött! Mert övék az ország, a hatalom mindörökké! A dicsőségről ne beszéljünk, mert már a szomszédok is kezdenek bennünket megutálni, kivéve a jól dotált levelezőtagozatosok!
csak úgy....
@Csizmás Kond: számodra alig van valami érthetö...
Eladott Ország
@Nessy: ma, 09:31 ☻ Orbán: az állam én vagyok! Brüsszelben is ismernek, tudják hogy kanállal eszed a rántott húst is. Állítólag XIV Lajos mondta, hogy az állam én vagyok, de nem igaz, Voltaire írta ezt Lajosról, és aki utána, később mondta az Napóleon volt. Hol vagy te tőle? Vagy te is uralni akarod egész Európát és minden trónra családtagot akarsz ültetni? De lásd Napóleon is elbukott, a ruszkik és az angolok őt is szarrá verték, ja és neki még hadserege is volt, ami neked nincsen. Viszont a méretetek egyforma, kicsi.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/145593427_254000966311819_5366668031378961752_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=NBVPRVSB06gAX8c3jWC&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=81ce1f0e8fc25eeeb442abe5ae3e79e3&oe=60CCB3B6
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 09:25 A miniszterség az szolgálat, mint ahogy a miniszter szó eredeti jelentése is szolga. Tehát amikor ezt a posztot elvállalta elfogadta és esküjével megerősítette, hogy szolgálja a magyar népet. Nem azt jelenti, hogy 10 év alatt szarrá lopja magát, mintha nem lenne holnap a famíliájával együtt és milliárdos lesz!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...ez az okosságod nagyon nagy butaság. A miniszter az országot, a törvényt szolgálja nem az embert...tehát fogalmakat szolgál...csak szokásod szerint a butaságot hamarább felfogod mint az értelmet.
Duke Nukem
Nagyon erős a mezőny a cím elnyeréséért
Duke Nukem
Ja, természetesen Orbáné az első hely a dobogón.
A dobogó második és harmadik helye kiadó még.
Lehet választani...
ómió
Bizony! Magyarországon a valaha mért legnagyobb nyaralási "boom" alapját még a Böszme-féle népzsebelés adta! Devizahitelből!
kereső
Mitől "politikus" egy infantiliis papagáj? Hiszen megmaradt azon a szinten, mint amikor feltűrt gatyaszárban tapicskolt a Balaton szélében, limuzin kormányt ostorozva. Semmi diplomáciai érzék, csak a fensőbbrendűség és mindemki hülyének nézése. Ettől még nem lesz politikus valaki- a politikus ott kezdődik, Rutte, Macron, Merkel...vannak még egynéhányan.
NKF
Szijjártó nem ,ő azért tesz valamit!A teljesítményt mindig elismerem!Nálam a "bájgúnár" viszi a
prímet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.