Jakab Péter kedden Facebook-oldalán üzent néhány órával azelőtt, hogy a parlament dönt a homofób pedofiltörvényről.

Jakab keményen nekiment a kormánynak a Kaleta-ügy miatt: "Ezt a fickót az Orbán-kormány hozatta haza titokban, ahelyett, hogy hagyta volna megrohadni egy dél-amerikai börtönben"

Fotó: Facebook

Akkor elmondom, én hogy szavazok

– írta Jakab Péter, a Jobbik előválasztási miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán néhány órával azelőtt, hogy a parlament dönt a pedofiltörvényről.

A politikus emlékeztette a követőit, hogy Kaleta Gábor volt perui nagykövet 19 ezer pedofil, gyermekpornográf képet tárolt a számítógépén. Ez a 19 ezer kép posztja szerint 19 ezer testi-lelki traumát mutat, amit gyerekek szenvedtek el azért, hogy a „Kaleta-féle aberráltak élvezkedhessenek”.

Ezt a fickót az Orbán-kormány hozatta haza titokban Peruból, ahelyett, hogy hagyta volna megrohadni egy dél-amerikai börtönben. Nem. Kaletát hazamenekítették, hogy itthon feleljen tettéért. 540 ezer forint büntetést kapott. 19 ezer megnyomorított gyermekért

– írta Jakab.

Hozzátette, a Fidesz most benyújtotta a pedofil-ellenes törvényt, talán azért, hogy lemossák magukról a pedofil vádat.

Az indíték már mindegy. A büntetés nem az. Annak elrettentőnek kell lennie. A gyermekeket megnyomorító pedofilokkal szemben nincs kegyelem. Nálam nincs. Mert a gyermek az első. Minden más csak utána jön. Ennek megfelelően fogok ma szavazni

– zárta a posztot.

Az már egyébként tegnap eldőlt, hogy a Jobbik megszavazza a törvényt – emlékeztet a 24.hu.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Hidd el,hogy szégyenli is. Tudod az a nagy különbség( Nem vagyok DK-s és MSZP-s sem), hogy Gyurcsánynál egész biztos nem úszta volna meg egy ilyen enyhe büntetéssel. Nagyon jól teszi Jakab,hogy erre felhívja a figyelmet,mert a pedofília minden nációnál bűnnek kell,hogy legyen. A bűnösöket meg meg kell büntetni. Attól,mert Ő Magyarországot képviseli egy olyan országban,mint Peru,attól Ő még egy Magyar politikus és piszkosul nem mindegy. Amennyiben egy noname embernél fedeznek fel egy ilyet,azért az az ember egész biztos,hogy sokkal súlyosabb büntit kapott volna. Ez az enyhe ítélet és az,hogy még suttyomba haza is hozták a jelenlegi Magyar kormány szégyene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Duke Nukem
Kiestél a kosárból, te geci Jakab!
Ugye nem érted a veszeteségérzetem?
Azt hittem, hogy megértem a jobb oldalt - szerettem volna közelebb kerülni hozzájuk, hogy együtt építsünk...
Jakab tönkretett mindent - az a minden az a minden.
Sajnos :(

(ne tévedj, utalom a kommunistákat - a baloddal már régen nem kommunista, bár az MSZP-re sosem szavaznék - igazából nincs senki, akire szavaznék... Vágod ezt ellenzéki összefogás? Nincs senki, akire jószívvel szavaznék !!!)
Duke Nukem
Marad, ami volt.
Simán szétfejelem a kommunistákat is, meg a nácikat is.
A kurva anyátok!

Hatalmi érdekek?...
A kurva anyád!
Simán szétfejellek, ha úgy alakul te geci!
ómió
Az efftársaid meg diplomata karriert nyitottak neki, Parizer efftárs! Vagy már ez is "fideszrehazudandó" kategória nálatok?
Peller Anikó
@Duke Nukem: 13:40, Ne szavazz jó szívvel. A magyar választópolgárok legnagyobb híbája, hogy szívvel szavaznak, pillanatnyi hangulatból, az érzelmektől, hazugságpropagandától vezérelve. De attól tartok ez máshol is hasonlóan működik, más országokban.

Arra kell szavazni -bárki is legyen az- akinek a vezetésével Magyarország képes lehet levetkőzni ezt a hazug, cigány, harácsoló, törtető, megvesztegető, csaló berendezkedést. Már így is borzasztó késésben vagyunk, nem lehet fintorogni. Nem szabad.
Duke Nukem
@Peller Anikó: Köszönöm az aggódásod, de félts.
Kurva sokszor majdnem meghaltam, de Isten megvédett - MINDIG.
De nem az a lényeg, hogy ebben a világban életben maradjak - vágod ezt?
Leszarom ennek az életnek a lehetőségeit. Szánalmas, undorító. Nem kell ettől a világtól semmi. Megszülettem a káoszra, ez az én örökségem.

Szóval mi a gond? Nem értem...
Málna
@Horizont: Azt én nem tudhatom. Csak annyit, hogy írtak ilyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.