Elképesztő szintre jutott el a két politikus csütörtöki verbális csatározása.

„Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb” – Gyurcsány és Kocsis vitája mindennek a legaljaFotó: Kocsis Máté/Facebook

Ahogyan beszámoltunk róla, Kocsis Máté a csütörtöki debreci sajótájékoztatóján durván beleszállt a baloldal politikusaiba. Természetesen főként Gyurcsányt osztotta, de kapott belőle rendesen Karácsony Gergely is. 

A csúnya beszólásokra Gyurcsány is válaszolt egy Facebook-poszttal, és hamarosan meg is érkezett rá a válasz, szintén egy poszt formájában. Kocsis ugyanis megosztotta Gyurcsány írását, és a következőket fűzte hozzá:

Feri bátyám leírta a vágyait, de az új törvény értelmében már gyerekeket legalább nem traktálhat vele.

Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!

– fogalmazott. Nos, nem fogta vissza magát. Kíváncsian várjuk, mi lesz a replika. 

Fotó: Kocsis Máté/Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Melegmálé, nem kéne játszani a tűzzel. Még szavakban se. Nehogy az a törvény a végén még a te gyenge, de forró testesebb csattanjon.
Ismered a mondást, ugye? ""Ne menjen a napra, akinek van van a fején"". A vége az lesz, hogy te is ""beszájerosodsz""!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Horizont: Az ilyen kis keteltueknek, mint amilyen a mateka, fogja a pocset eleg erosen orban papa, hiszen az ilyeneket a legkonnyebb BARMIRE felhasznalni. Tudja a fo"ni meg azt is, hogy ki a parja, vagy parjai, es meg azoknak a csaladja is le van nyomozva az utolso szogig. Hogyha putyinka a Stazinal meg a KGB-nel tanulta a hirszerzo szakmat, akkor az ennek alapjan felepitett magyar titkosszolgasag ugyanezen az elven muxik, mar csak azert is, mert igy konnyebb az oroszoknak mozgatni a marionettfigura magyarokat, a olyanokat, mint szajer, meg mateka. Esetleg belep a kepbe Ungar Klara es Ungar Peter is, mint masvallasu, de ok nincsenek mar eleg regen szem elott. Es meg hanyan lehetnek, akiknek jo fedo-eletuk van?
ómió
@Pipás: Igazán öblöseket tudsz te hazudni "taigetoszilag" is! A Lenin Díjadat is azért kaptad, vagy a kreténségedért?
szegfue
@Shikari: Az önkormányzati választáson is azt gondoltátok "nincs más alternativa" és mégis volt! Aztán az is érdekes, mit értesz az alatt, hogy "M.o-t csődbe viszik"?! U.is a lakosság többsége -- és ha tetszik, ha nem -- a csőd szélén áll... sokkal rosszabbak a jövedelmi viszonyaik, mint régebben... márpedig, ha a lakosság nem tud adózni, mert nincs keresete, akkor a jelenlegi kormány is miből finanszirozna mindent?! Nyilván hitelből... Nem elég a paksi és a belgrádi vasutvonal, vagy éppen a kinai egyetem előnytelen szerződései és hitelei?! Bár nekem pont elég a saját háztartásom egyensulyba tartása... régen tudtam félretenni egy kis pénzt, de ma már örülök, ha kijövök a bevételeimből. Nem gondolom, hogy mások nem hasonlóan élnek.
szegfue
@NKF: 11:46 Ez aztán a "szép" halál! Szerintem már ne vegyél gyapju télikabátot, hátha nem tudod kihasználni:)
FLETÓ
@NKF: Amiatt ne aggódj! Most zúzzák össze az MSZP-t, úgyhogy a 7. törpe már nem fog nekik kelleni!
Duke Nukem
Pedig a képen pont egy véres, enyves kezet markolászik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.