80. születésnapja alkalmából gratuláló levelet küldött Václav Klausnak, a Cseh Köztársaság korábbi elnökének Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szombaton.

Orbán: "Szabadságharc folyik Európában. Ezúttal a keresztény-konzervatív hagyományaink, és közép-európai identitásunk megőrzése érdekében vonulunk csatába"
Fotó:MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Harminckét hosszú év után ismét szabadságharc folyik Európában. Ezúttal a keresztény-konzervatív hagyományaink, szuverén nemzetállamaink, és közép-európai identitásunk megőrzése érdekében vonulunk csatába

- írta Orbán Viktor, hozzátéve: Václav Klaus példája fontos kapaszkodót jelent e küzdelemben, hiszen ő nemcsak saját országát kormányozta a piacgazdaság irányába, és így egy új kor kapujába, hanem jelentős szerepet játszott abban is, hogy Közép-Európa a kontinens gazdasági motorjává váljon.

Örömömre szolgál, hogy 2018-ban két alkalommal is Budapesten köszönthettem, és lehetőségünk adódott tovább mélyíteni barátságunkat, számot vetve az Európa előtt álló kihívásokról és régiónk jövőjéről. Hálás vagyok a Magyarország melletti mindenkori kiállásáért, és ennek szellemében büszkeséggel tölt el, hogy Elnök urat a mai napon nemcsak jómagam, hanem az egész magyar nemzet jó barátjaként köszönthetem

- fogalmazott a miniszterelnök.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Te nem szabadságharcos vagy, hanem egy retardált dagadt törpe, akinek lövése sincs olyan fogalmakról, hogy kereszténység, konzervatívizmus, polgári, illetve európai, s azt sem tudod, hogy mit jelent a Közép-Európa!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@DNS: Te beszélsz alja stilusról? azt sem tudod mi a stilus, te cigány putris proli
DNS
Na látjátok,erről beszélek!!! Ilyenek vagytok!!! Ennyire futja!!! PRIMITÍVEK!!!
DNS
@gina: csak jelzem köcsög ,hogy a stílus hosszú ííí
csak úgy....
@DNS: a lovag bayer zs. stílusáról mi a véleményed,ha már itt tartunk? neki szabad mert ö a ti kutyátok kölke? a fideszben hemzsegnek a primitívnél-primitívebb emberkék,nincs okod panaszra.
Nessy
@csak úgy...: Erre mondták eleink: Az kiabál, akinek a háza ég! Fidesz berkekben most mindenki buzi, aki nem ért velük egyet! Azért annyi millió "buzi" nincs kis hazánkban.
Macskaszem
@DNS: Az ordenáré büdösbunkó stílust a fidesz honosította meg a parlamentben. A különbség az, hogy nektek ez önkéntelenül belülről fakad, az ellenzéknek meg évekbe telt mire magára tudta erőltetni, hogy hozzátok hasonló faragatlan, goromba, tuskó módon legyen képes reagálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.