80. születésnapja alkalmából gratuláló levelet küldött Václav Klausnak, a Cseh Köztársaság korábbi elnökének Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szombaton.

Orbán: "Szabadságharc folyik Európában. Ezúttal a keresztény-konzervatív hagyományaink, és közép-európai identitásunk megőrzése érdekében vonulunk csatába"
Fotó:MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Harminckét hosszú év után ismét szabadságharc folyik Európában. Ezúttal a keresztény-konzervatív hagyományaink, szuverén nemzetállamaink, és közép-európai identitásunk megőrzése érdekében vonulunk csatába

- írta Orbán Viktor, hozzátéve: Václav Klaus példája fontos kapaszkodót jelent e küzdelemben, hiszen ő nemcsak saját országát kormányozta a piacgazdaság irányába, és így egy új kor kapujába, hanem jelentős szerepet játszott abban is, hogy Közép-Európa a kontinens gazdasági motorjává váljon.

Örömömre szolgál, hogy 2018-ban két alkalommal is Budapesten köszönthettem, és lehetőségünk adódott tovább mélyíteni barátságunkat, számot vetve az Európa előtt álló kihívásokról és régiónk jövőjéről. Hálás vagyok a Magyarország melletti mindenkori kiállásáért, és ennek szellemében büszkeséggel tölt el, hogy Elnök urat a mai napon nemcsak jómagam, hanem az egész magyar nemzet jó barátjaként köszönthetem

- fogalmazott a miniszterelnök.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Te nem szabadságharcos vagy, hanem egy retardált dagadt törpe, akinek lövése sincs olyan fogalmakról, hogy kereszténység, konzervatívizmus, polgári, illetve európai, s azt sem tudod, hogy mit jelent a Közép-Európa!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Te nem szabadságharcos vagy, hanem egy retardált dagadt törpe, akinek lövése sincs olyan fogalmakról, hogy kereszténység, konzervatívizmus, polgári, illetve európai, s azt sem tudod, hogy mit jelent a Közép-Európa!! =))
Pálinkás Pál
te gyáva szar...milyen harcról beszélsz? kevlárbugyi meg testőrök nélkül ki sem mersz mozdulni..még beszélni is csak a fizetett..vagy elmebeteg híveid előtt mersz...
namihami
Ennek már agyára ment a csatázhatnék! Úgy ""körkörösen""!
istván irén
Egy biztos ezen orvos már nem segíthet, talán 1 golyó igen
namihami
@Horizont: A Nagy Előd (az Adolf vagy a Jóska nevű) is jó messziről vívta a harcokat.
kereső
Könyörgöm, nyissa már ki valaki vissza az OPNIT,Adjunk neki egy emeletet- béleljük ki gumival, és harcoljon.
Mert amig szabadlábon van, és úgy harcol- abba az ország döglik bele.
Nessy
@RonaGyuri: Orbán beszél Kereszténységről, Közép Európai identitásról, konzervatív hagyományokról?? A pár éves státuszkereszténységével, az igaz konzervatív hagyományokról azt sem tuja mi az! Neki Közép Európa helyett Kína, Oroszország, Törökország létezik! Szájhős!
RonaGyuri
@DNS: igen Orbán egy (sajnos a hazai politikában gyakori) műveletlen paraszt-suttyó! =))
lampa laz
Ha nem tömné pénzzel az egyházakat akkor mindegyik kritikával illetné ezt a beteg agyú idióta keresztényt.
tudode
Na ne!
.
A kötelező protokollt összetéveszti a kedves vezető a magamutogatással, abban a helyzetben, amikor még mindig kísért a múlt
.
----- Bombát találtak a Lánchídnál, óriási lezárások lesznek - mutatjuk, hogy merre nem mehet
2021.06.18. 09:51
www.origo.hu/itthon/20210618-bombat-talaltak-a-lanchidnal-oriasi-lezarasok-lesznek-vasarnap-mutatjuk-hogy-merre-nem-mehet.html
--------------------------
.
Sőt! Még élnek olyan családok, akiknek a nagyapja, a dédapja a Szent István csatahajón, hősi halottként alussza örök álmát
.
--- A Szent István hadiahajó elsülyedése 1918. június 10-én
www.youtube.com/watch?v=QbX_M1PI7CU
.
www.youtube.com/watch?v=4TToBUrgF9M
------------------------------------
.
Addig húzhatja a béke bajszát, ledegradálva az Európai Uniót, amelynek ha többet nem köszönhetnek az európai állampéolgárok, mint a
.
----- Több mint 70 éve béke Európában
ec.europa.eu/hungary/eu60/1_hu
--------------------------------
.
A BÉKE ugyanolyan törékony jószág, mint az ember,
.
------ Solti Károly: Az ember egy léha, egy könnyelmű senki
www.youtube.com/watch?v=eeAHpPNSHCc
-----------------------
.
!!!
csak úgy....
s lesték a szolgák, köll e már kötözni...
Néro
Maradj már ott egyszer a csatameződön végleg huha anyádat a tököm tele van a 10 éve tartó állandó háborúddal.
Nem háború béke kell te zakkant !
justhpeter
Ez a szerencsétlen már-már belebolondult az állandó harcba. Ezért nem ér rá kormányozni. A "tábornokai" meg csendben röhögnek rajta, hiszen a nyúlfarknyi eszükkel nem jöttek mér rá, ha Orbánnak vége lesz ők újra semmik lesznek, amik voltak.
gina
Ez az elmebeteg állandóan csatába vonul.. hogy a magyar emberek ennyire hülyék lennének, hogy nem veszik észre ennek a beteg elmének az idióta dolgait,, hát akkor a magyar nem is érdemel mást, csak szenvedjen és maradjon a legalja balkáni szinten!
Pálinkafőző Rézüst
ez a a valami nagyon hülye...valahol a durbincsi szinten vergődik a térben... :)))
Yoda69
Orbán: "Szabadságharc folyik Európában. Ezúttal a keresztény-konzervatív hagyományaink, és közép-európai identitásunk megőrzése érdekében vonulunk csatába"

Es ehhez a kínai kommunista part segítséget veszed igénybe, akik üldözik a keresztényeket. Elmész te a jó K. anyádba.
DNS
Sok itt a köcsög,de semmi gond, legalább 2022 után is lesz terük itt fröcsögni,meg még nagyon-nagyon sokáig ill. örökké,mert az ilyen alja ,primitív , suttyóknak csak ez marad,ha marad!!!
Hajrá Viktor!!! Hajrá Magyarország!!!
Ezzel a "stílussal" mindig alul maradtok!!! Ahová valók vagytok!!! ALJA NÉPSÉG!!!
gina
@DNS: A te DNS ed valami kretén pedofil szinten van, iQ d pedig talán 2 vonulj vissza a suliba, Anyád biztos szégyel hogy ilyen idiótát szült , ja hogy egy cigányszekérről pottyantottak hahahha...jövöre mehetsz koldulni te vadbarom
gina
@DNS: Te beszélsz alja stilusról? azt sem tudod mi a stilus, te cigány putris proli
DNS
Na látjátok,erről beszélek!!! Ilyenek vagytok!!! Ennyire futja!!! PRIMITÍVEK!!!
DNS
@gina: csak jelzem köcsög ,hogy a stílus hosszú ííí
csak úgy....
@DNS: a lovag bayer zs. stílusáról mi a véleményed,ha már itt tartunk? neki szabad mert ö a ti kutyátok kölke? a fideszben hemzsegnek a primitívnél-primitívebb emberkék,nincs okod panaszra.
Nessy
@csak úgy...: Erre mondták eleink: Az kiabál, akinek a háza ég! Fidesz berkekben most mindenki buzi, aki nem ért velük egyet! Azért annyi millió "buzi" nincs kis hazánkban.
Macskaszem
@DNS: Az ordenáré büdösbunkó stílust a fidesz honosította meg a parlamentben. A különbség az, hogy nektek ez önkéntelenül belülről fakad, az ellenzéknek meg évekbe telt mire magára tudta erőltetni, hogy hozzátok hasonló faragatlan, goromba, tuskó módon legyen képes reagálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.