Áprilisról júniusra 2 százalékponttal növelte előnyét a Fidesz-KDNP az ellenzéki közös listával szemben – derül ki a Medián felméréséből, amit a HVG 360 rendelt meg.

Tetemes a Fidesz előnye az ellenzéki összefogással szemben – felmérés

A telex.hu szemléje szerint a Fidesz-KDNP listájára 39, az ellenzéki összefogás listájára 33 százalék szavazott volna, míg 4-4 százalékra mérték a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot és a Mi Hazánkat is. (Áprilisban 40-re mérték a Fidesz-KDNP-t és 36-ra az ellenzéki összefogást.)

A Medián szerint ha külön összeadnák az összefogás pártjaira jutó szavazatarányokat, akkor a Fidesz-KDNP 36 százalékával szemben az ellenzéki pártok 28 százalékot érnének el. A külön pártokra rákérdező esetnél a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is 5 százalékot érne el.

A  Fidesz-KDNP a fiatalokat továbbra sem tudja hatékonyan megszólítani, a 40 alattiaknak csak a 23 százaléka szavazna a kormánypártokra, míg az 50 felettiek 45 százaléka. 

Forrás: telex.hu

Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Remènytelen ez az ország...ha fiatalabb lennèk ,elhúznèk ebből a tèbolydából a picsába...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Hat ha ez igy van es a fideSS nyerne a jovo evi valasztast akkor ennek az orszagnak vege, kinai es orosz gyarmatositok rabszolgai leszunk. A magyar adofizetok penzet idegen hatalmak fogjak elvinni, hogy a baksist a fideSSes hazaaruloknak adjak.
simmering73
Két hete még az ellenzék vezetett jegy másik felmérőbrigád szerint. Ezt csak az ilyen verőceféle szopógépeknek találták ki. Sajnos tavaszik ezt fogják ugatni heti rendszerességgel.
csak úgy....
@verőce21: ne idegeskedj ebbe a höségbe és viselkedj kultúráltan..
ómió
@Aki Én: Miféle "tetemes" ihletett meg téged, bolsiék fajkreténje!? Csak nem az efftársaid 100 millió áldozata? A "tetemes" előny - még, ha több 10000 külföldi szavazatával is - végülis Dugógeri efftársatoké lett - "áldják" is miatta pestiék az "eszüket"! A 2002. utáni ámokfutásotokért meg a magyarok!
csak úgy....
@ómió: hajjon meg a zanyósom,ha te nem a durbincs másodállásba!? :)
ómió
@csak úgy...: Ha csak ezen múlik, idiótája, igen hosszú élet vár még az anyósodra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.