"Tele van a világ legnépszerűbb videómegosztó portálja, a TikTok LMBTQ-propagandaanyaggal. Nem véletlenül itt jelennek meg ezek a videók, hiszen a TikTokot éppen az a 11–18 közötti korosztály nézi elsősorban, akikre a készítők hatni akarnak"- olvasható szinte az összes vidéki napilap keddi számában. A Mediaworks kiadványokban megjelent központi cikk egy anyuka állítólagos beszámolóját is közli, aki elmondta, hogy

"a gyerek azzal jött haza, hogy a tanítást követően a legjobb barátnőjével szivárványos zászlókat rajzoltak, majd ezeket tiltakozásul kiaggatták a környéken. Beszélgettem vele, kíváncsi voltam, mégis mi ellen tiltakoztak, azt felelte, a melegek megkülönböztetése ellen. Nem tudtam, honnan hallott ilyesmiről, ezért igyekeztem utánajárni.”

A TikTok-ról hallotta.

Telenyomták a vidéki lapokat LMBTQ-ellenes uszítással, az ellenség ezúttal a TikTok

Fotó: 123 RF.com

A központi cikk végül megállapítja, hogy

"miközben a frissen megszavazott törvény éppen azt szeretné elérni, hogy a szexuális irányultság megélésének társadalmi vonzata ne legyen téma a 18 év alatti fiatalok számára az iskolában, a TikTokon ez kikerülhető, sőt, a téma a sokszorosára dagasztható."

Forrás: 444.hu 

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Peller Anikó: Elmagyaráznád nekem, egyszerű földi halandónak, hogy mi az a "reklám"? Elmondom, én mit gondolok róla.
Szerintem a reklám azért készül, hogy egy terméket könnyebb legyen eladni. A homoszexualitás nem termék. Na, itt nálam a logikai láncot ledobta a fogaskerék :)
Persze van "népszerűsítés" és "propaganda" (ezt a politika alkalmazza leginkább), valamint felvilágosítás (ez pedig a száraz tényeket sorolja). Nem hiszem, hogy az LMBTQ közösség bármely tagja népszerűsíteni szeretné a saját nemi identitását.
Hogyan?!
Miért?!
Legyél transznemű..tök jó buli! (WTF?!)

Tényleg hiszi még valaki a felvilágosultak közt, hogy a nemi vágyra hatással lehet egy szivárványos zászló, egy (tiltakozó!) felvonulás? Valóban úgy gondolják egyesek, hogy a 9 éves Gáborka reggel felébred és azt mondja: Mától Gabriella vagyok! (mert láttam egy multicolor flaget :P )
Komolyan azt hiszik, hogy a Pride látványa arra sarkallja Lacikát az 5/b-ből, hogy holnap szólok anyuéknak, hogy le akarom vágatni a fütyimet és lány szeretnék lenni...de leszbikus ám!

Vajon mennyire kell ehhez ostobának lenni?
Elég, ha simán homofób a polgár, vagy kell hozzá némi lökés nemzethy oldalról?
Mert azt látom, hogy mantrázáshoz pont elég 70-80-as IQ, a megideologizáláshoz már azért kell a 100-as!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 13:37
Van a beírásodban némi önellentmondás, a szomorú az, hogy észre sem vetted.
A felvilágosítás nem propaganda, és nem tantárgy, nem kell belőle dolgozatot írni, egyszerűen elmagyarázzák a gyerekeknek, hogy a világ sokszínű, és nem fekete-fehér, mint egyes elmeroggyantak hirdetik.
De hát beszélhetek én, ha jól láthatóan csak kötözködni akarsz.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 15:49
Most megleptél, tanulni akarsz? Várj, mit is szoktál mondani, te is, meg a hasonszőrűek? Ja, megvan, nézz utána, előtted is nyitva az internet.
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ...tanulni sosem szégyen de én tőled tanulni tényleg nem szeretnék...nem azért mert kitudja...csak mert ahogy látom nincs a mit.
...és mégegyszer neked ki magyarázta el ?
Duke Nukem
Ha kitör a polgárháború, velem sokat nyernek.
Ha megindulok, az isten sem állít meg!
(mondjuk az Isten soha nem is akart megállítani - Isten azt szereti, ha mozgásban vagyok...
Te azt hiszed csak viccelek, pedig rengeteg öröm van ebben a történetben - Isten és én...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.