A házelnök a Mandinernek adott nagyinterjút. 

"Az utóbbi tizenkét esztendő egyik legfontosabb törvényét fogadtuk el, úgyhogy a magam részéről elégedett vagyok."

- mondta Kövér László a Mandinernek adott terjedelmes interjúban a júniusban megszavazott, melegellenessé eltérített pedofilellenes törvényről.

Kövér László: a kémiai kasztrálást is fontolgatták a pedofiltörvény tervezése során

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Az előkészítés során megfontolták ugyan a kémiai kasztrálást is, ám a kormány javaslatára végül elvetették – mondta Kövér László. Ez önkéntesen vállalt gyógyszerkezelést jelentett volna. Bevezetése azonban komoly jogi és morális problémákat vetett volna fel, amire nincs felkészülve jelenleg a magyar jogalkotási folyamat.

"Amikor Magyarország 2004-ben csatlakozott az EU-hoz, Kövér szerint szó se volt LMBTQ-jogokról, és hogy kötelező lenne hozzájárulni gyermekeink átneveléséhez, mint ahogy arról se volt szó, hogy „idegen kultúrájú népesség tömeges betelepítésével kívánják lecserélni Európa keresztény kultúrájú őslakosait”.

„Ha erről szólnak nekünk az elején, lehet, a magyar népszavazás eredménye sem az lett volna, ami”

– véli a házelnök. Ettől függetlenül Magyarország az unió része marad szerinte, amíg az össze nem omlik. Gazdasági, társadalmi, szellemi és erkölcsi értelemben is fenntarthatatlan pályán mozog, a legutóbbi EU-csúcson pedig a széthullás irányába tettek lépést a vezetők Kövér meglátása szerint.

„Ha korábban kérdeznek, passzoltam volna a kérdést, de most, hogy látom, milyen cirkusz folyik körülötte, meggyőződésem, hogy jó döntést hoztunk” – fogalmazott Kövér a Fudan Egyetemről.

Főként a külföldi bírálatok miatt jön ki a sodrából a házelnök, míg Gyurcsány kritikáját nem tudja komolyan venni, mert megfogalmazása szerint a volt miniszterelnök „2007-ben még fényesre nyalta a Tienanmen teret”.

Forrás: Telex.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A kémiai kasztrálást fontolgatták, de inkább a melegek vegzálását írták bele. Azzal sokkal jobban lehet hergelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ez az ember ökölbe szorított kézzel fog meghalni az ágyában haragudva az egész világra, hogy egy senkiként hagyja itt.
nezelodo
Első látásra, a morális problémát ott látom, hogy a Kövér pulpitusán ott díszeleg a kereszt, ami olyan távoláll az tőle és a felmenőitől, mint Makó Jeruzsálemtől. Csak ez után jöhet az ő törvényalkotásukról való moralizálás.
ómió
Nem tudtad, Laca!? Ezt még fontolgatni is csak "haladó Jobbikos" privilégium!
ómió
@Eladott Ország: Látod, ő képes volt szakítani a tetves bolsevizmusotokkal! Te máig se! Csak nem "elárult" benneteket!? Dzsugasvili mészáros efftársatokra - bárkire is hazudnád - meg leginkább Rákosi és Kádár efftársaid hasonlítottak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.