A rinocérosz bőr senkinek nem áll jól, de leginkább egy nőnél ciki, még akkor is, ha most éppen politikus, méghozzá miniszteri rangban. Ön szerint mit kell ahhoz kapni, hogy egy végül is tanult 40-es nő élete csúcspozíciójában bevállalja, hogy akkorát lódít, mint ide Lacháza? A másik variáció az, hogy elhiszi, amit mond, de ebben az esetben szellemi képességével van a bibi. A lényeg, hogy Varga Judit elégedett?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na fijjuk, ez az "elkurtuk+elloptuk" egy számotokra felesleges korosztályt sodort veszélybe, és erre csak a kussolás meg a Soros az indoklás. Aztán még ti agitáljátok a még be nem oltottakat, hogy menjenek a Maó könnyét beadatni! Tényleg vastag az a pofabőr, sokak csak most jönnek rá.
tudode
Még annyit, mai cikk:
.
----Az Orbán-rendszer kiszolgálóinak kisenciklopédiája
nepszava.us/az-orban-rendszer-kiszolgaloinak-kisenciklopediaja/
-------------------------
.
Nincs mit hozzátenni, csak annyit, hogy az ország sara az, hogy talán a 24. órában van az ország egy olyan rabiga lerázására, amely a magyarság történetének legnagyobb átverőshovja, amelyet van már aki megfogalmazott tömören, velően
.
----- Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/simicska-lajos-orban-viktor-hazaarulo-es-atveri-az-embereket-3871941/
--------------------------
.
Nála talán nem ismeri jobban mivel
.
------ .Simicska állitólag letétbe helyezett videón beszél közös dolgaikról
20180720_Simicska_letetbe_helyezett_egy_videomonologot_amelyen_az_Orbannal_kozos_ugyeikrol_beszel
-------------------------
.
Kész krimi!
Pálinkás Pál
vargát remélem Kalocsán várják majd a cigópicák!
tudode
Link jav.
.

Nála talán nem ismeri jobban mivel
.
------ .Simicska állitólag letétbe helyezett videón beszél közös dolgaikról
hvg.hu/itthon/20180720_Simicska_letetbe_helyezett_egy_videomonologot_amelyen_az_Orbannal_kozos_ugyeikrol_beszel
----------------------
.
Ide jutott az ország ezekkel a haramiákkal!
rebelbull
@sgl: Ha már ennyire okos vagy, áruld már el. mit kéne tenni az ellenzéknek, kétharmados parlamenti többséggel szemben. Meg egy ilyen gyáva néppel, akik csak a fotelből tudnak ugatni. Az utcára sem lehet kivinni őket, mert fosik mindenki, nem még egy forradalmat csinálni. Mindenki azt várja, hogy más kaparja ki a gesztenyét. Mindenki tudja, hogy ezeket demokratikus úton már nem, csak kemény eszközökkel lehet elzavarni.
kereső
@rebelbull : Pl. Nem kellene árvalányhajnak lenni orbán darutollas kalpagján, azaz már régen nem kellene erősiteni a "látszatot", hogy Magyarország többpárti parlamentáris demokrácia. Mert a jelenlét ezt mutatja, és erősiti a külföld(Eu ) felé.
A jelenlétnek semmiféle haszna nincs az ellenzék számára(kivétel a tiszteletdij)- politikai meg végképp.
lehet, hogy hatásosabbak lennének a parlamenten kivül. Akkor talán felfognák azt is, hogy amikor kövér befogja a szájukat, amikor törvényekkel korlátozzák a jogaikat- azzal elsősorban nem ők az elszenvedő fél, hanem a több millió rájuk szavazó. Az Ő arcukon csattan orbán pfonja minden egyes alkalommal- és őket alázzák meg nap, mint nap.És akkor Te azzal jössz, hogy nem lehet kivinni az emberek az utcára? A parlamentből? Nem is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.