Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke közösségi oldalára írt bejegyzésében azt saccolta meg, nagyjából mennyibe kerül egy négyfős család egyheti nyaralása a Balatonnál – írja az Index.hu.

Gyurcsány leruccant a Balatonra, félmilliós számlát "csinált" – szerinte ennyibe kerül egy átlagos magyar családnak ott a nyaralás
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Siófokra és Balatonszemesre elautózva Gyurcsány Ferenc úgy számolt, hogy a nyaralás nem kevesebb, mint félmillió forintba fáj egy családnak.

Ez úgy jött ki, hogy a szállásra 200 ezret, az utazásra 15 ezret tippelt, majd hozzászámolt reggelit, ebédet és vacsorát (mindhárom étkezést a helyi vendéglátóipari egységekben), valamint egy közös lángosozást és fagyizást, naponta. Így az elfogyasztott összeg napi 42 400 forintra jött ki a DK elnökének, ami héttel beszorozva 296 800 forint.

Eljöttem a Balatonhoz és megnéztem, mennyibe is kerül egy egyhetes nyaralás egy átlagos magyar családnak. Több mint fél millió forintra jött ki a végére a számla. Ilyen a Balaton 2021 nyarán

- írja közösségi oldalán Gyurcsány.

Forrás: Index.hu
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@durbincs: Kösz..buzeráns vagy, mint apád/anyád :P
Emmersson71
@durbincs: Kösz..buzeráns vagy, mint apád/anyád :P
nezelodo
@durbincs: Félkegyelmű vagy mint a gazdád, szélmalmokkal harcolsz, ráadásul nem jut hely, hogy gyógyítsanak a sógoroknál!
Hol láttad azt te nagyon hülye, hogy hozzászóltam a cikkhez, amire válaszoltál?
Inkább ugrálnál Grazban a gumiszobában kiabálva, hogy te ki vagy, neked se hinnék el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.