Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke közösségi oldalára írt bejegyzésében azt saccolta meg, nagyjából mennyibe kerül egy négyfős család egyheti nyaralása a Balatonnál – írja az Index.hu.

Gyurcsány leruccant a Balatonra, félmilliós számlát "csinált" – szerinte ennyibe kerül egy átlagos magyar családnak ott a nyaralás
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Siófokra és Balatonszemesre elautózva Gyurcsány Ferenc úgy számolt, hogy a nyaralás nem kevesebb, mint félmillió forintba fáj egy családnak.

Ez úgy jött ki, hogy a szállásra 200 ezret, az utazásra 15 ezret tippelt, majd hozzászámolt reggelit, ebédet és vacsorát (mindhárom étkezést a helyi vendéglátóipari egységekben), valamint egy közös lángosozást és fagyizást, naponta. Így az elfogyasztott összeg napi 42 400 forintra jött ki a DK elnökének, ami héttel beszorozva 296 800 forint.

Eljöttem a Balatonhoz és megnéztem, mennyibe is kerül egy egyhetes nyaralás egy átlagos magyar családnak. Több mint fél millió forintra jött ki a végére a számla. Ilyen a Balaton 2021 nyarán

- írja közösségi oldalán Gyurcsány.

Forrás: Index.hu
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@sgl: Mert maga is 50IQ-s sexualis ragadozó lenne ? csak éppen lent a bányába ? de arénázik ? mert kevés a patkány ? és ez az 25IQ-s @csagyi: nevű a jelek szerint már rég megvolt ? és @RonaGyuri: a kisnyilas ? @Qqberci: ? a bánybuta ?
durbincs
@Aki Én: egy ilyen bináris polgarmester mellett ? ez már a megtestesült csoda ? és nem a lovas-habos mű sellő ?... A Tütü Kata ?
durbincs
@Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?@bakcsubakka: @namihami:@terlasz: @csagyi: sgl:@csipetke:@Nyírfa:+@istván irén:-t a gyengéd elméjű+mert maga @simmering73: ?
mindig 1 50IQ-s Bezzeg -Tahó marad ?
durbincs
@fűre lépni szabad: Ja azzal a mélyen ülő un értelmes Orángután szemekkel ? + Mert már csak a fonnyadt Banána érdekli ?@fűre lépni szabad: mert maguk lent a bányába ? csille töcskőléskor ? darab szénnel mindig ráírjak a kottát ? mi ? 50Iq-s ?
de ponyt mint ez a talpig sutácska @istván irén: ?
durbincs
@csak húgy...: aki @RonaGyuri: Mert 50IQ-s létire ? kisköcsög ? már magát is kirángatták a denevérkaki alól ? seg-lény ?
durbincs
@bencemacska: már magát is előkaparták ? a szerencsétlen gyengéd elméjűt ,a buzulgányt ? a denevér kula alól ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.