Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos is úgy érezte, szerez egy jó pontot Orbán Viktornál.

Miniszteri biztos: "Az a fiú, aki levágatja a nemi szervét és szétbombázza a hormonháztartását, nem nőként fogja élni az életét"
Fotó: Youtube/Hír TV

Ezért hát ő is arra vetemedett, hogy megszakérti a nemváltó műtétek témakörét, hadd gyűrűzzön tovább a kormány népszavazási kezdeményezésével csúcsra járatott műbalhé.

Ferencz Orsolya Facebook-posztjában így okoskodik:

A fiú, aki levágatja a nemiszervét és szétbombázza a hormonháztartását, nem nőként fogja élni az életét, hanem olyan férfiként, akinek levágták a nemiszervét és tönkretették a hormonháztartását.

A nő, aki levágatja a melleit és összekaszaboltatja a nemiszervét, majd szétveri a hormonháztartását, nem férfiként fogja élni az életét, hanem olyan nőként, akinek összevagdalták a testét és szétverték a hormonháztartását.

A képzelgésük tudatzavar, nem írja felül a természet törvényeit. Azokat ugyanis nem lehet felülírni. Ennyi

- zárta monológját Orbán hű embere.

Forrás: Facebook/Ferencz Orsolya

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem mondta senki ennek a szellemileg alultáplált némbernek, hogy fasz nélkül is lehet repülni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ahogy elnézem ezt a nőt,hát nem vagyok benne biztos,hogy nőként született...
Klubtag
@Józsipapa: ...és amellett végtelenül szánalmas, általában a pénzért, pozicióért való elvtelen elköteleződés ide vezet...kénytelen rendre lejáratni magát, hogy ne maradjon észrevétlen, bizonygatnia kell, hogy milyen nélkülözhetetlen...
Klubtag
A pedofília is meg a meleg másság is egy hormonális születési rendellenesség, de amíg az előbbi azért bűncselekmény, mert kiskorúak ellen irányul, addig az utóbbi megélése két felnőtt magánügye. Leginkább ezért nem tartozik ugyanazon szabályozandó körbe. Inkább a családon belül - gyermekek kárára megvalósuló - szexuális abúzussal kellett volna egy kalap alá venni. Akkor megállná a helyét az a hivatkozás, hogy gyermekeink védelme a cél...így azonban egy beteges gondolkodású, kirekesztő csoport számára adtak fegyvert a gyűlöletük kiélésére. Orbán pedig az ilyenek szimpátiájából él és toborozza híveit, ami igen sajnálatos és igencsak megérett a végleges elsöprésre a közéletből...
istván irén
hitlerék is pont így csinálták most ez van itt is ki választanak egy csoportot ma buzi holnap a kék szemű a bal kezes és sorolhatnám aztán kormányzatilag rájuk uszítják az rühes kutyáikat azok meg nagy kéjjel zabálják a hús cafatokat. íme a nagy magyar nemzetiség
FL4K
Te gusztustalan náci kurva, te mikor élted utoljára nőként az életed?
ROSSZ RÁD NÉZNI, TE BESAVANYODOT GYÜLELETTŐL SZÉTASZOTT BÜDÖS KURVA!
Én arra tippelek, hogy soha!
A párod, ha volt valaha is - ha nem volt, akkor a vibrátorod - SOHA nem tett nővé!

Vegyük le rólad a sminket, vágjuk rövidre a hajad... neked nem kell nemátalakító műtét, hogy férfi legyél, te náci kurva !!!
FL4K
És még csak fel sem fogjátok, hogy undorítóbbak vagytok a legundorítóbb förtelemnél is, ami létezik a világon - mert ennyire buták vagytok !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.