Fidesz-agyat megmozgató feladat lehet minden napra egy megfelelő baloldalalázó mondást beújítani, de a fiúk rendesen állják a sarat. Rövid időn belül a bukott "oltásellenesség" vádjától a "megrontják a bölcsis gyerekeinket"-en át eljutottunk a drogvádig. A valóban milliókat érintő alkoholizmusról csak nem beszélhetnek, mi lenne akkor a népszerűségükkel? 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Még egy ilyen aljas, magyarellenes, uszító, gyűlöletkeltő, hazug, velejéig romlott kormánya még nem volt Magyarországnak, mint most.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az alkohol viszont élet, erő egészség! Éljen az adómentes házipájinka! Néha egy kis metanollal! Az nincs tiltólistán! Az alkoholos italoknak elég magas az adótartalma, ergo államilag engedélyezett, reklámozott! Hogy többen okoznak részegen balesetet, verik szét a lakást, a családot, néha gyilkolnak is, az nem akkora probléma!
tudode
Uncsi már az, hogy mint a rigolyás, paranoIÁS vénasszonyok mindig nyarvognak a kedves vezetők csicsKÁI is, hogy Magyarországot, azaz a kekeceket mindenki bántja!
.
Azzal együtt, hogy kivétel nélkül a mindenható csak akkor érzi jól magát, ha konfrontálódik, és egyéb csinytevésekkel bőszít amerre jár, aztán védjék meg őkelmét a lemezlovaSOK!
.
Majd ha elviselhetetlenűl megfájdul pl. a bögyölőjük, nem a sokat kárhoztatott baloldal a DOKTORBÁCSI legálisan kírhajja az ORVOSI KANABISZT, amelyet már
.
----A CSEH PARLAMENT ELFOGADJA AZ ORVOSI KANNABISZ LIBERALIZÁLÁSÁRA VONATKOZÓ TÖRVÉNYJAVASLATOT

orvosikannabisz.com/hirek/nemzetkozi-hirek/a-cseh-parlament-elfogadja-az-orvosi-kannabisz-liberalizalasara-vonatkozo-torvenyjavaslatot/
------------------------------
.
A többi drogféleséget termelik, határon át hozzák, viszok ki tudja milyen módon jut el azoknak, akik csak bódultan elviselheő az életük, amely fogyasztása ugyanúgy büntetendő, mint a LOPÁS, és mégis lopnak, az más hogy törvényesítetten.
.
Jó kezdeményezés volt az un. TŰCSERE, a DROG AMBULANCIA anno a drogellenes programjából, oszt' se TŰ, se CSERE
.
---- A drogok összezavarták a Fideszt
www.origo.hu/itthon/20130620-a-fidesz-es-a-drog.html
------------------------
.
Tehát a félmunka nem munka, mivel a droghasználatnak nincs pártja, csak szívják, hasonlóan ahogy a kedves vezető szivatja szirénhangjával az egész országot, amelybe hivatali kötelessége minden alárendeltségébe tartozónak azt harsognyi, amelyet a gazdijuk a szájukba ad!
csak úgy....
@Nessy: az alkohol arra kell,hogy szinten tartsa a hívek "éleslátását" !
Nessy
..: @tudode:Ahhoz hogy az orvosi kannabiszt megkülönböztessék kábítószertől, talán el kellene értően olvasni THC szerepét.. De lehetetlent ne kivánjunk kormánypárti politikusoktól kis hazánkban!
tudode
@Nessy: ,
Van olyan érzésem, különösen a keves vezető alárendeltsége alá tartozók az elmúlt tizenegy év után annyi időt, fáradtságot pazaroltak el, hogy előguberálják még azt, hogy bármelyik ellenfele/ellensége bepisilt-e kisbaba korában, kiállítva saját bizonyítványukat, úgy járhatnak mint Kubatov farmergatyás katonája, aki miután kitálalt nem kap munkát sehol, és hajléktalanná vált. Róla lehet szó
.
---- RIASZTÁS - Kubatov embere kitálal
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8
-----------------
,
Aztán a buliból

.----- Hajléktalanok közt tengődik a Fradi ex-erős szurkolója
estiujsag.hu/kultura/hajlektalanok-kozt-tengodik-a-fradi-ex-eros-szurkoloja
-----------------------------
.
Azért kifizetődött egyenes derékkal egyetnes úton élni/járni!
kissé felnőttem
mit ivott rétvári hogy vadakat beszél tán váci krumpilipállinkátí? tej sem való neki mert attól is részegesnek hat mennél gyónni majom uncsi vagy és hazug neked a 10 parancsolat is ártalmas már

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.