Idegileg kikészült, elvitte a mentő.

Egy hete él árokba borult kamionjában egy sofőr Borsodban – senki nem segít rajta

Frissítés! Megoldódni látszik a helyzet >>

Már sokan tudomást szereztetek a kamionosról, aki beborult az árokba Novajidránynál (Borsod megye). Nem magyar állampolgár. Közel egy hete van szegény már az árokban. A sofőr benne lakik, embertelen körülmények között. (…) A fékekkel történt valami, nem pedig elaludt! Elvileg a sajátja a kamion, nem cégé. (…) Aki tud bármilyen segítséget, daru, traktor, aki megpróbálná kihúzni onnan, vagy bármi érdemleges eszébe jutna, az segítsen!”

- olvasható Varga Kitti facebookos felhívásában.

A nő később azt írta, a lengyel sofőrt elvitte a mentő, de a kórházból távozott. Talán most végre megmozdulnak az illetékesek is.

Az Északhírnök szerint különböző miskolci csoportokban is olvasható a lengyel sofőr története, többen jelezték is, hogy amiben tudnak, segítenek neki.

Van, aki felajánlotta, hogy pénzzel támogatná a kamion kiemelését, de többen tudni vélik, hogy ez milliós tétel lenne.

Forrás: eszakhirnok.hu

Fotó: Facebook/Varga Kitti

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezt olyan nehéz felfogni! Miért nem intézkedik a katasztrófavédelem, közút kezelő? Esetleg a lengyel követség?
ágimami
Hát ez nem semmi!!! Nem akarom elhinni, hogy ilyen embertelenek lettek az emberek, ill. az illetékesek, még ha nem is magyar emberről van szó! Már rég meg kellett volna oldani ezt a problémát! Még belegondolni is borzasztó, mit élhet, élhetett át szerencsétlen ember közel egy hete!!!
Remélem hamarosan érdemben tudnak neki segíteni, amit szívből kívánok!!
Clavigo
Nincs útban a srác,,,oszt jó van az úgy Bugrislandban.. Majd a " belföldi migráncsaink " ( by Orban elvtárs ) elhordják a cuccost...oszt jó napot. Ha ebbe az orszagba belépsz,,hagyj fel minden reménnyel... Szégyenletes...
Toller Béla
Szerintem a kur...nyját annak a tűzoltóságba oltott katasztrófális védelemnek, amelyik nem húzza ki automatikusan az árokbaborult kamionokat ! Arrólmár nem is beszélnék, hogy valaki igazán menetképessé tehetné a verdát is, majd a biztosítóval lerendezi ! Végső esetben a pasi ledolgozza ... De azt végignézni, hogy megőrül egy ember a tehetetlenség miatt ...ez azért fasizmus, a javából ! Olyan magyarosch mostanság ...
Emmersson71
Kíváncsi lennék, mit tett az ügyben magáért a sofőr?! Lehet, hogy annyit tud, hol a gáz és a fék, meg a váltó..oszt jóccakát.
Lepényleső
Vélhetően ez a nagy szociálisan érzékeny segítőkészség miatt tartunk itt,
s ezt használja ki a kisebbségben lévő hatalom a rajtunk uralkodásra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.