Egy végrehajtóhoz került az összeg, így a támadásban megsérült Renner Erikának kell a neki megítélt pénz után futnia.

A Telex cikke szerint július 27-én járt le a határideje annak, hogy a lúgos orvosként ismert Bene Krisztián kifizesse a támadása nyomait egy életre magán viselő Renner Erikának a neki megítélt 25 millió forintos kártérítést és az azzal járó perköltségeket. 

25 milliót kellett volna fizetnie a lúgos orvosnak – nem Renner Erikának utalták át a pénzt

Fotó: YouTube/TV2

A cikk szerint a pénzt a férfi apja el is utalta, azonban nem a nőnek, hanem a végrehajtók letéti számlájára került a pénz, így most Renner Erika még taplpalhat a neki megítélt kártérítési összeg után. (Benének a 25 millión kívül az 500 ezer forintos perköltséget és a 2 millió forintos fellebbezési díjat kellett fedeznie, az elsőfokú döntést június elején hagyta helyben a Fővárosi Ítélőtábla.)

A férfi ügyvédje még július 13-án érdeklődött, hogy mely számlaszámra utalja el az összeget, a nő ezt meg is adta, ennek ellenére utalt a lúgos orvos apja más számlára. Azt nem tudni, hogy véletlenül, vagy szándékosan történt-e ez – olvasható a Telex cikkében.

Emiatt a "malőr" miatt most Renner Erikának kell kérnie a Fővárosi Törvényszéken a végrehajtási eljárás megindítását, ami után, várhatóan többnapos procedúrát követően a nőhöz kerülhet a megítélt összeg. Ennek azonban újabb, százezer forintokra rúgó költsége lehet, de a cikk szerint Renner Erika "költségmentességet élvez", így ennek a költségei is Bene Krisztiánékat terhelik.

Forrás: telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A lúgos orvos esetében is az áldozatokból csinál teljes hülyét a rendszer, mert így működik. De az élettársa által a felismerhetetlenségig összevert Orosz Bernadett esetét is felhozhatnánk egészen nyugodtan, akinek élete a mai napig veszélyben van. A magyar igazságszolgáltatás színvonala egyszerűen borzasztó. A kisember fizet meg mindenért, miközben a valódi, súlyos bűnöket elkövetők nevetnek a markukba. A rendőrség csak akkor képes a munkavégzésre, ha dudálókat kell büntetni, vagy állami épületeket vízfestékkel lemázolókat, esetleg járdafestőket. Egyszerűen nevetséges az, ami ebben az országban folyik már évek óta. Miért pont a rendfenntartás, vagy az igazságszolgáltatás lenne normális? Rohad itt minden, ez Abszurdisztán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
ne erika fusson a pénz után, az ügyvédje intézze a késedelmi kamatot!
csak úgy....
magyarország jogállam? mert ha az volna,akkor ez a tróger nem merne játszadozni!
Emmersson71
@Eladott Ország: Szerintem a tórvényalkotók hibásabbak mint annak alkalmazói. A bíróság "hozott anyagból" dolgozik és nincs nagy mozgástere sem ítélkezéskor.
Egyébként is.."almát körtével nem hasonlítunk össze" (Kósa Lala)
Emmersson71
@Eladott Ország: Ez így van. De a jogtiprásokért többnyire az ügyészség és a rendőrség a felelős!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.