Németországban nő a támogatottsága a rekreációs használat engedélyezésének, ennek is hatása lehet a diszkontlánc lépésére. A magyar megjelenésről egyelőre nem nyilatkoznakKannabiszízű (de nem kannabisz tartalmú) termékeket kezd árulni Németországban a Lidl a jövő héttől. A diszkontlánc a német sajtó szerint 1,5 millió darabos rendelést adott le a Green Dealers nevű beszállítónak, amely Csehországból hozza majd a termékeit. Nem kispályás kezdeményezésről van szó, a Lidl rögtön 21 féle termékkel indul el, többek között lesz kannabiszízű energiaital, brownie és egyéb sütemények is..

Forrás: g7.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Miféle bűnöző hatóság engedélyezi ezt a németeknél? Hihetetlen, így akarják rászoktatni még a gyerekeket is a kábítószerre, hogy már ne legyen egyetlen normális, dolgozó ember sem?
Remélem kábszereseket dolgoztatnak ezek az idióták az üzleteikben és Mo-ról még a céget is ki kellene tiltani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.