Ahogy arról korábban beszámoltunk KDNP-s fiatalok akarták alázni Jakab Pétert, de arcukra fagyott a mosoly. Jakab Péter két és fél perc alatt az elejétől a végéig elmagyarázta nekik a vidéki szegénység valóságát.

Jakab keményen üzent a KDNP-s "ficsúroknak": "Olyanok mint a parlamentben ülő példaképeik, akik nem a parizert, hanem az országot zabálják fel."
Fotó: Facebook

Jakab Péter most közösségi oldalán megosztott bejegyzésben üzent:

"Ne játssz az étellel!" – mondták nekem gyerekkoromban.

- kezdte bejegyzését, majd úgy folytatta:

A minap az EFOTT-on magukat kereszténydemokratának valló fiatalok – ők lennének a kormánypárt utánpótláscsapata – mégis játszottak az étellel. Miután a FIDESZ-KDNP felnőtt csapata prolinak nevezett, amiért parizert eszek, az ifisták most hoztak nekem belőle egy csomaggal, persze úgy, hogy előtte azért a csomagot felbontották, és a felét megették.

Jakab Péter azt is hozzátette:

Hiába, na. Olyanok ők kicsiben, mint a parlamentben ülő példaképeik nagyban, akik nem a parizert, hanem az országot zabálják fel. Hogy ezek a kis ficsúrok mit akartak üzenni a felbontott felvágottal? Azt, hogy nekik ennyit érnek azok, akiket képviselek, akikért felszólalok.

Ennyit érnek nekik azok a magyarok, akik keményen dolgoznak vagy épp már le is dolgoztak egy életet ezért az országért, mégis számolniuk kell a pénzt hó végén, hogy futja-e még parizerre. A fiatal "kereszténydemokraták" valójában titeket akartak megalázni. Aztán szembetalálták magukat a valósággal.

- zárta bejegyzését.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
@csak úgy...: Keresztények? Talán meg sincsenek keresztelve!
Ezek a keresztény demokraták a rendszerváltás előtt nem jártak templomba, névadó ünnepség volt az egyházi keresztelő helyett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...a papot és a politikust a szájáért fizetik...viszont aki elfogadja az ajándékot az ne ugrabugráljon...
Csizmás Kond
@percsi: Nem helyett volt hanem csak eljátszották...egyesek. de nem mindenki.
Clavigo
@Shikari: Kis hülyém,,,,legalább nézd meg a videót...Feierabend van,,Fartúró,,hogy megint itt téped a pofád ?
ómió
Netán azt is "elmagyarázta", hogy ez a kormány "a vidéki szegénység valóságát" (is) felére csökkentette az ő efftársai idejében lévőhöz képest? Vagy ezt "elfelejtette"? Esetleg "felzabálta" a bohóc?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.