Semmi keresnivalója a genderideológiának az óvodákban és iskolákban az oktatási tárca korábbi vezetői szerint. Fodor Gábor egykori közoktatási miniszter úgy véli, nem lenne szerencsés, ha amerikai példára hazánkban is transzneműek részvételével igyekeznének érzékenyíteni az óvodásokat a különböző LMBTQ-szervezetek. Hoffmann Rózsa, egykori köznevelésért felelős államtitkár pedig azt is hangsúlyozza, hogy az LMBTQ-propaganda olyan világnézetet jelenít meg, amely idegen a magyar nép többségének szellemiségétől.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Egy tanár és egy óvónő levelét közöljük, amelyekben mindketten leírták, hogy a szexuális felvilágosítás mit tartalmaz a magyar iskolákban, kik és hogyan tarthatják, illetve sem iskolában, sem óvodában nem jelentek meg soha az LMBTQ aktivistái, nem is tehetnék meg, és Magyarországon soha, sehol nem tartottak sem iskolában, sem óvodában homoszexuális propagandát, soha nem esett szó nemváltásról, a nemváltás népszerűsítéséről nem beszélve."
nepszava.us/soha-nem-volt-magyar-iskolakban-homoszexualis-propaganda-lmbtq-aktivistak-soha-nem-jartak-iskolakba/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.