Egyre több politikus posztolja ki, hogy mit olvas a nyáron. Ezzel kapcsolatban indult vita Deutsch Tamás és Jakab Péter között.

„Ti milliárdokat kerestek, a magyarok meg akciókat” – Jakab visszavágott Deutschnak a TESCO újság-beszólás miatt
Fotó: Jakab Péter/Facebook

Deutsch a minap beszólt Jakab Péternek azzal kapcsolatban, hogy neki mi lehet a nyári olvasmánya. Az EP képviselő szerint Jakab az Akciós TESCO Újságot olvashatja, ugyanis abban találja, hol olcsó a párizsi. Erre érkezett meg a Jobbik elnökének válasza. 

Bizony Tamás, amikor még tanárként dolgoztam, és a családommal, a gyerekeimmel albérletben laktunk, sokszor meg kellett néznem, hol van akció. Különben nem jöttünk volna ki a tanári fizetésből.

– kezdi a posztot. 

Tudom, te ezt el sem tudod képzelni, hisz 30 évvel ezelőtt beültél a Parlamentbe a haverjaiddal, és azóta is ott ültök milliókért.

 Ti nyilván nem tudjátok, milyen hónapról hónapra élni, milyen az, amikor egy magyar család kénytelen a tescós újságot olvasni, mert ilyen árak mellett csak az akcióra számíthat, ha már a kormányra nem.

Szóval Tamás elhiszem, hogy neked elég a Nemzeti Sportot böngészni, miközben még extra élvezeti cikkekre is futhatja azoknak a pénzéből, akiket lenézel, akiket prolizol

De hidd el, a magyarok nem élvezetből lapozzák át ezeket az újságokat, hanem miattatok. Miattatok, akik nagy ívben tesztek az országra, miközben rózsaszín ködben úszva alázzátok a népet. Igen. Más nemzetnek jólét jár, a magyarnak meg tescós újság 

– írja. Majd a poszt átmegy némi alig burkolt fenyegetőzésbe.

Ti milliárdokat kerestek, a magyarok meg akciókat.

Ez pedig így nem járja.

Lesz itt mit rendbe tenni, Tamás.

Úgyhogy több szerénységet, ha kérhetem. Mert hamarosan fizetni fogtok. Fizetni fogtok mindenért. Mégpedig drágán, és nem csak úgy akciósan

– zárja az írást. 

Fotó: Jakab Péter/Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Nyírfa: Még ez is túl kulturált Tompika szellemi képességeihez, kommunikációjához képest!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Haragszom rá, de a kommunikációja jó. Csak azért nem jeles, mert helyenként durva, illetve leegyszerűsítő.
Nessy
@Nyírfa: Még ez is túl kulturált Tompika szellemi képességeihez, kommunikációjához képest!
namihami
@Nyírfa: @Horizont: Viszont ezek és a híveik csupán ebből és ezt a szintű megfogalmazást értik.
Egy ""kijaf@szomtomi"" nem olvas Tesco akcióst, mert a barátja kizavarta (persze jófizetéssel) abba a Brüsszelbe, ahol már lassan emberszámba se veszik. (és most, kivételesen tekintsünk is el a megjelenésétől)
Nyírfa
@Nessy: Tompika előbb-utóbb eléri, hogy értelmi fogyatékkal élőnek lássuk.
Nyírfa
@namihami: Még nem tudom, mit higgyek: van kb. 1,5-2 millió , jóformán szellemi retardációban élő honfitársunk, vagy van kb. 1,5-2 millió , amely társadalmi réteg nemcsak buta, hanem még jellemtelen is.
namihami
@Nyírfa: Teljesen mindegy, hogy melyik változatot erősítik. A gond az, hogy (bár 11 év tapasztalat van/lehetne a hátuk mögött), mégis fejenként egy-egy szavazattal rendelkeznek. És amit, ha a Vezér megfújja a harcikürtöt, akkor tűzön-vizen keresztül is, ha kell, de leadják. És jön mellé a fizetett határontúli ""magyarjaink"" totálisan kontrollálhatatlan számú bérvoksa is. És ez nekik ha esik-ha fúj, de mindig meg lesz.
És a legnagyobb félelmem az, hogy egy elvesztett választás esetén a ""fradiszurkolókat"" még utcára is vezényelhetik és jön a következő ""tv-székház eset"".
Nyírfa
@namihami: Csak azért nem mindegy, mert a "csak" buta ember nem feltétlenül agresszív, de a korlátolt és jellemtelen bármire képes.
Az aggodalmad jogos, ha nyerünk, féltem is a következő kormányt orbán utcai harcosaitól. No és magunkat. Őszintén szólva én már az égiek segítségében is reménykedem.
Nyírfa
@Eladott Ország: 99 % a valószínűsége annak, hogy ez így is volt!
namihami
@Szevasztok: Ezt tulajdonképpen melyikre érted? Csak a tisztázás okán...
ómió
Bizony! A 6 millás Parizer Peti meg "mindig csak éhezik"! De főleg a hatalomra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.