A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor, közleményt adott ki szombat reggel. Elege van abból, hogy politikusok megkérdőjelezik egymás nemzeti elkötelezettségét és a válogatott melletti kiállásukat – írja a 444.hu.

Csányinak elege lett: személyesen fogja meghívni a magyar csapat következő hazai mérkőzésére Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást
Fotó: Facebook / MLSZ

A lap szerint Csányi ezzel nyilvánvalóan azoknak a fideszes politikusoknak és megmondóembereknek üzent, akik rendszeres utalásokat tesznek arra, hogy nem szívesen látják a magyar válogatott meccsein az ellenzéki politikusokat.

Legutóbb Budai Gyula parlamenti képviselő tartotta fontosnak megüzenni Karácsony Gergelynek és Fekete-Győr Andrásnak, illetve „a többi libernyáknak, aki kamuból jár ki a nemzeti 11 meccsére, hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire! Maradjanak otthon, Fegyőr vegye fel a román mezt, KariGeri pedig keljen fel időben és nézze meg mekkora dugók vannak Budapesten!”

Csányi azt írja:

A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjeként viszont mindent meg is fogok tenni azért, hogy a futball kimaradjon ezekből a politikai küzdelmekből. A futball ugyanis mindenkié! Legyen kormánypárti, ellenzéki, bizonytalan vagy bármilyen szavazó, gondoljon bármit is a világról, mindenkit szívesen látunk a mérkőzéseken. Azt is, aki évtizedek óta drukkol a magyar válogatottnak, és azt is, aki csak mostanában szerette meg ezt a fantasztikus játékot, vagy éppen csak most készül megszeretni.

Sőt, ha valakit nem látnak szívesen, utal rá Csányi, azok épp azok, akik megosztani igyekeznek a nemzetet:

Határozottan kérem a politikusokat, hogy a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban, ne próbálják megosztani a közönségünket, a magyar szurkolókat. A magyar futballnak minden támogatásra és minden támogatóra szüksége van, pártállástól függetlenül. Talán csak azokra nincs, akik ezt nem értik meg.

Csányi a levél végén egyértelművé teszi azt is, hogy min bosszantotta fel magát, és azzal zárja a közleményt, hogy a magyar csapat következő hazai mérkőzésére személyesen hívja meg Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: Facebook / MLSZ

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
" Sőt, ha valakit nem látnak szívesen, utal rá Csányi, azok épp azok, akik megosztani igyekeznek a nemzetet: "

Csányi gondol a jövőjére, és ez az előrelátás egyben jelzés a fideszen belül uralkodó pánikhangulatról, amit a közpénz viharos gyorsaságú privatizációja is alátámaszt.
Süllyed a hajó, Csányi előkészítette magának a mentőcsónakot. Remélhetőleg a közvagyon visszaszerzésében is ilyen belátó és segítőkész lesz.
Ki következik?
Béla333
Remélem Karigeri És Fekete-Győr elmegy, de még véletlenül sem a VIP páholyban nézik végig a maffiatagok között...
Ha eszük van...
nezelodo
A futball mindenkié? Inkább arra tippelek, hogy ezen a címen ellopott pénz volt mindenkié, elsősorban az adófizetőké volt.
Az pedig még érdekesebbé teszi a focit, hogy egyre fogy a magyar a játékosok közül, és már szivárvány színű némelyik csapat. Lehet, hogy ettől nemzeti? Ja csak nem magyar nemzeti...
tudode
Egyáltalán hogy jön össze a nemzeti elkötelezettség és a válogatott melletti kiállásukat, pl. azok számára, akik be már pocaklakóként belívódott a hazaszeretet, de a fociból annyi érdekli őket, hogy 22 pacák tekergeti a gömböt, kitéve magukat annak, hogy öregségükre a sok fejeléstől elveszthetik hajdán még a józan paraszti eszüket is!
.
Fénykorukban NAGY PÉNZ, KIS FOCIT JÁTSZVA!
.
----- Kis pénz nagy foci, nagy pénz kis foci
www.youtube.com/watch?v=Bi6HnWN_tT8&t=142s
-------------------------------
.
Miközben a milliárdos beáll abba a sorba ahol semmi keresnivalója nem lenne, a hites szomszéddal szekértolójaként rivalizálva
.
Szinte minden szinten hiánycikk a tehetsxég!
.
----- OVTV Extra: Disznóvágás
www.youtube.com/watch?v=wh4vD9OhUho&t=310s
.
!!!

.

.

.
rokker33
@Horizont: Orbán szaros seggéből most húzta ki a fejét! 11 évig nem volt fontos számára, hogy ellenzéki képviselők is megjelenjenek a foci mérkőzéseken,de most hogy a Fidesz bukását firtatják ,már jó lesz Karácsony segge is. Neki mindegy, csak jó pozícióba legyen.Csótány Csányi egy igazi seggnyaló gép:) :) De ugye ezt csinálja már rendszerváltás óta xD
namihami
Akkor már érthető, hogy az Orbán miért utazik külföldre, állami pénzen és kormánygépeken, ha valóban FOCImeccset akar látni. Arra még itthon várni kell. Addig meg csak nézze és szenvedjen tőle az ellenzék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.