Ahogy arról korábban beszámoltunk Jakab Péter kemény hangú bejegyzést tett közzé pénteken a közösségi oldalán, amelyben arról ír, hogy "gyilkossággal vádolja az Orbán-kormányt". 

"Te mocskos, hazug szemét. Olyan gerinctelen hazug vagy, mint Gyurcsány" – durván nekimentek Jakabnak a "kormány gyilkosozás" után
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Aki az egészségügyet szétveri, az az én szememben gyilkos. Gyilkossággal vádolom az Orbán-kormányt!

- írta bejegyzésében, ami alatt elszaporodtak a dühöngő kommentek. 

Egy párat megmutatunk:

Megint hazudsz Jakab Péter egy mocskos hazug ember vagy, az egészségügyi rendszer rendben van.

Te mocskos, hazug szemét Jakab, jó tanitomestereid vannak, éppen olyan gerinctelen hazug vagy mint a Gyurcsány

Te lennél a miniszterelnök uiós bérek lennének, a kórházakban se halnameg senki a kerítés is parizellel lenne kirakva... Te bohóc!

Tegyél feljelentést Peti.... Azt nem teszed, csak megy a szájkarate, sutyerák tahó proli! Ha Valaki bűncselekményről Tud, de nem Tesz feljelentést, bűnrészessé válik! Ha bizonyíték nélkül vádol valakit, becsületsértést követ el! Valamelyiket tedd meg, bohóc!

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Ez a "jelentsd fel, ha bűncselekményt látsz!" duma addig lóf@szt sem ér, míg áPolt Péter a legfőbb gügyész!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Kezeltesd már legalább a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómáját, bolsiék idiótája, ha már az elmebajod gyógyíthatatlan!
Klubtag
Na persze...annak van rendben az egészségügy, aki NER-alattvalóként elegendő jövedelemmel rendelkezik, hogy folyamatosan megvásárolja a szolgáltatást a piacon, vagy akik miatt számos kórházban létrehozták a VIP részlegeket a "fontos elvtársaknak".
A páromat ma operálják rákos tumorral, de már március elején felismerték és sürgős sebészi beavatkozást javasoltak. Csak hát a szükséges vizsgálatokhoz (vér, ultrahang, ct,, stb.) több hétre előre kapott időpontokat. Vagy technikai háttér nincs, vagy szakképzett személyzet. Miért is hazudik Jakab, vagy bárki, aki ezt szóvá teszi???
Azt látom, hogy ilyen gyalázkodó kommenteket általában olyanok írnak, akik kedvezményezett helyzetben vannak és el sem tudják képzelni, hogy mi történik az egyszerű emberekkel, ami nem egyszer bizony a megkésett beavatkozás miatt halállal végződik. A fidest-kdnp egyetlen-egyszer - tisztes választáson - 2010-ben azzal(is) nyert 2/3-dal, hogy az előző kurzus átkos hagyatékát felszámolja - többek között az egészségügy területén is. A mostani állapot borzalmasabb, mint bármikor ezelőtt, viszont a 100 leggazdagabb magyar csoportjában egyre több a fideszes NER-lovag.
ómió
@Aki Én: Még mindig a dililemezed forog, idiótája! Vagy már te magad? Olyan idióta vagy?
ómió
@Aki Én: Ez a mindig ugyanazt a faszságot mormolás az elmebajod egyik stádiuma? Akkor, "sorry"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.