Ahogy arról korábban beszámoltunk Jakab Péter kemény hangú bejegyzést tett közzé pénteken a közösségi oldalán, amelyben arról ír, hogy "gyilkossággal vádolja az Orbán-kormányt". 

"Te mocskos, hazug szemét. Olyan gerinctelen hazug vagy, mint Gyurcsány" – durván nekimentek Jakabnak a "kormány gyilkosozás" után
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Aki az egészségügyet szétveri, az az én szememben gyilkos. Gyilkossággal vádolom az Orbán-kormányt!

- írta bejegyzésében, ami alatt elszaporodtak a dühöngő kommentek. 

Egy párat megmutatunk:

Megint hazudsz Jakab Péter egy mocskos hazug ember vagy, az egészségügyi rendszer rendben van.

Te mocskos, hazug szemét Jakab, jó tanitomestereid vannak, éppen olyan gerinctelen hazug vagy mint a Gyurcsány

Te lennél a miniszterelnök uiós bérek lennének, a kórházakban se halnameg senki a kerítés is parizellel lenne kirakva... Te bohóc!

Tegyél feljelentést Peti.... Azt nem teszed, csak megy a szájkarate, sutyerák tahó proli! Ha Valaki bűncselekményről Tud, de nem Tesz feljelentést, bűnrészessé válik! Ha bizonyíték nélkül vádol valakit, becsületsértést követ el! Valamelyiket tedd meg, bohóc!

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Ez a "jelentsd fel, ha bűncselekményt látsz!" duma addig lóf@szt sem ér, míg áPolt Péter a legfőbb gügyész!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Ez a "jelentsd fel, ha bűncselekményt látsz!" duma addig lóf@szt sem ér, míg áPolt Péter a legfőbb gügyész!
szaboria1
Annyira rendben van, hogy a heti egy szakrendelésre most 3 hónapra kaptam időpontot.
NKF
Hát szó se róla,Jakabka egy kis tetű!
kereső
Érdekes, hogy egyetlen cáfolat sem érkezett a fideSS-es kommandó részéről, hogy miért is hazug Jakab Péter állitása. Nincsenek tények, cáfolatok- csak a gyurcsányozás, a fröcsögés, az ellenfél pocskondiázása. Cáfoljátok!! Tényekkel- mi nem igaz abból, amit Jakab mond! Ugye @NKF: !
karma1
Fogadjunk, hogy egyetlen ilyen kommentet kuldonek sincs avatarja, es kb. ugy hivjak oket, hogy Lutz Gizi meg Gipsz Jakab. (Ez utobbi tenyleg van a feszen).
Oriasi nagy a pofajuk, mert nem halt meg senki a szeretteik kozul covidban, vagy abban, hogy tavaly husvetkor 34 500 embert kibaxtak a korhazakbol a retkeskormu kedveert
rokker33
Fidesz birkák óóbégatnak. Ennyi dolguk van,majd a hivatalnàl átvehetik az 1 zsák krumplit meg a teszkós tojás nélküli száraztésztát ;) ;) Idióta Fidesz birkák nem az eszükről hiresek :)
karma1
@kereső: Azert ha visszakerdeznem azt, aki azt mondta, hogy olyan hazug vagy, mint Gyurcsany, hogy "mit is hazudott Gyurcsany? " - akkor ugy eloldalogna, mint a kivert kutya - nem tudna egyetlen egy hazugsagat se felsorolni...:( Az agyaba mar beleragta magat az az agyragobogar. ami amugy is ehenhalna, ha nem talalna ne'mi fidesz-propagandat ott...:(
tudode
Még a német videóban is megemlíítik, hogy a kedves vezető nem ért a szépszóból:
.
---- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=1057s
-------------------------
,
Jakab Péter frakcióvezető nem tesz mást, csak "kritizálja", úgy fogalmaz, hogy akire vonatkozik a beszólása rámutason a hunyóra!
Yoda69
Ezert vajon mennyi buntetest oszt ki koteles kover ekvtars?
nemkati
@karma1: Azt hazudta hogy éjjel meg nappal meg este. Pedig nem.
Nessy
Azt hiszen, nem Jakab Péter az egyetlen, aki a kormány kapkodásának eredményét egy mondatban összefoglalta! Őszintén szólva egyik másik intézkedésüktől sokunknak jutott eszébe pár "szebbnél szebb gondolat", legfeljebb nem írta le.
gina
Elmebeteg rohadék fidesz szektatagok, ez igen és ezt el is hiszi ez a mocskos fideszhivö banda , remélem kórházba jut mind és élvezi azt a szuper eüt ami van "Megint hazudsz Jakab Péter egy mocskos hazug ember vagy, az egészségügyi rendszer rendben van" csak egy egyszerü börgyógyászati iöpont most csak jövö év februárra van, de minden rendben különben.
kereső
@karma1: Gyurcsány már visszakérdzett a mostani országjárása során az oda vezényeltektől- érdemi választ nem kapott. Érdekesség, hogy amióta visszaszólogatott a kivezényelteknek, valahogy elmaradtak az orbán gondolkodók.
balos
@Nessy: Leírtam,hogy tömeggyilkosok,de erre még rátesznek egy lapáttal,hogy moralizálnak!Sajnos ezeknek az immoralizálás a nemzethy büszkeség jele!
ómió
Akkor, te gyilkossal koalíciózol, bolsevista-nyilas efftárs!? És a "titulust" még másra is hazudod? Érik a Lenin Díjad?
karma1
@kereső: En mnar nagyon regota sportot uzok ebbol: abban a pillanatban, amikor valaki elkezd gyurcsanyozni, megkerdezem tole, hogy oke, ha ugy gondolja, hogy valamit ellopott, vagy csalt, vagy valamit konkretan tett az emberek ellen, akkor mondjon mar nekem legalabb EGY peldat erre, es rogton kuldje is meg orbannak is, mert nagyon varja mar azt, hogy valahogy ra tudja huzni a vizeslepedot Gyurcsanyra, de annyira nem tud az egesz fidesz gepezet talalni egy kis hibat sem, hogy csak na! Ilyenkor mind ugy elhuz, mintha ott se lett volna! Mert egy konkret kerdesre mar nem tud valaszolni - igaz, erre a trollkepzoben nem keszitik fol oket, csak olyanokat mondanak nekik, hogy legyenek lehengerloek, es akarmi tortenik, akkor gyurcsanyozzanak, sorosozzanak, buzizzanak, brusszelezzenek, - valamelyikkel csak elhallgattatjak az ellenzeket. Csak hat ez mar nem igy mukodik, mert fogynak a birkak! Mar ok se hiszik, hogy a fonok bombabiztos lenne, es hogy igaza is lenne...
karma1
@ómió: Micsoda katyvasz van a fejedben, az oruletes! Jakab Peter NEM koaliciozik a fidesszel - az egy masik csapat. Bolsevik efftarsak meg csak a fideszben vannak, mert a Kadar rendszerben bizony a "feher hazbol" kaptak a fizetesuket! Ne igyal annyi tablettas-fagyallost, mert aztan ilyen hulyesegeket fogsz bofogni...:o)))))
ómió
@karma1: Már azt se tudod, kinek csápolsz? Akkor, ettől lehetsz te "jó efftárs"! Azért majd figyeld meg, hogy melyik tetvesbolsi alakulataitok is éneklik "szent efftársi zsoltárotokat", az Internacionálét, meg, hogy kik is "küzdenek" az új Szovjetunió, az Európai Egyesült Államok létrehozásáért! És csak utána próbáld majd a Fideszre hazudni! Addig meg, idiótája, iratkozz fel az agydonor-keresők listájára!
Dr. Proktor
Sikerült egy nemzetrészből csürhét csinálni...
Dr. Proktor
@ómió: Ne keresd máshol az idiótát! Olvasd el h mit írtál és utána nézz a tükörbe...
Van az a pénz amiért megéri ilyennek lenni? Hol vannak a gyökereid?
vitriol
Ez a kis beírás a szerzőjét minősíti, nem is kell ellenérveket keresni. Ilyen szánalmas agyament ficsúrokból tevődik össze a fideszbanda.
ómió
@Dr. Proktor: Na! Neked se sikerült megértened, amit írtam? Idiotizmusból doktoráltál? Csak nem PhD? És jól fizetik az efftársaid?
kissé felnőttem
@ómió: hát kb önvallomást sdikeredet , de eszedhez értjük kösz,. néha lehet az ember öszinteségi rohanban még te is,
Nessy
Aki szerint az egészségügy tökéletesen rendben van, az vagy nem beteg, vagy a ki tudja fizetni a magán egészségügyet! Ergo nem érinti a kórházi néha éves vásólista, vagy nincs szüksége szakorvosra, diagnosztikára a közegészségügyben.
Néro
Pontosabban.
"Ti mocskos, hazug szemetek. Olyan gerinctelen hazugok vagytok, mint Orbán."
Egy moslékkoalíció disznó röfögői.
ómió
@kissé felnőttem: Mi történt? Neked - látom - csak az idiotizmusod nőtt fel, az viszont, nem kicsit! Nagyon! Kérd kölcsön Dr. Proktor efftársad "doktoriját" - idiotizmusból te is szerezhetsz vele egy "diplomát"!
kissé felnőttem
@ómió: na csak nem düch rohamot kaptál az olvasástól? olvasnál értelmesebb szerzőktől orbán nem tud szépirodalmi művet neked irni. Hogy mi az idiótizmus azt max te tudod, lemaradtál ? vagy kimaradtál a Marxista egyetemről? akkor mire az irigység nekem nem kell a másé.
tudode
Na ez az eset, amikor Jakab Péternél erősebb hangon éri támadás/kritika kapásból, egy, két alapítók emelik fel a szavát,, mint pl. Kardos József, Ungár Klára, Simicska Lajos, Kis János, Kis János, a Sargentini vita során az egyik EP képviselő, Frank Engel, aki nem szívesen szív egylevegőt egy szektavezérrel
.
---- „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
-------------------------
.
---- Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU&t=76s
-------------------------
.
----- Simicska: Orbán hazaáruló
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
----------------
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0
---------------------------
.
Egy csokorba kötve, megállapítHATJA bárki, hogy nem kispályás a kedves vezető, akitől egyre penetránsabb bűz terjeng az országban!
ómió
@kissé felnőttem: Miféle dührohamról delirálsz? Bolsikhoz - mint te is - napláne az idiotizmusukhoz kell ugyan a türelem és az is igaz, hogy a kutyám előbb megért bármit, mint egy bolsi, de "kezelem a megpróbáltatást"! Hogy mi az idiotizmus, jól mondod, azt tényleg én tudom! Mert látom rajtad! És te hazudnád rám a foximaxit? Miközben máig is az ott végzetteknek csápolsz!? Már azt se tudod, hova tartozol? Ez, bizony, tényleg súlyos pszichés gond lehet nálad!
Aki Én
@ómió: Nincs mese, színtiszta elmebeteg vagy. Ennek az eü szétverésnek te vagy az egyik legnagyobb áldozata.
ómió
@Aki Én: Onnét a vigyorgó munkásőr tagozatáról még mindig Böszme efftársad kórházbezárásainál meg az eü-ből történt 600 milliárdos pénzkivonásánál tartasz, bolsiék agyhiány szindrómása!? Ez nálad az "efftársi haladás"?
Aki Én
@ómió: ...olyan buta vagy, mint a föld, te bolsi csicska.
bence
@NKF: ! Hol van Ő a gazdádhoz képest ?!
ómió
@Aki Én: Már megint a saját tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája hatalmasodott el rajtad, bolsiék elmebetege!? Nem bírnak téged kikezelni belőle?
Aki Én
@ómió: ...olyan buta vagy, mint a föld, te bolsi csicska.
ómió
@Aki Én: Kezeltesd már legalább a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómáját, bolsiék idiótája, ha már az elmebajod gyógyíthatatlan!
Klubtag
Na persze...annak van rendben az egészségügy, aki NER-alattvalóként elegendő jövedelemmel rendelkezik, hogy folyamatosan megvásárolja a szolgáltatást a piacon, vagy akik miatt számos kórházban létrehozták a VIP részlegeket a "fontos elvtársaknak".
A páromat ma operálják rákos tumorral, de már március elején felismerték és sürgős sebészi beavatkozást javasoltak. Csak hát a szükséges vizsgálatokhoz (vér, ultrahang, ct,, stb.) több hétre előre kapott időpontokat. Vagy technikai háttér nincs, vagy szakképzett személyzet. Miért is hazudik Jakab, vagy bárki, aki ezt szóvá teszi???
Azt látom, hogy ilyen gyalázkodó kommenteket általában olyanok írnak, akik kedvezményezett helyzetben vannak és el sem tudják képzelni, hogy mi történik az egyszerű emberekkel, ami nem egyszer bizony a megkésett beavatkozás miatt halállal végződik. A fidest-kdnp egyetlen-egyszer - tisztes választáson - 2010-ben azzal(is) nyert 2/3-dal, hogy az előző kurzus átkos hagyatékát felszámolja - többek között az egészségügy területén is. A mostani állapot borzalmasabb, mint bármikor ezelőtt, viszont a 100 leggazdagabb magyar csoportjában egyre több a fideszes NER-lovag.
ómió
@Aki Én: Még mindig a dililemezed forog, idiótája! Vagy már te magad? Olyan idióta vagy?
ómió
@Aki Én: Ez a mindig ugyanazt a faszságot mormolás az elmebajod egyik stádiuma? Akkor, "sorry"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.