Durva támadás áldozata lett a Demokratikus Koalíció újbudai önkormányzati képviselője, Varga Gergő. A megvadult férfi még akkor sem hagyta abba a fenyegetőzést amikor kiérkeztek a rendőrök, sőt velük is vitába szállt.

"Baseball ütővel kell szétverni a fejét" – DK-s politikusra támadt, fenyegette a rendőröket a férfi
Kép:Police(Illusztráció)

Szombaton a Demokratikus Koalíció újbudai önkormányzati képviselőjét, Varga Gergőt megütötte egy férfi, miközben a képviselő az őszi ellenzéki előválasztásra gyűjtötte az ajánlásokat.

Ezt követően a támadó a kiérkező rendőrökkel is vitába keveredett, illetve közölte, hogy a DK képviselőjének és aktivistáinak baseball ütővel kell szétverni a fejét

- közölte a DK közleményében.

A Demokratikus Koalíció írásában annak is hangot ad, hogy mindenfajta erőszakot elutasítanak, illetve kitértek arra is, hogy Varga feljelentést tett a őt megtámadó férfival szemben.

Elkeserítő, hogy Orbánék uralma alatt ilyen szintű gyűlölet harapózott el az országban, de mi, európai magyarok hiszünk abban, hogy a 2022-es választás után ez is megváltozik

- írták.

Forrás: Blikk 
Címlapkép: Police

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@RonaGyuri: Az a rendőr is megérdemli amit kap, aki csak nézi ha az agresszív kismalac beszól neki.
solidedge
Az Orbán féle kereszténység baseball ütőre írt változata.
134.bátor
Ez mèg rosszabb is lesz ..Gyilkosság is belőle,annyira fel vannak hergelve a fidesz hîvők
Èrdekes,fideszest sosem támadnak meg,csak ellenzèkiek ellen megy az uszîtás. Jellemző, hogy milyen agresszív,buta, bunkó szavazóik vannak.
balos
@134.bátor: Ez a minta!A kék plakátok megtették a hatást!Ez is a mi bőrünkre lett kifizetve!Erre van pénz és neres direktiva!A konzultációt is a kubaszov lista kottájára írják!
ómió
" A Demokratikus Koalíció írásában annak is hangot ad, hogy mindenfajta erőszakot elutasítanak..." Kivéve a szemkilövetést?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.