Egy beteg meghalt és újabb 262 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön. Szerdán ez a szám 194 volt.

Nagyot ugrott az új fertőzöttek száma Magyarországon
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Eddig 5 781 121 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 510 678-an már a második, míg 342 000-en pedig a harmadik adag vakcinát is megkapták.

A kormányzati portálon azt írták: 812 793-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 30 060-ra, a gyógyultaké 777 909-re emelkedett.

Az aktív fertőzöttek száma 4824. Kórházban 138 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 16-an vannak lélegeztetőgépen.

Az oldal térképe szerint eddig Budapesten (145 756) és Pest megyében (112 786) regisztrálták a legtöbb fertőzöttet. Ezt követi Borsod-Abaúj-Zemplén (46 912), Győr-Moson-Sopron (44 665) és Hajdú-Bihar megye (42 739). A fertőzésben legkevésbé érintett megye továbbra is Tolna, 17 824 fertőzöttel.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Megint elèrjük hamarosan a napi 5-600 fertőzöttet,a dagadt elègedetten dörzsölheti a kezèt. Meg lesz az eredménye a meccseknek, kongresszusnak,az egyèb felelőtlen rendezvènyeknek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Megint elèrjük hamarosan a napi 5-600 fertőzöttet,a dagadt elègedetten dörzsölheti a kezèt. Meg lesz az eredménye a meccseknek, kongresszusnak,az egyèb felelőtlen rendezvènyeknek.
ágimami
Alakul, alakul!!
Remélem még nem akarnak szigorításokat bevezetni, hisz még több minden visszavan (lölö esküvő, vad.világ-kiállítás, meccsek, stb.)
Gondolom, a vírus megvárja, míg ezek véget érnek???:DDD
Pálinkás Pál
hu vazze...egy 9,7 milliós országban 262...remélem rettegők, készültök az armageddonra...ti mind vakok vagytok,vagy nem jártok emberek közé??? persze úgy nehéz ,ha összefossátok a bokátokat is a kamu hírektől..!!!
division
@Pálinkás Pál: Most komolyan, mennyi pénzért fejeznéd már ezt be? Mindenki tudja már itt a propin mennyire sötét vagy vírus terén, fontos minden cikknél a nap 24 órájában hangoztatnod a konteós baromságaidat? Most indul el újra a nyári bulik után még csak az egész, az iskola is most indult, a tények akkor is tények, hogy a te szavaiddal éljek még akkor is ha " nem fossa össze mindenki a bokáját".
Pálinkás Pál
@division: kussolj...az a mindenki..az te vagy,meg még kb 5 idióta..megszámoltam...tehát pofa súlyba...fostosokkal nem beszélgetek...
division
@Pálinkás Pál: Aha, 5 ember...talán annyian vannak azok akik itt veled vannak. Te nem jársz emberek közé inkább, ott ülsz a 4 fal között évek óta, persze itt azt írsz amit akarsz.
Nyírfa
Alig várom, hogy megteljen a Hősök tere 100 ezer emberrel, maszk nélkül, oltatlanul, ahogy esik, úgy puffan módon. Megszállják a kollégiumokat, közlekednek, hozzák, viszik a vírust , természetesen áhítattal, a keresztényi szeretet nevében.
A pápa helyében lemondanám a látogatást. Sőt, elvárom, hogy legalább ő legyen észnél.

A felelőtlenségre már nyomatékosított jelzőim sincsenek, csak mély megdöbbenés: hogy ennyire mindegy az élet.
division
@Nyírfa: Van sok Pálinkás Pál az országban sajnos.
134.bátor
@Pálinkás Pál: Azèrt ezt nem kène,főleg nem îgy. Mi is a Te oldaladon állunk politikailag,de biztos vagyok benne,hogy majd mindegyikőnknek volt olyan hozzátartozója,barátja aki áldozata lett ennek a vîrusnak. Nekem pl az unokatestvèrem.
Úgyhogy adj hálát,hogy nem kaptad el. Eddig.
Nessy
@Pálinkás Pál: Az, hogy senkit nem vesztettél el a fertőzés miatt, tiszta szerencse! Adj érte hálát az egeknek, vagy ha hiszel valakiben, valamiben! Az, hogy esetleg nem lesz annyira súlyos a helyzet, mint az előzőekben, az bizony elsősorban a több millió "fostosnak" lesz köszönhető, Semmi esetre sem a felelőtlen kormányunknak! A ,meggondolatlan emberekről már nem is beszélve.Pl. rólad se!
Pálinkás Pál
@134.bátor: sajnálom...az én ismeretségi körömben senki nem találkozott vele...tudod ,eléggé hiteltelenné váltak a magyar orvosok,politikusok...főleg miután el is ismerték hogy boldog-boldogtalant covidosnak írtak.. cikicili mondta...aki valaha covidos volt az covid halott...amit el is ismertek,így kerültek a listába balesetesek... a 30 ezer magyar halott zöme idős ,beteg daganatos ,meg jobbára szívproblémás...őket az a nátha is elvitte volna ,amitől neked esetleg még az orrod sem pirosodik ki...és nekem nem is ezzel van bajom, sosem vitattam a covidot../ ha már így hívjátok az új flu vírust./...én a korlátozásokkal,hazugságokkal állok hadilábon...sem a maszkhordásnak,sem a kijárási tilalmaknak az égadta világon semmi köze a járvány alakulásához...főleg úgy hogy az oltottak szabadon cipelhetik a vírust világszerte, mert ugye ők is elkaphatják,fertőzhetnek...ergo az igazolványnak a szívatáson kívül semmi értelme nincs...tehát...magasról szarnék az egészre, ha nem cseszegetnék az embert a hazugságokkal, aminek ráadásul a mai világban 2 perc alatt utána lehet nézni!!!
Pálinkás Pál
@Nessy: nekem hiába dumálsz...mellesleg...most is ugyanazok vannak kórházban mint eddig...most is ugyanannyi ember hal meg naponta, csak most a valódi halálokot írják be, nem a covidot...áruld már el nekem , a sok orvosi hazugság után ,amivel naponta szembesülsz, elhiszed hogy az ismerősöd covidban halt meg, csak azért mert azt egy befenyített orvos mondja??? ne legyetek már nevetségesek!!!
division
@134.bátor: @Nessy: Hagyjátok már ezt a Palit, értelmetlen. Én is annyit próbálkozom meggyőzni, hogy mennyire nincs képben, de reménytelen. Egyszer majd megtapasztalja, akkor majd sírni fog. Ennyi.
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem dumálok! Igen, biztos vagyok! De legyen neked a hited szerint! Azért még annyit, hogy nem "ugyanazok vannak kórházban, mint eddig". Az elhunyt betegek 2 óra után le kerülnek a hűtőkamrába az osztályról majd elviszi a temetkezési intézet kocsija.
division
@Pálinkás Pál: Ez akár még igaz is lehet, egyszer mindenki bevégzi, lehet előbb esik egy tégla a fejemre az utcán mint ahogy te megtapasztalod a covidot, látod ezt nem lehet tudni:-))
esperanza
@134.bátor: Nem kotelezo a reszvetel. Az a felelotlen aki elmegy es nem az aki szervezi...
fűre lépni szabad
Megint nincs terv(utasítás).
A véletlenre bízzák.
Ha nyerünk, ők nyertek (Fidesz), ha vesztünk, akkor az oltásellenes baloldal a hibás, mert akadályozták a kurmány munkáját.
És ez a shit működik...
Döbbenet !!!
fűre lépni szabad
Európa átoltottságban lehagyta Magyarországot - és nem csak pár százalékkal.
Most verd a melled, geci fideszes !!!
Elkurtátok! Nem kicsit, nagyon!
Magyar emberek tömkelege halt meg miattatok, reggel, éjjel, meg este !!!

Emberek halálán gazdagodtatok, ti istentelen állatok...
Felelni fogtok mindenért!
teuton57
Megmondtak a szakertök elöre, 2 hettel 20. utan megugrik a fertözöttek es halaozasok szama. De Orban-cezarnak kellett a cirkusz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.