Az Orbán-család által Alcsútdoboz határába tervezett komplexumról közölt hosszú cikket a HVG 360, ahol részletesen ismertették az eddigi terveket.

Az Orbán-család brutális luxuskomplexumot tervez építeni Alcsútdoboz határában

A Magyar Hang foglalta össze a HVG 360 cikke alapján, hogy a hatvanpusztai birtokon terveznek építkezni, a laphoz pedig eljutott a terület vázlatterve.

A berajzolt tó területén már megkezdődött az alapozás, ennek sarkában állhat majd a kápolna. Hadházy Ákos független képviselő még augusztus végén készített repülőgépről felvételeket, így derült ki az is, hogy a HVG által megismert tervek mennyiben módosultak menet közben. Ebből mondjuk nem látszik, hogyan lenne majorság a hatvanpusztai birtokból, ugyanis növénytermesztésnek, nagyüzemi állattartásnak semmi nyoma. 

Az egykori délnyugati istállóból vendégház lett, ami előtt orangerie áll. Ez a XVII. században lett főúri divat, reprezentációs céllal termesztettek mindenféle citrusokat. Találunk egy elmélkedősétányt is, míg gazdasági tevékenység leginkább a lóistállóban lehetne, de a méretek alapján ez is inkább néhány, sportcélból tartott ló befogadására lenne alkalmas – írta meg a lap a vázlatterv alapján.

Az is kiderült a cikkből, hogy szinte önellátó rendszert építenének ki Orbánék, a szolgálati lakások alapján egy szűk stáb éjjel-nappal rendelkezésre áll majd. Aggregátorházat is építettek húszezer literes gázolajtartállyal, a szünetmentes áramszolgáltatás így megoldott. A birtok energiaellátásáról pedig hőszivattyúk is gondoskodnak.

Forrás: hang.hu

Fotó: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
remélem oda lesztek befalazva mindketten ! Baxxameg ! az ország bajban ti meg építitek a luxust !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Miért? Olyan csak a Szemlőhegyen lehet zsidótól elkobzott "kivitelben"?
Yoda69
csaucseszkunak is luxuspalotaja volt, es mire jutott vele?
Klubtag
Akik ezt az orbán-féle gyarapodást és azt a rendszert, ami ezt lehetővé teszi és rendben lévőnek ítéli, védelmébe veszi, az ugyanolyan gazember, mint az eredeti elkövetők. Írhatnak - pénzért, vagy meggyőződésből - akármilyen frappáns kommenteket. Innentől kezdve nemigen van erkölcsi alapja bárkinek is, hogy a 2010., de akár a 1989. előtti időszakot morális alapon, akármilyen aspektusból kritizálja, vagy a mostani ellenzék - akár csetlő-botló - küzdelmét pocskondiázza.
MÁR RÉGEN LELEPLEZŐDTEK, csak még a fanok vergődnek egy hangyányit...
magyar1
Cselédeknek is lesz lakóhely,szállás? Mint a régi időkben?
evacica
A két pocakos újgazdag akik felkapaszkodtak az uborkafára! Persze ettől még egyik sem úriember, maradtak azok akik voltak!Remélem ezek a vagyonok is visszakerülnek jogos gazdájához MAGYAR ÁLLAMHOZ!!!
karma1
Mert ugy latszik az anyja elfelejtett neki ket nagy alapigazsagot elmondani:
1/ Egy seggel egyszerre csak egy lovat lehet megulni - vagyis szet kellene magat szakitania (oh, be szep is lenne!) a hatvanpusztai bunker, a turai kastely es az alcsuti atombunker luxusa kozott
2/ Kisfiam, nem fogod elvinni a fejed ala egyiket sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.