Újabb kampányba kezdett a kormány a nyugdíjasok megnyerése érdekében. Egy, a Facebookra feltöltött videóban ígérnek újabb jelentős összegeket az idős embereknek. Ezúttal még a kormány által létrehozott Idősek Tanácsának egyik tagját is felhasználták. Neki az a dolga, hogy kifejtse, a polgári kormány megbecsüli az időseket. A kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott azzal a jó hírrel örvendeztette meg az érintetteket, hogy előreláthatólag nagy összegű nyugdíjprémiumot kapnak novemberben. Nyitrai Zsolt a várható példátlan gazdasági növekedésre hivatkozva tette meg ígéretét. Ami amúgy nem újdonság, hiszen Orbán Viktor már korábban elmondta, akár a maximális összeg, vagyis 80 ezer forint is lehet az idén a nyugdíjprémium. Novák Katalin is azt állította, hogy megtartották a nyugdíjak vásárlóértékét, amit egyébként az érintettek többsége nem így érez. Közölte, ha az infláció magas, akkor a nyugdíjemelések is követik, de ha alacsonyabb lesz a tervezettnél, akkor a...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Miért erőlködnek, a nyugdíjasok érzik a "megbecsülést".

Az emelések járnak, a prémium szintén jár, a feltételek teljesítése esetén. A nyugdíjasoknak a hízelgésre biztosan nincs szükségük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.