A jogvégzett igazságügyminiszter vagy nem ismeri a sajtó működésére vonatkozó alkotmányos alapelveken nyugvó szabadságjogokat, vagy egészen egyszerűen hülyének nézi az állampolgárokat. A miniszter azt fájlalja, hogy a kereskedelmi csatorna szerkesztői szabadon eldöntötték, mit akarnak megkérdezni tőle.

A nevetségesen menekülő igazságügyminiszter végső érvként kijátszotta a Soros-kártyát

Fotó: Facebook

A Fake news-hálózat működésbe lépett!

- ezzel a felkiáltással kezdő szerda délelőtti posztját az igazságügyi miniszter.

Varga Judit így folytatja: a Telex reggel megírja, az RTL egy órán belül már izzítja a lejárató kampányt.

És ugyebár nincs hálózat… Dehogy!

Mint beszámoltunk róla, az RTL Klub Híradójának stábja kapta el egy konferenciáról való távozása közben Varga Judit igazságügyminisztert, akit amiatt állítottak meg, mert kedden kiderült: egy olyan újságíró telefonján is megtalálták a Pegasus-kémszoftver nyomait, aki korábban többek között Mészáros Lőrincet és Szijjártó Pétert buktatta le fényűző adriai luxusjachton való nyári lazításuk közben. De ugyanez az újságíró készített fotót Orbán Viktor magánrepülőzéséről is.

Ennek kapcsán tette fel az RTL stábja a kérdést Vargának, hogy mint igazságügyi miniszter, adott-e engedélyt arra, hogy újságírók ellen használják az izraeli kémszoftvert, ám a miniszter válaszok helyett csak valami érthetetlent susogott maga elé, majd menekülőre fogta. Ebben az is segítette a minisztert, hogy megjelentek a sameszei, akik beálltak a stáb útjába, míg Varga Judit a távozás mezejére nem tudott lépni.

Varga verziója szerint kedd délelőtt egy áldozatsegítéssel foglalkozó szakmai konferencián tartott előadást.

Alig léptem le a pulpitusról, máris mikrofon, kamera, azonban kérdés helyett egy jól felépített nemzetközi hisztériakeltés újabb fejezete következett, egy olyan témában, amelyről korábban már mindent elmondtam, amit jogszabályi keretek között el lehet mondani, sőt a belügyminiszter hétfőn részletes tájékoztatást nyújtott a Nemzetbiztonsági Bizottságnak.

Miközben estére már csúcsra járt a hecckampány, addig áldozatsegítésről egy szót sem lehetett hallani az esti RTL híradóban. Ezek szerint a szakmai tudósítás csak álca lenne? – teszi fel a kérdést a miniszter.

Miért hallgat végig és rögzít valaki egy 30 perces előadást, vagy miért regisztrál egyáltalán valaki újságíróként egy szakmai konferenciára, ha arról aztán nem tudósít?

Persze, értem én, nincsenek illúzióim a Soros-szervezetekkel kokettáló médiumokkal kapcsolatban

- írja a miniszter.

Varga kérdései vagy arról árulkodnak, hogy nem érti a sajtó működését, vagy egyszerűen hülyének nézi az adófizető állampolgárokat.

A szerkesztés szabadság a legalapvetőbb alkotmányos alapjogokra alapuló jog. A Pegazus-botrány az elmúlt évek legsúlyosabb, beláthatatlan következményekkel járó titkosszolgálati botránya. A jog uralmára alapuló nyugati államokban egy ilyen ügy a kormány bukásához vezet.

A Híradó szerkesztői nyilvánvalóan fontosnaki tartották, hogy a legsokszínűbben tudósítsanak az ügyről, amely a sajtó alapvető kötelessége. A munkájukat akarták elvégezni. Alapvető jogi kötelességük ellátásában a nevetségesen menekülő és terelő igazságügyminiszter akadályozta meg őket.

Forrás: Facebook

Címlapkép: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Fake news-hálózat ???
De hát a fidesz média bukja óránként a média pereket.

Fake News??? De hát pont azért kérdezték kamerával a kézben, hogy ő mondja el az igazságot. Nem élni kéne vele?
Nem cáfolni az állítólagos fake newsokat?
Fake news??? Hát éppen most kérdezték őt. Éppen ezen van felháborodva.

Micsoda balfasz hazaáruló ez is?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Fake news-hálózat ???
De hát a fidesz média bukja óránként a média pereket.

Fake News??? De hát pont azért kérdezték kamerával a kézben, hogy ő mondja el az igazságot. Nem élni kéne vele?
Nem cáfolni az állítólagos fake newsokat?
Fake news??? Hát éppen most kérdezték őt. Éppen ezen van felháborodva.

Micsoda balfasz hazaáruló ez is?
human
Judit! A köztévé vezért egy olyan ember aki jogerősen el lett már ítélve hírhamisításért. Csak szólok, mert biztos nem tudsz róla :/
namihami
Az orbáni forintok gyorsan és tökéletesen oldják a gerincet alkotó csontokat. Elég ennek a luvnyának az elődein végignézni.
ágimami
Ennyire szánalmas, bunkó, össze-vissza hazudozó, az embereket hülyének néző ig.miniszterünk még SOHA nem volt, de remélem NEM is lesz!!:DDD

UNDORMÁNY hogy még neki áll feljebb, ha meg merik kérdezni olyan témában, ami neki nem tetszik!!! A Sorosozás az megy neki, már beleégett a lelkébe a gazdájával együtt!!!
Még ő beszél hecc-kampányról??? Amit ők művelnek az mi???
Pffúúúúúúúúújjjj!!!
csak úgy....
a fidesz hívek sosem jönnek dühbe,mikor már ennyire hülyéknek nézi öket a kedvenc pártjuk, akkor sem?
Aki Én
@csak úgy...: nem. Hiszen nem értik az egészet. Ha értenék, rég nem lennének hívek.
Pálffy
Idézzük Hajnal Henriket
„A helyzet az, hogy engem - már neveltetésem okán is - felháborít, amikor a szolgám (minister jelentése = szolga) nem hajlandó válaszolni a megbízottam által az érdekemben feltett kérdésekre.
Sajnálatos, hogy Orbán v. Kövér és - úgy általában a Fideszes "elit"-csürhe - úgy merészeli gondolni, hogy ők a mi uraink, holott nem egyebek, mint fizetett szolgák, akiket azzal bíztunk meg, hogyha úgy akarjuk, akár a seggünket is kitöröljék akkor, ott, és amikor csak akarjuk.
Az is gond, hogy a politikai "elit" többi tagjai sem úgy gondolják, hogy bennünket kell kiszolgálniuk, hanem azt, hogy bennünket (meg)vezetni kell, holott egyiknek sem lehet egyéb dolga, mintsem az, hogy lelkiismeretesen és becsülettel kezeljék az általunk rájuk bízott javainkat.
Azt a pofátlanságot pedig alapállásból kikérem magamnak, hogy az országgyűlés épületének házmestere, nevezzük csak egyszerűen pedellusnak, kioktassa és megfenyegesse az általam megbízott "ellenőreimet" az-az a sajtó munkatársait.
Jó volna, ha megértenénk: A politikusok NEM az uraink, hanem a FIZETETT SZOLGÁINK, ezért aztán nem hajlongani kell előttük, hanem - ha nem tetszik az, ahogy szolgálnak - el kell csapjuk őket!
Ha pedig hűtlenül kezelik a vagyonunkat, akkor éppen úgy, mi több még inkább meg kell fosztani őket a szabadságuktól, mint az utolsó, nyomorult tanyasi tyúktolvajt!
Ezek a rossz, gonosz szolgák, utolsó gazemberek, nem érdemelnek egyebet!
Mielőbb cselekednünk kell, hogy Orbánt, Kövért és a többi elszemtelenedett, senkiházi szolgát, bilincsben, vezetőszáron állíthassunk a bíróságaink elé, hogy ott kiszabják rájuk a méltó, szigorú büntetést!”
Béla333
Sebaj! Majd egy pártatlan ügyészi/rendőri vizsgálat kérdéseire fog válaszolni!
Vagy ha nem, akkor a válasza nélkül hoznak ítélet!
justhpeter
Varga Judit ostobaságban már kezdi utolérni Kásler muzeológust. Az Orbán-kormány igazán kétpárti koalíció eredménye. Az egyik fele folyton hazudozik, a másik fele meg született hülye.Természetesen mint a mesében van egy kivétel is aki nem hazudik és nem is hülye, a fő manipulátor Pintér Sándor, aki viszont nem beszél.
moareka
Igen Juditka, a szerkesztők általában szabadon el szokták dönteni, mit kérdeznek...mert, hogy ezt nevezik újságírásnak...!
ómió
Pedig nemes egyszerűséggel ő is nevezhetné hülyeségnek a neki címzett kérdést. Akárcsak Dugógeri szokta!
Aki Én
@ómió: jaj, ne legyél már ilyen feltűnően seggbuta.
Köszi!
gina
Az a feladata ennek a sarkinak , hogy a médiának válaszoljon, nem pedig kávé szünet tartson és sunyizzon, de már megszoktuk a mocskos fidesz proli stilusát, akkora szája van de csak ha OV ura mögötte áll ...
ómió
@Aki Én: Megint feleszméltél, efftársék zakkantja!? Kár volt!
Aki Én
@ómió: ... jaj, ne legyél már ilyen feltűnően seggbuta.
ómió
@Aki Én: Már megint az egódat hazudnád rám, bolsiék idiótája!? Békélj már meg önmagaddal!
Aki Én
@ómió: ... jaj, ne legyél már ilyen feltűnően seggbuta. Te balfasz bolsi.
ómió
@Aki Én: Az idiotizmusod mellett már megint a tetves bolsiságodat is rám hazudnád, efftársék elmebetege!? A metabolizmusod kilökte a donor-agyat, amit kaptál? Az efftársi génjeid nem fogadják be az értelmet? Hát, ez látszik rajtad!
Aki Én
@ómidióta: Suttogsz, faszkalap? Ez nem biznisz senkinek. Akkor ez a buzinesz?
Hogy a faszba vagy te ennyire ijesztően sötét buta faszfej???
Te tényleg nem látod, hogy mindenki kinevet a butaságod miatt? Hova erőlködsz, te szánalmas buta idióta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.