A Demokratikus Koalíció elnöke nekitámadt a miniszterelnök-jelölti versenyben jelenleg második helyen álló főpolgármesternek. A Gyurcsányt követelő kommentelők kiakadtak, és azt kérik, házon belül rendezzék az ügyeket, ne nyilvánosan. 

Gyurcsány nyílt támadást intézett Karácsony felé, kiakadtak a kommentelők, akik az ellenzéki összefogást féltik

Fotó: MTI /Balogh Zoltán

Indulatos Facebook-bejegyzést tett közzé Gyurcsány Ferenc, akinek szavait nem lehet nem úgy értelmezni, mint egy egyértelmű és nyílt támadást Karácsony Gergely felé – írj a Blikk.

Karácsony miniszterelnök-jelölt szerint megosztott az ellenzék. Szerinte a 2010 előtti időszakhoz való viszony oszt meg bennünket. Tényleg?

Akkor kérdezem:

Ki szakított az MSZP-vel és alapított új pártot 2010 után?

Ki szövetkezett az MSZP-vel és fogadja el annak támogatását 2010 után különböző posztokra jelentkezve?

Szóval?

- tette fel a kérdést a DK-elnök, aki a Blikk szerint teljesen egyértelműen Karácsony Gergelyre utalt, mint az emberre, aki megosztja az ellenzéket.

A kommentelől közül sokan rosszul reagáltak a posztra, és szerintük árt az ellenzéki összefogásnak ez a nyílt támadás.

Volt, aki azt írta:

Kedves Ferenc! Ez a fajta, publikált, nyilvános egymásnak szegülés nem elfogadható. Egyik ellenzéki párt részéről sem. Negatív spirált fog elindítani, újra. Különösen a bizonytalanok körében. Kérem, ne essenek újra és újra ebbe a hibába. Házon belül rendezzék soraikat, mert így potenciális választóktól fognak elesni.

Más úgy fogalmazott:

Abba kellene hagyni a nyilvános marakodást! Zárt körben marjatok bele egymásba, ha már nem tudtok meglenni gyűlölködés nélkül! Most egységre van szükség, még akkor is ha nehéz elviselni, hogy másnak is lehet igaza.

Van, aki pedig ezt közölte:

Hol is van az ellenzéki összefogás ? Ilyen hozzáállással sehol sem lesz. Ha már a szövetségeseinket is megvádoljuk, keresztbe teszünk, akkor semmi jó nem lesz belőle. Az embereknek nem cirkuszra van szüksége, azt láthat a parlamentben eleget.

Más azt írta:

Nagyon szomorú vagyok, hogy a magyar ember még vészhelyzetben is képes egymást savazni. Olyan szép eredményt értünk el, el fogják rontani.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: MTI / Balogh Zoltán

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
REakció!
Karácsony posztja alá is írtak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Gyurka80: @Gyurka80: Te sem nézted meg csak a szád jár!
"A kizárólag a 2012. december 31-ét követő időszakra vonatkozó társadalombiztosítási egyéni számla tartalmát a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény (a továbbiakban Tny.) 96/A. §-a határozza meg."

Egyszóval hazudott a szenátor asszony, meg az összes fideSS-es kormánytag, rábeszélő-meg mindenki, aki azt mondta, hogy a manyupos pénzek rákerülnek egyéni nyugdijszámlákra- ami ugye a 2012. 01.01 előtti időszakot ölelné fel.
kereső
2012.01.01- tényleg lekérdezhető az egyéni nyugdijszámla: a nyugdijjárulék alapot képező jövedelem összege- havonta, és a hozzátartozó levont/befizetett járulék. Ez a munkáltatók, kifizetők havi bevallásain alapul.
Mondjuk nincs új a nap alatt- ezt 2009.12.31-ig évente egyszer jelentette összesitve a munkáltató/kifizető. Ez volt a NYENYI adatszolgáltatás.
Gyurka80
@kereső: Az előtte lévő nyugdíjszámlát a böszmeferitől kérd az ő sara! Amúgy nyugdíj előtt jó pár évvel teljes kimutatást kap mindenki 1987-től.
kereső
@Gyurka80: "Böszmeferi" nem lopta el a manyupot, és nem igért erre az összegre egyéni nyugdijszámlát.

A teljes kimutatásnak az az alapja, amit fentebb irtam.
Gyurka80
@kereső: A manyupot senki NEM lopta el lütyőkém, aki akarta odaadta, aki nem benntmaradt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.