A Demokratikus Koalíció elnöke nekitámadt a miniszterelnök-jelölti versenyben jelenleg második helyen álló főpolgármesternek. A Gyurcsányt követelő kommentelők kiakadtak, és azt kérik, házon belül rendezzék az ügyeket, ne nyilvánosan. 

Gyurcsány nyílt támadást intézett Karácsony felé, kiakadtak a kommentelők, akik az ellenzéki összefogást féltik

Fotó: MTI /Balogh Zoltán

Indulatos Facebook-bejegyzést tett közzé Gyurcsány Ferenc, akinek szavait nem lehet nem úgy értelmezni, mint egy egyértelmű és nyílt támadást Karácsony Gergely felé – írj a Blikk.

Karácsony miniszterelnök-jelölt szerint megosztott az ellenzék. Szerinte a 2010 előtti időszakhoz való viszony oszt meg bennünket. Tényleg?

Akkor kérdezem:

Ki szakított az MSZP-vel és alapított új pártot 2010 után?

Ki szövetkezett az MSZP-vel és fogadja el annak támogatását 2010 után különböző posztokra jelentkezve?

Szóval?

- tette fel a kérdést a DK-elnök, aki a Blikk szerint teljesen egyértelműen Karácsony Gergelyre utalt, mint az emberre, aki megosztja az ellenzéket.

A kommentelől közül sokan rosszul reagáltak a posztra, és szerintük árt az ellenzéki összefogásnak ez a nyílt támadás.

Volt, aki azt írta:

Kedves Ferenc! Ez a fajta, publikált, nyilvános egymásnak szegülés nem elfogadható. Egyik ellenzéki párt részéről sem. Negatív spirált fog elindítani, újra. Különösen a bizonytalanok körében. Kérem, ne essenek újra és újra ebbe a hibába. Házon belül rendezzék soraikat, mert így potenciális választóktól fognak elesni.

Más úgy fogalmazott:

Abba kellene hagyni a nyilvános marakodást! Zárt körben marjatok bele egymásba, ha már nem tudtok meglenni gyűlölködés nélkül! Most egységre van szükség, még akkor is ha nehéz elviselni, hogy másnak is lehet igaza.

Van, aki pedig ezt közölte:

Hol is van az ellenzéki összefogás ? Ilyen hozzáállással sehol sem lesz. Ha már a szövetségeseinket is megvádoljuk, keresztbe teszünk, akkor semmi jó nem lesz belőle. Az embereknek nem cirkuszra van szüksége, azt láthat a parlamentben eleget.

Más azt írta:

Nagyon szomorú vagyok, hogy a magyar ember még vészhelyzetben is képes egymást savazni. Olyan szép eredményt értünk el, el fogják rontani.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: MTI / Balogh Zoltán

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
REakció!
Karácsony posztja alá is írtak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Néro:Nagyadag barna bér-csigaként maga hogy éli meg:"A Békemeneten 1,2 millióan,a Moslék gyűlésén 2,5 ezren voltak"!
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ? Csilletöcskölő ? + a nyomi @gina: , @Gazella: @Rockxy: @nemkati: @fergeteg mege ez a béna @jesz: az alkesz ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.