Miniszterelnök- és miniszterelnökhelyettes-jelöltként megy tovább az ellenzéki előválasztás második fordulójába Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter.

Itt a nagy bejelentés: Karácsony és Márki-Zay összefog Dobrev ellen

Márki-Zay sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy egy hármas verseny esetén „nagyon nagy a kockázata annak”, hogy Dobrev Klára lenne a közös miniszterelnök-jelölt, márpedig neki van a legkevesebb esélye arra, hogy legyőzze Orbán Viktort. 

Arról még nem született megállapodás, hogy melyikőjük melyik pozíciót kapja, és a következő egy hétben döntik el, hogy melyikőjük lépne vissza a másik javára. 

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Külön külön nem merik megmérettetni magukat? Unszimpatikus lépés. Szerintem ezzel a kormányváltás elbukott. Persze ne legyen igazam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Jó volna, ha mindenki továbbra is azt határozná el, hogy szavaz az ellenzéki összefogásra, mert Orbán nem maradhat a következő ciklusban minielnök. Erre gondoljatok, és úgy szavazzatok, ez az ország érdeke. Ne adjunk lovat a kárörvendő jobboldal alá.

Ne lázadozzunk ellenük, mert mind a három jelölt ott lehet a kormányban. És ez volna a lényeg. Vagy inkább maradjon Orbán?
human
@csak úgy...: Az előválasztás befolyásolásához jóval több ember és pénz kell, mint pár tucat fidesz trollt odavezényelni egy-egy cikk alá.
Nils Holgersson
MZP túl sokat van Budapesten! Mi lesz így Hódmezővásárhellyel?
Ludmilla
én a három közül egyikre sem szavaztam:az én jelöltem Jakab Péter volt,a második fordulóban nem szavazok... na,nem azért,mert lusta vagyok,hanem a veszekedésük miatt
Szevasztok
Nagyon jó film. A bolgár a cigány a zsidó a román meg az álmagyar. Magyar bohózat. (Szines nem?)
kulabombaafityiszre
@Shikari: egnap, 19:08
Erre csak anyázni tudsz román bozgor,fotelnáci.Fáj a általam lírt igzság.Tudni akárhony vergődsz sosem leszel igaz magyar,csak egy román bozgorból átvedlett senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.