Ez az összeg a képviselőnő négy havi tiszeletdíjának felel meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
Ez a 10 millió is kevés! Végtére ez a luvnya, azon túl, hogy a polgárokat erősen irritáló megnyilvánulásaival Világbajnoki szintet ért el, egy aljas rosszhiszemű, szemét és tiszteletlen ribanc! Mellette külföldi ügynök beépített kém, nemzetbiztonsági kockázat! Ennek alapos vizsgálata is folyamat, a parlamentből való kizárása egyértelmű követelmény!
gina
Elmebeteg paszományos vén kan,, remélem a börtönben meg te fogsz fizetni ////
gina
@Németh István: Te meg 100 milliót érdemelsz agyhalott fideszes barom,, nyalj már tovább , undoritó egy senki vagy
bence
@Németh István: ! Gondolom anyádat és nőnemű rokonaidat is ilyen tiszteletteljes jelzőkkel illeted ?! Milyen polgárokról beszélsz , csak nem a fideszhű csordáról akik között ügynökök tömkelege található ? Ha valakik , akkor ti vagytok azok akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentetek az ország számára !
Sámannus
@bence: Ne húzd fel magad csak egy troll a szibériai pampákról, aki a butirkát vezette, most új munkájáról álmodik.
Nem akar vissza menni, mert az országa egy vadon, vagy sivatag, és ha néha felébred félrebeszél. Sajnálni kell inkább az ilyen csökött agyút.
tudode
Ha a GYurcsány kormány idején bárki megjátszotta voln a bíróságát, vajon hány millió büntetést érdemelt volna a házmester
.
---- Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=8s
-------------------------------
.
Hány arcal játsszák az eszüke azok, akik közjogilag érvénytelenül taposhatnak el bárkit, pedig a párttitkára szerint "Ők nem vetemednének arra, hogy elhallgattatnák azt, aki nem ért velünk egyet"
.
---- Így védekezett Orbán az Európai Parlamentben 24.hu
www.youtube.com/watch?v=9ee8yqbEbJY
.
www.youtube.com/watch?v=X7FzFa8_0Bc&t=83s
--------------------------------
.
Az bizonyos, hogy a logopédus többet segített számára, mint az aki agyba főbe verte!
.
Micsoda kicsoda ez a valóságtól elrugaszkodott párttitKÁR!
Németh István
A ginát javaslom nyalja ki a mérges kígyó, a többieknek meg kívánom az otthonába ezt az undormány nőnek nevezett luvnyát! A nemzet és hazaárulókra semmi szükség nincs! Még, hogy forradalmár!! megáll az ész!!! Ez az arabusoknál trágyalében fürdőző lótetű közveszélyes vírushordozó!
Nessy
Mi van "házmester elvtárs", ebben éli már ki magát, másban nem megy? Tessen mondani a kormánypárti képviselők sértegetnek bárkit, bármikor, bármilyen jelzőkkel, azt nem méltóztatik meghallani? Lehet itt hivatkozni tiszteletre,a parlament méltóságának megsértésére. Teccen tudni, a parlament valóban egy méltóság teljes, tiszteletre méltó épület, de némelyik benne ücsörgő, a gondolkodás nélküli, parancsszóra gombot nyomó, képviselőktől ezt már nem lehet elmondani!
Sámannus
@Németh István: Mi van? Megártott a lókumisz amit a csődörből fejtek? Bele zúgtál a gecikbe hogy igy elmentek otthonról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.