Minden eddiginél magasabb nyugdíjprémiumot kap idén a 2,5 millió nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő ember – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Novák mindenkit megnyugtat: minden eddiginél magasabb nyugdíjprémium jön idénFotó: MTI/Kiss Gábor

Novák Katalin emlékeztetett: a nyugdíjprémiumot 3,5 százalék feletti gazdasági növekedés esetén fizeti a kormány, hogy éreztesse a nyugdíjasokkal, az ő munkájuk is benne van a javuló gazdasági mutatókban – közölte az MTI Novák bejelentése alapján.

Elmondta: a jelenlegi kormány 2017-ben tudott először nyugdíjprémiumot adni a nyugdíjasoknak. Hozzátette: idén mindenki 80 ezer forintot kap majd novemberben a kiegészítő nyugdíjemelés mellett.

Novák Katalin kitért arra is, hogy a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs kedden tartotta utolsó ülését. Az indulás óta eltelt 112 napban több mint harminc döntés született több mint 100 milliárd forint értékű támogatásról, beruházásról – mondta.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Kiss Gábor

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Néhány megtévesztett ingyenélőt kivéve mindenki látja, hogy nem vagytok képesek tartósan megoldani szinte semmit sem ! A nagy rendszerek egyik napról a másikra élnek, Ha kaptok hitelt vagy ingyenpénzt, akkor adtok valamit a nyuggrreknek, ha nem, akkor nem., A tanárok és egyéb földönfutók ugyanígy. Ez nem valami üdvös kormányzás (mondjuk ilyen káderekkel, mint ez a sírós háziasszony a zsepivel, nem is várható el).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@ómió: Szakadjon már ettől az állandó bolsi jelzőtől!
ómió
@Nessy: Bízza rám, hogy mitől szakadok el és mikor!
Nessy
@ómió: Igaza van! Legyen szép napja!
ómió
@Aki Én: Még mindig nem ültél el a tükör elől, hogy butát és elmebeteget látsz? Szólj az ápolóidnak, bolsiék fajkreténje, gurítsanak már el téged onnan!
Aki Én
@Nessy: Nem tud elszakadni, mert elmebeteg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.