Ezt állítja a DK. 

A Demokratikus Koalíció azt állítja, hogy Kövér László házelnök börtönnel fenyegette meg Dobrev Klárát, a DK miniszterelnök-jelöltjét.

DK: Kövér László börtönnel fenyegette meg Dobrev Klárát

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Arató Gergely, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese csütörtöki, online sajtótájékoztatóján magyarázatként egy, az Országgyűlés elnöke által adott interjúra hivatkozott.

Kövér László korábban  az Inforádiónak arról beszélt, hogy "azok ellen, akik feles többséggel is lebontanák a Fidesz egyeduralmát, akik elküldenék Polt Péter legfőbb ügyészt vagy éppen kimondanák az egypárti alaptörvényről, hogy alkotmányellenes, azok ellen büntetőeljárást kellene indítani".

Forrás: atv.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
őt elsők között kell takarékra tenni, mármint köteles lacát..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Micsoda ?! Még ez a böszme mer fenyegetőzni ?! Ráférne már végre , hogy a legméltóbb helyére a börtönbe kerüljön !
kissé felnőttem
ugatós kutyától senki sem fél már ki kell várni az első 50 et hátha közte lesz
kissé felnőttem
lacika tájékozódj az alkotmány jogásznál ! ez az első AD kettő fideszeseket is lehet ám venni akár aki átszavaz és máris 2/3 ha felfognád? sőt van ám köztetek is értelmes!! aki fel is fogja mit tesz akkor kit vádolhatsz ? max a fejedet bajusszal is és anélkül is De tudd kell ám egy uj alkotmány nem a 7 szer foltozott pld? na akkor? bajuszka hogy is lesz ez ? 100 variáns is lehet nélküled is.
Néro
Az a-Lapost kukába kidobni ? Ne má ! Az veszélyes hulladék nem szabad kukába tenni. Valami degenerált Fityma kikukázza és megöli vele az egész utcát.
telegdilaci
Ha valakinek börtön jár az éppen a most kormányon lévőknek,lenne ott a helyük,hiszen ők lopták szét az Országot,kiárusították,Kínának,és az Oroszoknak!
ómió
Szóval, az efftársak is érzik, hogy miért jár a böri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.