Nyílt levelet írt a DK frakcióvezető-helyettese.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Béla333: Na, te sem mész a szomszédba a kulturált hangnemért jelen esetben! MZP egyébként teljesen bevadult! Mindenkit sérteget, mindenkit ostobának tart, csak ő az ész és tehetség! Eltévesztette a dátumot! Ez nem a választás! És ha rajta múlik, jelentkezhet Orbánnál egy tanácsadói státuszért, jó pénzért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ki az a DK-s, aki még nem esett neki Márki-Zay Péternek?
A DK portása írt már mocskolódó levelet, vagy majd holnap?
Undorító, erőszakos, aljas banda! Az embernek hányingere van tőletek!
Nessy
@Béla333: Na, te sem mész a szomszédba a kulturált hangnemért jelen esetben! MZP egyébként teljesen bevadult! Mindenkit sérteget, mindenkit ostobának tart, csak ő az ész és tehetség! Eltévesztette a dátumot! Ez nem a választás! És ha rajta múlik, jelentkezhet Orbánnál egy tanácsadói státuszért, jó pénzért!
simmering73
Ez az előválasztás egyre biztosan jó volt: megismertem két embert, akiket nem szívesen látok a politikában.
kereső
@Béla333: Hogy jön MZP ahhoz. hogy nyiltan gyurcsányozzon, és dobrevezzen: Mert ki ő?, hogy mindekit pocskondiázhat, főleg az ellenfelet- most a második fordulóban? És még neked áll feljebb, mert már ezt nem tűrik a pocskondiázottak? Furán vagy beközve hallod-e. Amúgy meg amikor beszállt a játékba, akkor is tudta mi a felállás- és azt is, hogy úgy lett Hmezővhely polgármestere, hogy a pocskondiázottak is rá szavaztak. Mit gondolsz mégis- a dk nem az mszp, akik eltúrték a miniszterelnökük karaktergyilkolását- úgy vélem, hogy ezek az emberek kiállnak egymásért és GYF-ért is. Miért kéne lehajtott fejjel tűrniük egy nárcisztikuus Van Gőg hazudozásait és ocsmány , aljas tipikus fideSS es rágalmait.És csak tudd, bárki fogja vezetni a hatpárti koaliiciós listát a dk-sok fegyelmezetten le fognak rá szavazni. Te már kijelentetted, hogy nem- én meg igen, bármelyikük lesz is. Bár lehetséges, hogy előttte bedobok egy pohárkával a francia narancslikőrömből- és majd befogom az orrom. DE elmegyünk, mert fontosabb, hogy orbán és a NER takarodjon- minthogy ki pályázik a hat párti parlamenti koalició mellett a bársonyszékbe. Egyébként meg nagyon nagy tévedésben az idolod. Nem ő figja orbánt elzavarni, hanem MI. Ő egyedül semmi- egy nagy nulla. A kégy pöcsén egy pattanás nélkülünk- dk-ás, mszp-ésm jobbikos, lmp-s, pm-s, momentumos -pk nélkül. Jó lenne ezt tudomásul venni. DK ezzel tisztában van, de MZP nem.
Lepényleső
...talán mert nem tudja tagadni a feydes vért?
Béla333
A gyűlölet karmestere Dobrev Klára beintett a DK-s barbár csapatoknak.
Undorító ez az erőszakosság, ez az aljasság, ami ezektől jön!
Nem hiszem, hogy képes leszek valaha DK-s politikusra szavazni.
kereső
@Béla333: Ne tedd. Szavazz orbánra, az a neked való.
ibn Said
@Béla333: Ahogyan valaki már írta neked:" ha olyan messze laknál amilyen hülye sose érnél haza!" Én nem így gondolom, mert nem az a gondom, hogy más a véleményünk. és teljesen másképen látod a dolgokat! Nekem az a bajom, hogy a Te kiválasztottad bármit mondhat, az rendben van, ha ezt szóváteszik neki akkor a DK gyülölet kampányt indított...
Akkor gondolj vissza néhány napot, ki kezdte a szar dobálást! A DK akkor még nem szólt, de szólt pl. Jakab, és Oszkó. Tegnap volt egy határ "hazaáruló" aki Dobrevet támogatja, ez minden normát túllépett ezért a DK is reagált. Te most ezt kéred számon a DK-n!? Ha igen, akkor az idézetben lehet valami igazság.
Béla333
DK-ssal vitatkozni olyan, mint egy galambot megtanítani sakkozni!
Még el sem dőlt Karácsony és Márki-Zay közötti párharc, amikor már elkezdte a DK mocskolni mindkettőjüket!
Erre egy DK-s szelektív gondolkodású agya nem emlékszik.
Mint ahogy arra se, hogy Dobrev gazdasági kabinettjének a vezetője Oszkó futóbolondnak nevezte.
Persze ezek egy DK-snál semmi, hiszen ők csinálják! Nekik lehet!
Undorító kártékony banda a DK.
fűre lépni szabad
Mit művel ez az állat!? Ez teljesen megőrült. MZP-t meg kell állítani - ha kell, erővel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.