Kiderült, hány szexpartnere van egy magyar nőnek az élete során, és az is, hogy  melyik a fiatal magyar nők kedvenc szexpóza írja a Life.

Magyarország szextesztje – így és ennyi férfival szexelnek a nők

A fiatal magyar nők többségének tíznél kevesebb szexpartnere volt az élete során

– derül ki a felmérésből. Az Ország Szextesztje című online kutatás azt is megállapítja, hogy a szexpartnerek száma és a jelenlegi párkapcsolati állapot között nincs komolyabb összefüggés. A 18-49 éves egyedülálló nők 69%-a, az alkalmi kapcsolatban élők 66%-a, a párkapcsolatban élők 80%-a és a házasok 72%-a is tíznél kevesebb emberrel bújt ágyba.

A kutatásban résztvevők közel fele négy, vagy ennél is kevesebb szexuális partnert fogyasztott el. Jóval kevesebben vannak, aki 5-9 emberrel (26%), vagy 10-15 partnerrel (15%) gyűrték a lepedőt. Húsznál több „játszótársról" a nők mindössze 8%-a vallott.

Összesen tízből egy nő mondta azt, hogy a szexlistája igen rövid:

egyetlen nevet tartalmaz. A huszonéveseknél ez az arány 15%, a harmincasok körében 5%, a negyvenesek esetében pedig 11%.

A szexkutatás rávilágít arra is, hogy a nők hány százaléka éli szexmentesen az életét. A 18-29 évesek 7%-a mondta azt, hogy még senkivel sem került intim közelségbe. Az idősebb korosztályoknál a szüzek aránya egy százalékos.

A kutatás azt is kiderítette, hogy melyik a fiatal magyar nők kedvenc szexpóza.

E tekintetben kiélezett a verseny a misszionárius (29%), a lovaglópóz (28%) és a kutyapóz között (27%), olyannyira, hogy lehetetlen egyértelmű győztest hirdetni. A kevésbé hagyományos pózokat alig említették a hölgyek, a kiskifli/nagykifli 8%-ot ért el, az ülő szexpóz 3%-ot, míg a lótusz és a 69-es 2%-ot.

Ha a korosztályokat nézzük, akkor a 18-29 éveseknél és a harmincasoknál is a misszionárius vezet (29% és 32%), a negyvenesek körében azonban a lovaglópóz viszi a prímet 31%-kal.

A kutatás a hölgyek lakhelye szerint is vizsgálta a kérdést:

a községekben kimagaslóan a misszionárius a sláger (47%), a városokban és a megyeszékhelyeken egyaránt lovagló pózban szeretik élvezni a hölgyek a testi örömöket (33%), míg a fővárosban kiegyenlített a verseny a három klasszikus között, sőt még a kis kifli/nagy kifli formátum is kapott 15%-ot.

Míg az egyedülállók között magasan vezet a misszionárius póz (40%), az alkalmi és párkapcsolatokban nagyot zuhan a népszerűsége (22-23%). Ahogy komolyodik a kapcsolat, úgy válik egyre kedveltebbé a misszionárius póz:

házasságban a párok már nagyjából harmada választja ezt. A lovagló póz az alkalmi kapcsolatok (33%) és a házasságok (36%) nagy favoritja, az egyedülállóknak mindössze 14%-a választja ezt a pozitúrát.

Klasszikusnak gondolnánk, az adatok alapján azonban nagyon is megosztó a kutyapóz, alkalmi kapcsolatokban tízből mindössze egy esetben bukkan fel, de párkapcsolatban és házasságban is csak minden negyedik pár áldoz így a gyönyörök oltárán.

A három klasszikus az ország minden régiójában vezet, azonban vannak területi furcsaságok. Lehet valami a levegőben a Nyugat-Dunántúli régióban, ahol teljesen másként szeretik a szexet a nők, mint az ország többi részén.

A nyugati határszélen minden ötödik nő a kiskifli/nagykifli pozitúrát részesíti előnyben, márpedig egyetlen másik régóban sem jelölték meg ilyen magas arányban ezt a pozitúrát. Míg Észak-Magyarországon a 38% a lovagló póz kedveltsége és a többi régióban is 30 százalék körüli, addig a nyugati végeken csak 5% szereti a lovaglást.

Forrás: Life.hu
Címlapkép: Pixabay

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kotos
Mígnem a nőknek 10 se, addig a pasiknak több száz. Csak tudnám kikkel?
Manhattan
@fűre lépni szabad: Tehát aki fiatalon rossz döntést hoz, mert vagy még nem volt jó emberismerő, vagy a szerelem elvakította, az ne lépjen ki a házasságból, csak mert állítólag 2000 évvel ezelőtt Jézus ezt mondta? Igya a levét éretlen korabeli tévedésének és éljen boldogtalanul? Kinek jó ez?
jesz
@kotos: jó kérdés...ott a pont!
jesz
a demo képen látható hölgy alakja igen vonzó, bármilyen pózban megállja a helyét. ..ötven kilóval nehezebben, esetleg kötényhassal már más a szitu, még akkor is, ha húszéves a nyuszifül...

mellesleg a póz még nem minden..az orgazmusról egy szó sem esett..meg a mézescsupor kinyalásáról sem...az már smafu?
fideszes gyökér
Nincs mese, be kell vezetni a burkát, ahogy a Türk Tanács is szorgalmazza!
Ezután pedig jól meg is kell verni a nőket, a fidesszel közösen tiltakozom az isztambuli egyezmény bevezetése ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.