Kövér László összeesküvés-elméleteivel is vetekszik ez a sztori.

DK: "Soros áll Márki-Zay mögött" – furcsa cikk jelent meg, majd törölték
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A 168ora.hu-n az alábbi címmel jelent meg ma egy írás:  „DK: Soros György áll Márki-Zay mögött”:

DK: "Soros áll Márki-Zay mögött" – furcsa cikk jelent meg, majd törölték
Fotó: Facebook/Hont András

A 444.hu összefoglalója szerint a cikk szerzője a feltételezést arra alapozta, hogy információi szerint péntek délután szűk körben értékelte az előválasztás eddigi eredményeit Gyurcsány Ferenc a DK stábjával. Gyurcsány ekkor kijelentette, hogy Soros György állt be Márki-Zay mögé, a hódmezővásárhelyi polgármester ennek köszönheti sikereit,

A 168 óra időközben törölte a cikket, és egy szolgálati közleményben kértek miatta elnézést. Azt írják, bár két független forrás is megerősítette, "a cikk megjelenését követően azonban az érintettek hitelt érdemlően cáfolták a megjelentetett információt", ezért a cikk közlését haladéktalanul felfüggesztették.

Forrás: 444.hu, 168ora.hu

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@rokker33: De röhögnék, ha anyukád egyszer előállna azzal, hogy fejezd be a zsidózást , édes fiam, mert akkora zsidók vagyunk mint a Holt- tenger!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@sgl:Sebaj ? maga 8bites tepertőagyú ? új James Bond-filmet +majd Dobrev Klárára írják ? de azt is Elkurjuk,mondja Feri ?
durbincs
@Eladott Ország: Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 1 millióan, a Moslék gyűlésén 2,5 ezren voltak" ! maga rettenet agyi rottyant ? mint ez a csilletöcskölő pufajkás @Nyírfa: nevű ?
durbincs
@bakcsubakka: csak mert 12 éve ezt brekegi ? maga nagyon ostoba ? Azt vizeli magát rendesen ez a @csak húgy...: ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:?@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman: ?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci: ?
durbincs
@Eladott Ország: @csak húgy.:@telegdilaci:@sgl: @ittott:@solidedge:@RonaGyuri: @simmering73: @Aki Én:? Mert-magukmegent csak 12 éve szopnak ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.