Kövér László összeesküvés-elméleteivel is vetekszik ez a sztori.

DK: "Soros áll Márki-Zay mögött" – furcsa cikk jelent meg, majd törölték
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A 168ora.hu-n az alábbi címmel jelent meg ma egy írás:  „DK: Soros György áll Márki-Zay mögött”:

DK: "Soros áll Márki-Zay mögött" – furcsa cikk jelent meg, majd törölték
Fotó: Facebook/Hont András

A 444.hu összefoglalója szerint a cikk szerzője a feltételezést arra alapozta, hogy információi szerint péntek délután szűk körben értékelte az előválasztás eddigi eredményeit Gyurcsány Ferenc a DK stábjával. Gyurcsány ekkor kijelentette, hogy Soros György állt be Márki-Zay mögé, a hódmezővásárhelyi polgármester ennek köszönheti sikereit,

A 168 óra időközben törölte a cikket, és egy szolgálati közleményben kértek miatta elnézést. Azt írják, bár két független forrás is megerősítette, "a cikk megjelenését követően azonban az érintettek hitelt érdemlően cáfolták a megjelentetett információt", ezért a cikk közlését haladéktalanul felfüggesztették.

Forrás: 444.hu, 168ora.hu

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@rokker33: De röhögnék, ha anyukád egyszer előállna azzal, hogy fejezd be a zsidózást , édes fiam, mert akkora zsidók vagyunk mint a Holt- tenger!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Gyurcsány és Soros egy kutya. Mind a kettő hazug tolvaj és nem utolsósorban kampósorrú ;) A vén szaros is örülne annak, hogy annak idején nem került a légkörbe füstként a többi hazug zsidóval együtt :D :D Kevesebb kárt okozna nekünk magyaroknak és Európának!!
Nyírfa
Rohadtul unom! Mindegy, hogy Amerika vagy Magyarország, olyan méltatlan, olyan primitív bárminemű sárdobálás, rágalmazás, hazudozás, egymásnak ugratás! Szégyelljétek magatokat mind, akik ilyesmikben részt vesztek, politikusok , firkászok, közemberek, civilek!
Nyírfa
@rokker33: De röhögnék, ha anyukád egyszer előállna azzal, hogy fejezd be a zsidózást , édes fiam, mert akkora zsidók vagyunk mint a Holt- tenger!
Manhattan
2021.02.13. Már leszedték mert kamu volt.
Béla333
Feri! Sorosozol? Megtetszett a Fidesz stílus?
A Rogánhoz jársz továbbképzőbe?
Szégyelld magad, te senkiházi!
kereső
@Nyírfa: Némi különbség van az amerikai és magyar amerikai tipusú választási "harc" között. Ottan, legalábbis még nem hallottam, hogy miközben rugdossák az ellenfelet, társadalmi megbékélésről, közös nevezőről és főleg szeretetről papolnának.Mert itt ez is jár a "harc" mellé.
Béla333
@sgl: 16.19
Miért nem ad ki közleményt a DK, hogy aljas hazugság, amit a cikk állít?
Vagy majd holnap, amikor a kampánynak már vége?
Ne kicsit aljas dolog ez!
Amolyan Fideszes szinvonal!
Juliusz48
Nekem az tetszik benne amikor az egyik globalista Sorosozza a másik globalistát. Bár lehet arra is gondolni, hogy felkészítés után küldték haza MZP-t, mert az öreg modern kori rablólovag, szeret a zavarosban halászni, és nem szokta megvárni, hogy magától kavarodjon fel. Erre alkalmaz minden féle kavarókat, akár a más irányba kacsingatók, vagy önállósodni akarók megtréfálására is. Nekem a Pegazus ügyben is gyanús az Amnesty. A Civil a Pályán-ban mondta talán a biztonságtechnikai szakember, hogy nem csak ország, de cég is vehetett, és figyelhetett az alkalmazottait, vagy bárkit. A Pegazus figyelő app gyors általuk ajánlata is lehet egy engedélyezett figyelő szoftver telepíttetése a megfigyelttel önmagára. Mert a haszon az haszon. Nem akar lemondani róla, esetleg még Gyurcsány javára sem.
Gazella
Ennyit és az újságírok szava... nullát... az tuti...
Lesz annyi per, hogy győzzétek kapkodni a.fejeteket
Béla333
Gyurcsány ezzel az aljas oldalvágással készíti elő a Fidesz lejárató kampányát Márki-Zay ellen.
Akkor most mondja valaki, hogy Gyurcsány/DK nem játszik össze a Fidesszel??!!
Nyírfa
@kereső: 16.20

Sőt, taps Klárának, a nőnek, aki képes volt eddig is eljutni! :)
jesz
Gyurcsány értékelt? Majd jövő áprilisi/májusi választások után, akkor lehet értékelni...(ha lesz mit)...addig bármi is történik, az csak népi borsódobálás a falra..
kereső
@Nyírfa: Na, ja- Hillary Clintont is, hogy megtapsolta az ellenfele. Meg Harrist, aki ma alelnök Biden mellett. Ja, nem is.
Emmersson71
@Béla333: Hülye gyerek, olvass!

"Szolgálati közlemény

Elnézést kérünk.
2021. október 16., 13:24
Szerző: 168"

"...a cikk megjelenését követően azonban az érintettek hitelt érdemlően cáfolták a megjelentetett információt. Ennek fényében a cikk közlését haladéktalanul felfüggesztettük. Az érintettektől és olvasóinktól elnézést kérünk."
Béla333
Lehet, hogy kamu volt, lehet hogy nem! Én a DK-s szektáról el tudom képzelni, hogy perrel fenyegetve vetették le a cikket, de attól az még akár igaz is lehet!
A színvonal mindenesetre olyan DK-s!
kereső
Exkluzív interjút adott a Media1.hu-nak Shabi Michaeli izraeli-grúz állampolgár, aki a napokban 50 százalékos tulajdonossá vált a 168 Órát és az ELLE Magazint kiadó Brit Mediában. Az üzletember, akinek ez az első médiabefektetése, megerősítette lapunknak, hogy barátja Rogán Antalnak, a kormányzati hirdetésekért is felelős fideszes politikusnak, de elmondása szerint a médiavállalatba történő befektetésnek ehhez nincs köze. Az interjúban Michaeli azt is állította, hogy a sajtó valótlanul hozta összefüggésbe korábban a letelepedésikötvény-üzlettel. Elmondta azt is, hogy milyen fejlesztésekkel készül a vállalat: rádióban és televízióban is gondolkodnak, de a Klubrádió semmilyen szerepet sem tölt be a terveik között, függetlenül az abban lévő részesedésüktől. Egyebek mellett megkérdeztük az üzletembert arról is, baloldali lap marad-e a 168 Óra, és számítanak-e állami hirdetésekre, de szó esett arról is, milyen időtávon tervezi tartani a vállalatot...
Emmersson71
@Béla333: Nem, a színvonal FIDESZES!
Perrel pedig azt a lapot lehet fenyegetni, amely valótlanságot állít, de legalábbis nem megalapozott a cikke!
kereső
Olyan ez, mint ahogy az MN feldicsérte Dobrevet. Csak a hülye nem érti.
kereső
"Két hirforrás is megerősitette"- ott volt szili, meg szekeres? Rózsás már nem lehetett- ő meghalt.
Béla333
Örülnék, ha kiderülne, hogy a DK nem süllyedt ilyen mélyre.
Mindenesetre egy DK-s közlemény nem volna rossz, ha már olyan gyorsan tudnak reagálni minden Márki-Zay sóhajtásra, amikor őt mocskolni lehet, akkor itt is elhatárolódhatnának.
Nyírfa
@sgl: 16.19

El kezdtem keresni a " levelet ", mert nem emlékeztem, erre mit találtam:

nepszava.hu/3091596_kacsor-zsolt-eotvos-pal-az-ufo

Csak azért linkelem, mert akkora élvezet igazi újságíró tollából igazi cikket olvasni, mint megenni egy belga krémest, utána pedig még egyet. :)
kereső
@sgl: Fenntartással olvasom a 168-órát, amióta Rózsa a főszerkesztő. Pedig valamikor, régen még az ősidőkben a verést iis bevállaltam volna érte / 2001/
RonaGyuri
@Manhattan: @kereső: @Emmersson71: Nem csak NEM ÉRTI, DE NEM IS AKARJA! Béla a Szakasts unoka fun-ja, aki az Orbán ócska segg nyalója!! =))
Béla333
@RonaGyuri: 17.08
Hülye voltál, az is maradtál.
RonaGyuri
@kereső: egyébként nincs vele baj, csak ha szóba kerül a Gyurcsány akkor elveszti az eszét és versenyt ugat a propi "nagyjaival"!! =))
RonaGyuri
@Béla333: Béla te nagyon hülye; még az sem érdekel, hogy árnyékra vetődtél, csak az ócska fröcsögésed folyik belőled! =))
tudode
Ha letörölték, ha nem a tiszteletreméltó Soros Györgyről szóló írást, akkor sem mossa le senki a gyalázatot azokról, akiknek a FEJE koldult Sörös György Nyilt Társadalom Alapítványához maniért, amiből részesült az egész fideSS egész galárDÁJA, amely levelet
.
----- Előkerült a Soros-ösztöndíjért könyörgő Orbán Viktor levele
olkt.net/elokerult-a-soros-osztondijert-konyorgo-orban-viktor-levele/
.
A L’Express francia hetilap megtalálta azt a motivációs levelet, amelyet 30 évvel ezelőtt Orbán Viktor írt Soros György alapítványának. A levélben Orbán Viktor ösztöndíjat kér, hogy politikai tanulmányokat folytathasson az Oxfordi Egyetemen.
-------------------------------
.
Sőt a vörösiszapkárosúltakat is is támogatta Soros György, amelyből egy kanyit nem láttak a vörösiszap károsultak
.
---- Egymillió dollárt ad Soros alapítványa a katasztrófa áldozatainak
www.origo.hu/itthon/20101008-egymillio-dollart-ad-soros-gyorgy-alapitvanya-az-iszapkatasztrofa-aldozatainak.html
------------------------------
.
Sőt az egyeduralkodó 2010. október 10-én saját dolgozószobájában fogadta a később Stop-Soros Györgyöt:
.
Orbán Viktor tárgyalása Soros Györggyel
2010-2015.miniszterelnok.hu/cikk/orban_viktor_targyalasa_soros_gyorggyel
.
""""A megbeszélésen Soros György megerősítette, hogy 1 millió dollárral kívánja segíteni a magyarországi vörösiszap-katasztrófa utáni kármentést. Megegyeztek abban, hogy a magyar kormány és az alapítvány egyeztetnek a felajánlott összeg felhasználásáról."""
-------------------------------------
.
Egyeduralkodóként kifundálva, milyen módon hasonúl át a közpénz a feneketlen hokizsebben narancsköddé válva!
.
Írtőzva az ezektől a pénz-, és hatalom éhesektől, aki ha többet fizet vissza bármely pénztáros visszaadja a pénztárosnak, mert a hosszú barátság alapja -- szinte minden szinten --- a pontos elszámolás!.
Nyírfa
@sgl: Nekem mondod? Ott blogoltam! :)
Még kommenteltem Diurnus írásai alatt, szegény, ha tudná, hogy mennyire haragszom az ő imádott székelyeire! :)
Néro
Azt írják, bár két független forrás is megerősítette, Hollik meg Dömötör vagy esetleg maga a Nagy Orr Bán ?
kereső
@sgl: És nagyon hiányzik egy NOL! Tudta ez az aljadék, hogy mit csinál- és nem bocsájtom meg a szociknak, hogy nem mentették meg a lapot! Azóta nincs sajtó Magyarországon.
kereső
@RonaGyuri: Mint a bikának a vörös rongy, engem már néha szórakoztat.
Béla333
@RonaGyuri: 17.18
Nem kell neked sem elmenned a szomszédba egy kis aljasságért! Nem hülyéztelek le, bár a jelek szerint megérdemelnéd.
Aljasságban a DK olyan, mint a Fideszesek.
Hogy árnyékra vetődtem volna?
1./ Nem vetődtem sehová.
2./ Majd akkor mondhatsz ilyet, ha kirúgták a főszerkesztőt, vagy ha a DK beperelte a lapot és kiad egy közleményt, hogy Gyurcsány nem is így gondolja.

De a választás utolsó napjára bedobni egy ilyen hírt, az amolyan Fideszes.
Emlékszel?:
"...elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot."
index.hu/belfold/orban4945/
RonaGyuri
@Béla333:Béla te tényleg elveszted azt a csöpp eszedet is; egyszerűen valótlanságokat fröcsögsz!!
Nekem semmi közöm sem a Gyurcsányhoz, sem a pártjához. Csak és csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem zavarnak a tények, ha róla van szó!
Iderontasz egy cikkhez, ahol az a téma, hogy a derék magyar média hogyan kavarja a szart. Te meg hosszasan nyomatid az, amiről már kiderült, hogy csak egy ócska firkászi szarkeverés! =))
Nyírfa
Ha már szóba került a Nol: Népszabadság nélkül nincsen magyar sajtó! Egészen biztos vagyok abban, hogy néhány éven belül újra indul , és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk!

Most ki kell lépnem, de este valamikor jövök, addig is váltsátok meg a világot! :)
kereső
@Shikari: A Népszabadság/a NOL egy ikon- és nem azért, mert az MSZMP KB központi lapja volt a fejlécére irva. Még bőven az "átkost" éltük, amikor már a sorok közötti olvasásra tanitotta az olvasóit.Ujságirás volt na!, már akkor is.
kereső
@Shikari: Te sajnálod, én meg dühös vagyok miatta.
koszpeko
@Béla333: ''Örülnék, ha kiderülne, hogy a DK nem süllyedt ilyen mélyre.''
Hahaha
Te örülnél?
A fóbiáddal?
Hahaha
Érdekes, hogy mindig valamelyik választásra fogy el a gyógyszered.
Érdekes, hogy mindig ilyenkor próbálsz bontani.
Olyan vagy mint az agymosott narancshuszárok.
Nem próbálsz gondolkodni, hogy csak rombolsz.
Semmi mást nem csinálsz.
Unalmas a fityfasz Gyurcsány mantra.
Te mint a papagáj lököd.
Béla333
@koszpeko: 19.01
Én mindig ugyanazt mondom, ugyanaz a véleményem.
Mint ahogy ti DK-sok is mindig ugyanolyanok maradtok.
koszpeko
@Béla333: Persze csak bontani tudsz.
Irass gyógyszert.
Béla333
@koszpeko: 19.10
2018-ban sem tudtam elviselni, hogy a DK-sok legfontosabb dolga az volt, hogy az LMP-t mocskolja, így most sem tudtam elviselni, hogy most meg Márki-Zay-t.
Mindig azt mocskoljátok, ami az országnak a legjobb lenne. Egy fanatikusokból álló, értelmes gondolkodásra képtelen szekta vagytok.
Rendszeresen az ország érdekei ellen tesztek, ugyanúgy, ahogy a Fideszesek is.
Ti is olyanok vagytok, mint a Fideszesek.
kereső
@Béla333: ·
"ENNYI
Már nem azt tartom bajnak, hogy MZP szörnyűségesen, bődületesen, iszonyatosan amatőr.
Azt sem, hogy benne van egy mag-Orbán: ma ezt mondom, holnap azt és letagadom.
Azt sem, hogy Krisztus tanításával ellentétben kiteszi a placcra a kereszténységét, mint egy árus a bolhapiacon.
Azt sem, hogy miközben házaló porszívó-ügynök volt Kanadában, elhiteti, hogy ő ott politikával foglalkozott.
Azt sem, hogy egy államigazgatási intézményben (legyek finom?) az ebédlőt se találná meg, egy telefont se tudna fölemelni, és egy feljegyzést sem tudna megíratni.
Voltaképp nem is őt tartom már nagyon nagy bajnak. Hanem azt a tragikomikus lépést, hogy az MSZP (!) belépett a Tiszták Koalíciójába.
Nem sírok, nem nevetek Csak tudom, mihez tartsam magam."
legyen "ismeretlen" a szerző.
Béla333
@kereső: 19.25
Most már leállhatsz Márki-Zay mocskolásával, vége a választásnak.
Vagy most jön a DK-sok bosszúja? Hogy ha nem nyert Dobrev, akkor pusztuljon az egész ellenzéki összefogás és maradjon a Fidesz?
Ha meg Dobrev nyert, akkor meg inkább örüljél!
kereső
@Béla333: Bélám, ez nem mocskolás, Ez a való világ- csak még Neked nem esett le. Nem érzed fonáknak az mszp betagozódását a "tiszták" közé- miközben az mszp a fideSS után a legkorruptabb párt? Te élteted ezt az új szövetséget- a kisgazdákkal, a szocdemekkel, a szocikkal, miközben azt gyalázod minden szavaddal, aki többek között ezért is hagyta ott őket? Nem fogom "gyalázni" mzp-t, sőt rágalmazni sem fogom- de nem igérem, hogy kritizálni sem. Bár Neked az idolod elleni kritika az már gyalázkodás. És nekem teljesen mindegy melyikük nyer,mindaddig amig az ellenzéki koalició él és virul. Persze borzasztóan örülnék, ha egy mosolygós, higgadt, empatikus, szakértő nyerne- de majd a választók döntenek,
hogy mit hoz a hétfő azt meg várjuk meg.
Béla333
@kereső: 19.50
Az MSZP-t már régen ki kellett volna közösíteni az ellenzéki pártok összefogása közül, de pl. 2018-ban a DK a különalkut éppen az MSZP-vel kötötte meg, ezzel tartva életben őket.
Ha most bevonták a kiközösítés helyett, akkor meg nem lehet elutasítani egy olyan ajánlatot, hogy beállnak valaki mögé!
Ez még nem jelenti azt, hogy ne kelljen elszámolniuk az elmúlt 30 évvel! Szerintem!
Az meg hogy kinek milyen lenne az ideális ellenzéki vezető? Olyan szerintem nincs, aki mindenkinek megfelelő! Ezért volt az előválasztás, hogy a legkevésbé elutasított lehessen a vezető. Most kell észnél lenni és állandóan arra gondolni, hogy minek is csináltuk ezt az egész előválasztási cirkuszt? Talán csak nem azért, hogy elzargassuk végre a maffiát?
Rockxy
a 167 köpött egyet, aztán visszaszívta.
gusztusos.
kereső
@Béla333: Béla- nem lehet kiközösiteni senkit- hiszen ők is embereket /választókat képviselnek- szóban.És az mszp szavazó nem korrupt, nem gonosz- , mint ahogy a jobbik szavazói sem voltak mind "nácik" vona pártelnöksége alatt sem. Az emberek sokfélék- és sokféle képen gondolkodnak- én nem igazán akarnék droid lenni, sem hivő( és Itt eggy párt, vagy annak vezetőjére gondolok, nem Istenre), és úgy választank döntenek,hogy melyek azok a dolgok, amelyek a saját értékrendjéhez, esetlegesen a család hagyományaihoz legközelebb áll.És ezzel egy országban együtt kell élni, elismerve a másik jogát a másként való gondolkodásra."nem értek veled egyet, de mindent megteszek, hogy azt elmondhasd". És , amikor elmondom, hogy én mit látok MZP-ben az nem gyalázkodás- hanem vélemény, és ha én ezt nem mondhatom el anélkül, hogy ne szektás nak mondj, akkor valami hiba van a kréta körül. Én rajongani, és vérre menni csakiis és kizárólag a családomért, a szeretteimért és egy-két barátomért vagyok hajlandó- egy politikusért, bármilyen szimpatikus is NEM! De Te igen. Ez nem egészséges. Én kritizálom Gyurcsányt is- de megvédem és kiállok mellette, amikor jogtalanul bánthák és becsmérlik. De Te nem ezt csinálod- Te vérre menő közdelmet folytatsz azért, aki éppen szivednek kedves. Én elismerem Szél Berni óriási munkáját, amelyet a hátrányos helyzetben lévő gyermekek érdekében végez, jót tett neki, hogy nem kmp-s. Elosmerem Ungár Péter politikai korrekztségét, elismerem Hadházy Ákos gigészi és szinte egyedüli korrupció feltáró munkájátm elismerem Jakab Péter lojalotását a ahatpárti koalició irént. Te mit ismersz el? Elismered Varjú bulldog munkáját a trafik szerződések kiadásáért? Van több is, de minek soroljam.Téhed ezek a dolgok nem érdekelnek. MZP még mindig nem Isten, emberből van- éés mint ilyen nem hibátlan. Amit tesz- azért felelősséggel tartozik, és itt most kevés a "búnbocsánat", hogy fidess mófdszert felhasználvva démonizálta a versenytársát- ez visszatetsző- miközben azt kiabálta
kereső
, hogy a dk teszi. Klára meg végképp nem tette, hiszen ő csal kampányolt és soha egyetlen egy szóval nem iletett senkit negativan.Az meg, hogy más páártban is vannak olyan fanatikus rajongók , mint Te- az miért Neked furcsa. Vannak. Mondanak mindenfélét- de az nem adott párt hivatalos véleménye. Mert ha az, akkor nagyon nagy baj van, mert akkor a dk mától nem tagja az ellenzéki koaliciónak, hiszen MZP hivei ezt mondják, meg azt ,"sikerült leváltani ezt az ellenzéket". Szóval várjuk meg azt a hétfőt...keddet, szerdát, ...
Béla333
@kereső: 20.51
Most Márki-Zay-t 2018-ban az LMP-seket ti nem csak kritizáljátok, hanem személyében gyalázzátok.
Amikor egyes döntéseit bíráljátok a politikai ellenfeleteknek, az rendben van.
De amikor pl.Széll Bernadettet prostituáltnak, genetikai hulladéknak nevezitek,vagy éppen Hadházyt a szüleivel, Schiffert a nagynénjével piszkáljátok, az már bizony nincs rendben. És most ne gyere azzal, hogy esetleg te nem tetted, a DK politikai közössége jókat derült ezeken a mocskolódásokon és egy józan hangú DK-s nem volt,hogy leállítsa a gyalázkodókat.
Sőt! Engem is szidtatok, mint a bokrot, amikor arra akartam felhívni a figyelmeteket, hogy egy nagyszerű lehetőséget szalasztottunk el 2018-ban, hogy nem adtunk bizalmat a Szél kormánynak. Aljas módon, szemét módon és a teljes DK-s banda, kivétel nélkül.
Én is emberből vagyok, miért kellene nekem ezt tűrni vagy elfelejteni?
Mondtam annak idején is: ha harcolni akartok, akkor lehet, de ott nemcsak adnak, hanem kapnak is pofonokat.
Én azt látom, hogy a DK-nak már megint nem az a fontos, hogy az országgal mi lesz, hanem hogy a politikai palettán egy nagyot előre lépjen a párt. A kettő meg nem mindig egyezik, sőt!
Márki-Zay-t is és Karácsonyt is már akkor gyalázta a DK-s troll hadsereg, amikor még csak egymás között tárgyalták, hogy mi is legyen. Nem kritizálta a döntést, hanem emberi mivoltukban gyalázták őket.
Tudod: Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a Fogadj Isten.
Söprögess először a saját házatok táján!
kereső
@Béla333: Kár rád pazarolni az időt és a szót. Fújod a magadét, mint egy rossz kondás.Nyer MZP- és várjuk a hétfőt, a keddet, szerdát- igaz lesz-e, hogy leváltották Magyarországon az "ellenzéket", és hogy, kiderüljön melyik pártot gründolja meg magának - a lista állitás miatt- a jobboldali , erre a kis időre balszinekbe öltözött MZP.
koszpeko
@Béla333: 2018-ban milyen külön alkuról beszélsz?
Mit hadoválsz?
ómió
Ne "szerénykedjetek", efftársak! Gyuri gazdátok is örülne Márki efftársatoknak!
rokker33
@Nyírfa: De hülye vagy bazdmeg, mint a sötét éjszaka! Megvagyok ketesztelve,de ha zsidók lennének a rokonaim ami hála a jó Istennek nem azok, arról tudnék én is, úgyhogy elég szar szöveg!
kereső
@rokker33: Bocsi, volt már ezzel igy más is, aztán meg mea culpázott. Egyébként nincs abban semmi, ha valaki zsidó vallású. Jézus is zsidónak született.Nem is értem, hogy lehet "szúz mária" országában zsidózni.Ez valami perverz elhajlás lehet csak.
koszpeko
@kereső: tényleg kár fárasztani magunkat a Bélán.
Shikari
Durbincs
Verőce
és a többi narancsos mellé
Béla csatlakozott.
Nem fogja fel vagy nem akarja felfogni, hogy a múltban történt vélt vagy kicsinyes valós dolgokon felül kéne emelkedni.
De ha nem az ő vagy az 1%-os LMP szerint mennek a dolgok akkor jön a Gyurcsányozás meg a DK.-s szektázás.
Kb. mint a két egérke mikor meglátnak egy elefántot.
Mondja az egyik a másiknak, hogy te folytogasd, én kigáncsolom.
Nyírfa
hvg.hu/360/20211016_Deutsche_Welle_Dobrev_Marki_Zay_elovalasztas

Az fog nyerni, akinek a győzelme a fidesz érdekében áll.
Dobrev, hogy ne kelljen a kampányon változtatni, és Gyurcsány nevével hisztérikus, már-már polgárháborús hangulatot keltsen.
Márki, mert Orbán vagy bármelyik fideszes utód olyan játszi könnyedséggel veri meg tavasszal, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Épelméjű ember látja Márki mohó hataloméhségét, ami nem a demokrácia hívószava.
Viszont, ha Klára győz, akkor egy diplomatikus csavarral visszaléphet, és hagyhatja, hogy Márki a végletekig lejárassa magát. Következő lépésként vagy ő, vagy egy 3. személy a hatpárti koalíció élére állhat.
Az a lényeg, hogy a fidesznek kelljen utánunk loholnia, menet közben jó sok politikai bakit elkövetve.

Lehet, hogy csak álmodozom, de nagyon örülnék annak, ha a háttérben már egyeztetnének egy 3. személlyel.

Az viszont tényleg csak álom, hogy egy kormányzásra abszolút alkalmas ember, Dobrev Klára mögött felsorakozzon a komplett ellenzék, eldobva azt az óvatosságnak kikiáltott félelmet, hogy mit szól ehhez a fidesz és az általa felhergelt szavazók.
Fontosnak tartom el- és kimondani, hogy a Gyurcsányt bírálók sokszor piszkok nem lehetnének a körme alatt, és ezzel nem Ferit magasztalom, hanem a politikusi felhozatalt kritizálom, ha úgy tetszik, mint választó: minősítem.
Nyírfa
@kereső: 9.51

Átsiklottam a válasz felett, nem direkt, csak így jött ki.
Igen, volt már rá példa, hogy egy echte szélsőjobbos töredelmes bevallást tett. Egyébként sokan keresztelkedtek ki, és próbálták elfelejteni és eltitkolni, hogy valaha is közük volt egy valláshoz, mert az antiszemitizmus a mai napig él és virul, s lám , köztünk is vannak "emberek", akik szívesebben látnák a zsidóságot füstként.
Van valami egészen eltorzult magamutogatási kényszer abban, ahogyan ezzel a mentalitással próbálnak kitűnni, szinte kérkednek vele.
Más
Nyírfa
@Nyírfa: Nem tudom, hogy a beírásom végére hogyan került oda az a Más...a net rejtélyei. :)
evacica
@Nyírfa: Mindenesetre, ha a MZP nyer én befogott orral szavazom, nem mellette, hanem Orbán ellen! Nekem MZP piszok unszimpatikus ember! Hatalmas egóval !
rokker33
@kereső: Én nem hiszek ebben a gyerekes bibliai mesében. Van egy isten aki az égben van meg egy Jézus nevű ember akit egy szűz asszony szült meg, majd keresztre feszitették és 3 nap múlva feltámadt...; D : D Most komolyan ezt valaki elhiszi :)
kereső
@rokker33: Ez bocsi, de nem válasz a zsidózásra- az antiszemitizmusra. Tény!!- és a bibliától független történelmi tény , hogy élt a közel-keleten, a mai Palesztina területén egy ember, akit a zsidók messiásuknak és királyuknak tekintettek.Az is tény a bibliától függetlenül, hogy ennek az embernek a követőiből jött létre a kereszténység mint vallás.
Az is tény, hogy amit a biblia mond /Lehet, hogy ez nem is bibliai kérdés/a tiz parancsolatról- az vallástól függetlenül erkölcsi iránytű kell/lene/ legyen az emberiség számára- Isten lététtől/nem lététől függetlenül. Ajánlom elolvasásra Mika Waltari " Az emberiség ellenségei" c. regényét./sok-sok ismeretre lehet szert tenni a kereszténység kialakulásásról- és amellett olvasmányos is, már aki szereti az e fajta történelmi könyveket/.
kereső
@rokker33: Ha elolvastad a könyvet, lehetséges, hogy egy kicsit megváltozik a világnézeted, és megváltozik a viszonyod a zsidósághoz,.
Nyírfa
@evacica: ma, 7.49

Én nem. Mindegy, hogy a rosszat hogyan hívják, pirosnak vagy kéknek, Orbánnak vagy Márkinak.
Tavasz még messze van, de még karácsony is, bármi történhet.
kereső
@Nyírfa:12:29 Azért a kék szint lenyúlta a dk-tól/Dobrev Klárától/.A "kék sálas " női mozgalom meghirdetése után bejelentette a "kék szalag" jelképét.
Lepényleső
Ál,és rémhírterjesztés között nemde vékony a mesgye,esetleg ez nem is vonatkozik mindenkire,-
mint van ahol a törvények legtöbbje?
kereső
@Lepényleső: A 168 óra a "Hircsárda" irását közölte véletlenül. Az eredeti irás ott jelent meg.
Nyírfa
@kereső: 13.32

Nem tud nem lopni. Nem is azért, hogy neki legyen, inkább azért, hogy másnak ne. Aztán előáll mint jótevő, és felajánlja a védelmét.
kereső
@Nyírfa: Ma olvastam Herczeg Zoltán irását- Ő alapitott egy fehér szalag mozgalmat még évekkel ezelőztt- azután csatlakozott az MMM-hez, vitte a mozgalom jelképét, az ötleteit...érdemes elolvasni az irást, mert azt nehezményezi , hogy MZP a sajátjaként adta el a "kék szalag "-ot. A szalag Herczeg, a kék meg DK.
rokker33
@kereső: hahaha honnan tudják hogy mivolt 2000 évvel ezelőtt. Még a 2.világháború során sem derült sokmindenre fény pl hogy hová tűnt Adolf Hitler teste, erre jössz nekem ezzel a 2000 éves marhasággal. A zsidókat meg már 2000 évvel ezelőtt is utálták ,hisz ők tettek tönkre rengeteg embert és nem véletlenül utálják őket az egész világon, még a mai napig is :) A keresztény a zsidó a kecskebaszók vallása sohasem fog egymás mellett megférni!!!
kereső
@rokker33: Vannak irásos emlékek- onnan.
kereső
@rokker33: Ha hiszed, ha nem már 2ezer évvel ezelőtt is irtak az irástudók, és számoltak is.
Nyírfa
@kereső: 21.29

Kösz, majd elolvasom. Herczeg még köztük van? :)
kereső
@Nyírfa: Az nem derült ki- de nem igazán barátságos hangvételú az irás.
rokker33
@kereső: lehet, de a 18=19=20. Században is rengeteg rejtély maradt én nem hiszem, hogy pár múltbéli irkafirkából meglehet tudni, hogy mi volt akkor :) Gondolom azt is megírták hogy Jézus feltámadt meg Mária szűz volt ,mert akkor olyan volt az orvostudomány,hogy ezt könnyen megállapították :D jah nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.