Márki-Zay nyerte a budapesti 13-as körzetet is 61 százalékkal, 6232 szavazatot kapott, míg Dobrev 3895-öt.

Márki-Zay 53 ezer szavazattal vezet 41 százalékos feldolgozottságnál

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Eddig kilenc budapesti körzet és kilenc megye eredményeit ismerjük, 41 százalékos feldolgozottságnál Márki-Zay 53 ezer szavazattal vezet.

Ezek 17.45-ös adatok.

Forrás: 444.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem lepődnék meg, ha az illiburnyákok is besegítettek volna Márkinak. Elvégre az ő kutyájuk kölke, egy alomból valók. Még jó, hogy nincs jelentősége ennek a szavazásnak. Viszont jól mutatja a magyarok mentális egészségét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Na ez szavazat hamisitás.
Népszavazáskor meg igen csak pofára fog esni ez a tapló hering.
Ugyanis marad a zsirháj.
Gazella
Aztán az a m!sik muyla görcstelen faszi is csak leshet...
simmering73
Nem lepődnék meg, ha az illiburnyákok is besegítettek volna Márkinak. Elvégre az ő kutyájuk kölke, egy alomból valók. Még jó, hogy nincs jelentősége ennek a szavazásnak. Viszont jól mutatja a magyarok mentális egészségét.
Katalina62
Hát ha a szavazok ìgy akarják, legyen így! Ezt el kell fogadni! Nem kéne már most szavazat hamisításról beszélni!
Pálinkás Pál
egy a szerencse, ez a szavazás annyit nem ér, mint a papír ,amin ikszeltek...ha ezt a csótányt tolják előtérbe,biztos az orbán újabb 4 éve..
Katalina62
Úgyis jövőre dől el minden! És ha jövőre kományváltás lenne, bárki nyer is most, remélem, nem kerülünk csoborből vederbe!
Emmersson71
Azt hiszem, a MKKP rengeteg plusz szavazatot szerez majd tavasszal ;)
KisTehen
@simmering73: nincs jelentősége ennek a szavazásnak? MZP mögé fogtok beállni :)
Katalina62
@simmering73: ahol egy okos, inteligens nőnek pillanatnyilag más bűne nincs a valsztok jó részének szemében hogy ki a férje, meg az elmúlt tíz év fényében is, ott sajnos igazad van!
Béla333
Remélem képesek lesznek a DK-sok is elfogadni az eredményt és abbahagyják Márki-Zay további mocskolását.
Ha '22 tavaszán el akarjuk takarítani a maffiát, akkor most Márkit kell támogatni, fenntartás nélkül!
kulabombaafityiszre
Mivel nagy valószínüség szerint mzp fog győzni ezért sok sikert kívánok neki,viszont mivel engem aki nem rá szavaztam lehazaárulózott.ezért részemről a 2022 választás a mai napon előre befejeződött.
Nem szavazok azért,hogy egy fasiszta orbán helyett egy nagyobb fasiszta mzp legyen a minielnök.
simmering73
"Magyarország szempontjából a lehető legjobb dolog történik, hogy Márki-Zay Péter minden valószínűség szerint megnyerte az ellenzéki előválasztást, mert mindenki érdeke, hogy mielőbb túlessen az ország az újabb hamis messiás által keltett illúziókon. Mivel Márki-Zaynak (ahogy másnak sem) esélye sincs arra, hogy Orbánt legyőzze, ezért nem jelent olyan veszélyt, hogy hatalomra kerül az Orbán második eljövetelének számító Márki-Zay, viszont lesz ideje bőven megmutatni azt, amit egy hét alatt is képes volt megvillantani, hogy ő valójában kicsoda.
Sokkal rosszabb lenne, ha egy ilyen súlyos megosztást és gyűlölködést gerjesztő, hataloméhes embert bárki legyőz az előválasztáson, de megmarad az a hamis illúzió, hogy ő nyerhetett volna Orbán ellen. Nem beszélve arról, hogy igazi vérbeli szélsőjobbosként Márki-Zay valószínűleg megkérdőjelezte volna az előválasztás eredményét..."
nepszava.us/marki-zay-most-megmutathatja-hogy-kicsoda-legjobb-tulesni-a-hamis-illuziokon/
kereső
"Egyet elfelejtenek, hogy hiába lesz a DK vezetősége sportszerű, ha a szavazó tagsága, szimpatizánsai nem kérnek ebből a hamis katyvaszból. Mert nem erről volt szó! Aztán lehet tovább okoskodni. Gondolom a DK vezetői is átgondolják majd a lépéseiket, hiszen növekedni szeretnének és nem visszaesni pár ember simlissége miatt.
Az egyenleg a plusz 300 ezer és a mínusz 5-600 ezer szavazóval nagy buli lesz tavasszal. Nem kellett volna simlizni. Ha sportszerű verseny lett volna, akkor senki nem reklamálhatna. De ez lett."
Béla333
@kulabombaafityiszre: 18.38
Remélem, hogy ezt átgondolod! '22-ben minden szavazatra szükség lesz a maffia eltakarítása érdekében.
Most már elárulom neked: téged és a DK szavazóit nem hazaárulózta le Márki-Zay, a Párbeszédes Barabás Richárdra mondta, hogy ha nem hallgat a pártvezetőjére és a kérés ellenére Dobrevre szavaz, azzal elárulja a pártját és a hazát is. Ennyi történt, nem több. De ha te meg akarsz sértődni és neked jó hogy marad a Fidesz, akkor csináld csak!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 18:37 ♦ És vajon Márki képes lesz e hatpárti koalíciót képviselni és nem önfejűleg, Ducse módjára kormányozni, mert ellenkező esetben tiszavirág életű lesz. A mocskolódást és a hazaárulóázást MZP kezdte el, majd minden nap más gyalázkodással állt elő a volt fideszes demokrata?!
KisTehen
@kulabombaafityiszre: jó lesz ez, ne láss rémeket
Eladott Ország
@Béla333: Egyébként a bűnöző és politikai prostituált román cigánynál bárki alkalmasabb, még úgy is, ha az utcán spontán kijelölve választanánk miniszterelnököt.
Béla333
@Eladott Ország: 18.46
Márki már a kampány közepén alá akart írni egy nyilatkozatot Dobrevvel, hogy lecsillapítsa a kedélyeket, de Dobrev erre nem volt hajlandó.
A mocskolódást nem Márki-Zay kezdte, hiszen még tárgyaltak Karácsonnyal, amikor a DK-sok nekik estek.
Gyalázkodást nem hallottam tőle, a véleménye, hogy Dobrevnek nincs esélye leváltani Orbánt, az nem gyalázkodás.
Jó lenne ha lecsillapodnátok, most csak egy lehetőség van: támogatni Márki-Zayt, ha a Fideszes maffiát el akarjuk takarítani és el akarjuk számoltatni!
Ne feledd, hogy sokszázezres legitimációja van Dobrevnek is, de ennél nagyobb a támogatása Márki-Zaynak.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 18:52
Én nem látok se jót se rosszat se rémeket csak elolvasgatok mindent ki mit ír,mit nyilatkozik mennyire igaz amit mond,ebből próbálom kisilabizálni,mit tegyek.Jutottam amire jutottam,egyenlőre még nem kötelező elmenni szavazni,bár ez megoldható egy hajnali törvénymódosítással.:)
Peller Anikó
@kulabombaafityiszre: De nem lesz a makiból minielnök. Tételezzük fel bejött a fidesz hekkelése és mz viszi az előpálmát. De jövőre nem kapja a hátszelet a fidesztől. Csak ez az idióta bella képzeli, hogy ez valódi ellenzéki, fideszmentes megmérettetés volt.

Sikerült megosztani az ellenzéki összefogást. Köszönjük makimajom.

De még nincs is vége hülyegyerek bella. Ha mégis Dobrev nyer te elkussolsz végre?

Naugye.
kulabombaafityiszre
@Peller Anikó: ma, 19:48
Nekem van egy ideám,nem azért szavaztam dobrevre,mert dks hanem ,mert nő.
Férfi létemre elegem ven már ebből himsoviniszta,na kinek van nagyobb pöcse versenyből.
Hiszem és vallom,az országot egy okos intelligens nyelveket beszélő tapasztalattal rendelkező hölgy fogja kivezetni ebből a fertőből amiben most van.Nálam nem pártfüggő az hogy ki legyen a ez a jelölt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.