A Fidesz aláírás gyűjtéseket vár a Stop Gyurcsány! petícióhoz a kisebb települések független polgármestereitől is – írja a Telex.hu a 24.hu nyomán.

Fidesz központból valós időben követik nyomon a Stop Gyurcsány! házalók útvonalát és a felvitt adatokat

Az informatikai rendszer pedig biztosítja, hogy a központból valós időben nyomon követhessék az aláírásgyűjtő tablet kezelőjének útvonalát, valamint a felvitt adatokat. A Fidesz szerint adatkezelésük mindenben megfelel a jogszabályoknak.

A fideszes aktivisták az utóbbi hónapokban végigcsöngetik lényegében az összes magyar háztartást, hogy aláírásokat gyűjtsenek a Stop Gyurcsány petícióhoz.

A Telex korábban beszámolt arról is, hogy az aktivisták tabletek is kapnak az aláírás gyűjtéshez, sőt az MSZP egy rejtett kamerás felvételre hivatkozva azt állítja, hogy

a Fidesz hirdetésben keres embereket, akiknek aztán egy gyorstalapló után órabért is fizet, hogy tényleg minden háztartáshoz eljussanak.

Egy a 24-nek nyilatkozó független polgármester szerint az akcióba bevontak olyan településvezetőket is, akik bár nem tagjai a pártnak, szimpatizálnak az Orbán-kormánnyal.

A férfi azt mondta, hogy

a választókerület fideszes országgyűlési képviselője rendszeresen szervez találkozókat a körzethez tartozó „baráti” polgármestereknek, ahol az alulfinanszírozott önkormányzatok információhoz juthatnak pályázatokról vagy más támogatási lehetőségekről, de cserébe a Fidesz is rendszeresen kér szívességeket, például plakátolási vagy aláírásgyűjtési segítséget.

Állítása szerint a legutóbbi találkozáson pedig

a Stop Gyurcsány! kampányban elvégzendő feladatokat osztották ki a résztvevőknek.

A név nélkül nyilatkozó polgármester szerint

az aláírásgyűjtőknek telefonon kell belépési kódot kérniük a Fidesz térségi központjától, a rendszer pedig biztosítja, hogy a központból valós időben nyomon követhessék a gép kezelőjének útvonalát, valamint a felvitt adatokat.

A településvezető nehezményezte, hogy függetlenként egy pártfeladat végrehajtójaként kellene mutatkoznia a választói előtt. A Fidesz szerint adatkezelésük mindenben megfelel a jogszabályoknak, és közölték azt is: aláírásgyűjtésében a támogatók „minden esetben önként vesznek részt”.

Forrás: Telex.hu, 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az aláírásgyűjtők aláírásukkal járultak hozzá a nyakukba ültetett csip (chip) beültetéséhez.
A kutyák sors- és fajtársként köszöntik őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az aláírásgyűjtők aláírásukkal járultak hozzá a nyakukba ültetett csip (chip) beültetéséhez.
A kutyák sors- és fajtársként köszöntik őket.
tudode
Átélve a II. világháborút, amkor "csak" az épüleeket rombolták le égiáldással még a gyerekeknek is robbanó játékokat suórva le, de a vh. elmúltával épültek a hidak, elindult az élet, épülve a lakótelepek
.
--- Budapest akkor és most – 75 éve ért véget a II. világháború egyik legborzalmasabb városostroma
.
welovebudapest.com/cikk/2020/2/13/kepek-budapestrol-akkor-es-most-75-eve-ert-veget-a-ii-vilaghaboru-egyik-legborzalmasabb-varosostroma-1
--------------------
.
Évtizedek kellenek ahhoz, hogy az egyeduralkodó, és társai által gerjeszett LÉLEKROMBOLÁST kiheverje ez a jobb sorsra érdemes ország, egy megszállot bennszülött által, aki öngólt rugott be saját hazájának azzal, hogy ELTEMETTE a sarjadzó DEMOKRÁCIÁT, amely élt 2012-ig, egyeduralkodóként kiépítve egy sajátos diktatŰRÁT:
.
---- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1159s
------------------
.
Azaz! Dióhéjban az EU első diktatúráját, szabadkezet adva saját magának, öngólt rugva azzal, hogy KÖZJOGILAG
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1159s
-------------------
.
Fütyülve a járványra, mindenféle csődülettel mindenféle világtalálkozót, konferenciát, békementet engedve szabadjára, szabadságolva a Covidot kiszerveze a járványkezelést, olyan formán, hogy az operatív törzset nem állította "hadrendbe", egyéb elfoglaltsága miatt
.
---- Kiszervezett járványkezelés
nepszava.hu/3136456_kiszervezett-jarvanykezeles
-------------------------
.
---- Koronavírus Magyarországon: négyezer felett a napi új fertőzöttek száma
www.youtube.com/watch?v=SW9H8fmb1SA
----------------------
.
Szinte minden szinten GAZDÁTLAN AZ ORSZÁG, az egyeduralkodó egyéb elfoglaltsága következtében, a 250 éves ÁNTSZ-ből tintanyalókat fabrkálva!
.
???
Nessy
Ezt az idióta aláírás gyűjtést jövő tavaszik folytatják?
RonaGyuri
nem fogjátok a lényeget!!! =))
Itt egyszerű szakmai továbbképzésről van szó!
"Kisebb települések független polgármestereitől is azt várja a Fidesz, hogy gyűjtsék az aláírásokat a Stop, Gyurcsány! petícióhoz" és "Az informatikai rendszer pedig biztosítja, hogy a központból valós időben nyomon követhessék az aláírásgyűjtő tablet kezelőjének útvonalát, valamint a felvitt adatokat"!!
Na kérem itt semmi másról sincs szó, mint egy korszerű HÁZALÓ-képzésről!
Ha a kampány teljes címét (az aktuálisat) figyeljük ez érthető is, hiszen: annak másik címzettje: házaló ügynök volt öt hétig Kanadában, ahol csak telefonkönyveket árult!!! =))
kereső
Ez csak nekem bűzlik? A tabletes becsönget a lakásba/házba. Az ott élők vagy elzavarják, vagy aláirnak. A fideSS központban máris információ van a felkeresettről is!! Adta ehhez valaki a hozzájárulását, hogy ilyen adatot tároljanak róla ?
Adatvédelmi biztos hol vagy???
lampa laz
@kereső: Tudod Te is, h itt nincs se intézmény, se ember ahol és akinél panasszal/feljelentéssel lehetne élni, mert az mind orbán seggéből lóg ki. Az embereknek kell eldönteni, h megadja az adatait ennek a tetves bagázsnak, vagy nem. Engem nem is orbán zavar, mert most már tudjuk róla, h őrült, hanem a sok barom aki vakon hisz benn és nem látja, h mit művel. Képesek erre a stop Gyurcsányra ráugranak és aláírni. Szánalmasan lesajnálni való népség.
kereső
@lampa laz: Igazad van, de itt nem adja meg az adatát az, aki nem ir alá. Lakcim alapján mindenki beazonositható- akár név szerint is. Két lista állitható fel- egy támogató, és egy nem aláiró. Na ez az utóbbi az, amely teljességgel törvénytelen- a személyes adatokkal való visszaéléstől kezdve, a személyes adatok nyilvántartásáig.
lampa laz
@kereső: Ezt a név, lakcím gyűjtést minden választás előtt megtették, csak eddig papíron vezették. Kíváncsi lennék rá, h az én név, címem mellé milyen jelen 'rajzoltak', mert én elküldtem őket oda ahova valók. Ezért nem is volt lelkiismeret furdalásom, mert ők tökéletesen tisztában vannak azzal, h mit és miért csinálnak, hiszen előtte ki lettek oktatva.
lampa laz
@Szalay Miklós: ez az amit nem értenek, vagy csak nem akarnak tudomásul venni a fidesz választói. Van egy réteg akik szuper jól élnek belőle és ki is használják ezt, a többi meg megvezethető buta ember, és ez az utóbbi adja a fidesz választói körének nagyobb részét.
Gauntlet
és sikerült megállítani a Ferit?
vagy csak a Kubatov lista frissült?
Sámannus
Jö jönek csak .Majd megtudják, ki fosta össze előbb az alap izé aszalát.
Nessy
Régi ötvenes évek! Akkor "népnevelők" jártak házról, házra. És mivel akkor csak a vasárnap volt szabad, akkor ette őket a jó fene! Akkoriban azért nem volt ajánlatos őket a francba küldeni, ma már koromnál fogva megtehetem, hogy nem nyitok ajtót.
inhuman
Péterfalvi "Fidesz-csicska" Attila, hol a 'csába vagy?
Ja, és van még a Pegazus ügy is...
Semmi, mi? Te... te, minek is nevezzelek...

Csak szerintem néz ki úgy ez a fideszes gyökér, mint egy pedofil?

24.p3k.hu/app/uploads/2021/07/d_kos20201028017-e1626773678726.jpg

A mostani Fideszre illő jelmondat: Világ kreténjei egyesüljetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.