Ma újabb szomorú napra ébredtünk, továbbra sincs megállás az üzemanyagok drágulásában: mától 5-5 forinttal emelkedik a benzin és a gázolaj ára – mondta Barkóczi Balázs, a DK szóvivője az online sajtótájékoztatón.

DK: Az emberek mára már visszasírják a Gyurcsány-kormány időszakát
Fotó: Facebook/DK

A 95-ös benzin 506, míg a gázolaj 517 forintba kerül.

Az Eurostat adatai szerint, ha pusztán a termelői árakat vesszük alapul, az unió országai közül Magyarországon a legdrágább a gázolaj, és kilencedik legdrágább a 95-ös benzin

- mondta Barkóczi.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy az Orbán-kormány gyurcsányozik, hazudik és másra mutogat, pedig már Orbán is tudja, hogy a magyar emberek visszasírják a Gyurcsány-kormány idején tapasztalt üzemanyagárakat. Míg 2009 tavaszán egy liter benzinért 257 forintot, egy liter gázolajért 252 forintot kellett fizetni, mára ez a duplájára nőtt mindkét esetben

- teszik hozzá.

A kabinet ahelyett, hogy fellépne az "általuk tudatosan gyengített forintárfolyamnak" is köszönhető rekordmagas üzemanyagár ellen, "gyurcsányozik és hazudik ebben a kérdésben is" – jelentette ki a szóvivő.

Barkóczi Balázs úgy fogalmazott: Orbán Viktor miniszterelnök hiába mutogat másra, ő is pontosan tudja, hogy "a magyar emberek visszasírják" a Gyurcsány-kormány idején tapasztalt üzemanyagárakat. Hangsúlyozta, hogy 2009 tavaszán egy liter benzinért 257, egy liter gázolajért pedig 252 forintot kellett fizetni.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Felháborító, hogy az Orbán-kormány tétlenül nézi a magyar családok százezreit érintő soha korábban nem tapasztalt üzemanyagár-drágulást! Az emberek mára már visszasírják a Gyurcsány-kormány idején tapasztalt üzemanyag árakat.

Forrás: atv.hu, MTI
Címlapkép: Facebook/DK

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Tényleg! Rengetegen élnek-halnak már egy valamirevaló elkúrtukért! A hazugságok "reggel, éjjel meg este" történő hallgatásáról és a kapcsolódó efftársi népzsebiről meg már ne is beszéljünk!
szép új világ
Lépj át a fideszbe, de gyorsan! Ott nyomják a hasonló hülyeséget, csak más előjellel.
inhuman
Azért ezt nem kellett volna kimondani.
Sírja vissza a faszom Gyurcsányt - és ezt baloldaliként mondom !!!

Egy esélye volt Magyarországnak az előretörésre, a kiemelkedésre - Horn Gyula és Bokros Lajos.
Hálátlan nép a magyar...
inhuman
Ha ezt meg egyszer kimondod, te DK-s geci, odamegyek és szétfejellek - a kurva anyád!

Megtűrt vagy az összefogás miatt - érted ezt, te geci DK-s?
Mert sok ellenzéki csak megtűr titeket az ország orbánista-terror felszabadulása miatt, de nem szeretünk titeket - vágod, geci DK-s?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.