Márki-Zay Péter közösségi oldalán élőben jelentkezett be vasárnap egy közel 40 perces videóval.

Márki-Zay: "Orbánt nem zavarják a migránsok, kimondottan ő maga telepíti be őket, amíg fizetnek, amíg abból lopni lehet"
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Többek között arról is beszélt, hogy egy szentmiséről jött, ahol Jézus Boldog mondásai is elhangoztak

Boldogok, akik üldöztetést szenvednek az igazságért

- idézi, majd hozzáteszi:

ha valakiről még hazugságokat is mondanak, akkor az szintén egyfajta boldogság keresztényként ezt megélni

Azt elmúlt időszakban szerinte nagyon sok hazugságot hallani, most éppen nemcsak a "jobboldaliságot, kereszténységet kérdőjelezik meg", de

5 másodperces videó részleteket próbálnak meg az elmúlt 3 és fél év különböző élőbejelentkezéseiből összevágni, amellyel a Fidesz propaganda azt próbálja bizonyítani, hogy migránsokat szándékozunk betelepíteni

Szerinte az elkövetkezendő időszakban "nagyon sokat fognak arról beszélni, hogy csak a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra".

A legfelháborítóbb a Letelepedési Kötvény Program volt, amit Rogán és barátai indítottak, aminek keretében nemcsak 20 ezer migránst telepítettek be Magyarországra, hanem ezek között körözött bűnözőket és nemzetközileg körözött terroristákat. Orbánt nem, hogy nem zavarják a migránsok, hanem kimondottan ő maga telepíti be őket, ameddig fizetnek, ameddig abból lopni lehet. Ebből Rogán és baráti köre 150 milliárd forintot profitált, míg az állam a világpiacinál magasabb kamatok miatt 17 milliárdot veszített, most kell visszafizetni a körvény árát.

- hangzik el a videóban.

Márki-Zay többek között redditen feltett kérdésekre is válaszolt.

Azt is elmondta, hogy túl trágárnak tartja az Elkxrtuk című rezsimkompatibilis fikciós játékfilm címét Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, megvan a véleménye az alkotásról, még úgy is, hogy nem látta – írja a 444.hu.

Azt is hozzátette, szerinte jól mutatja, mennyire keresztény valójában a Fidesz, hogy kiplakátolták az országot egy olyan filmmel, "aminek a címét ki sem akarom mondani" – írja a 24.hu.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A hülye kérdésre okos válasz! Kellő időben cáfolni fogja! Nem kell a falnak rohanni: akkor durranjon a dolog akkorát amikor arra szükség van! Ha netán a kormány nem cáfolna, akkor a saját fagyija nyal vissza - ÉS POFÁRA FOG ESNI! ENNYI! Ez gondolom így korrekt!??
ómió
@csak úgy...: Akkor, talán keresd vissza Márki efftársad eddigi, migráncsvonzalmait kifejező nyilatkozatait! Még mielőtt azokat másra hazudnád!
Aki Én
@Németh István: Baszki, ennek a fele sem tréfa. Te veszélyesen elmebeteg vagy!
Németh István
@KisTehen: @Aki Én: A hülyéknek nem érdemes okoska dolgot mondani! Mi több minden fáradozás a vélelmezett jobbításuk reményében felesleges!
Lepényleső
...állítólag az ukránok is százezrével? Egyébiránt ahol nincsenek "államilag"
telepített migránsok,- találkozott valaki olyan népesebb településsel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.