A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szerint Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje nemcsak a migrációt támogatja, hanem a rezsicsökkentést is ellenzi.

Nacsa Lőrinc az MTI-nek kedden eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: úgy tűnik, hogy Márki-Zay Péter minden témában "igyekszik felvenni a gyurcsányi tempót".

Fidesz-KDNP: Márki-Zay ellenzi a rezsicsökkentést

Nacsa Lőrinc
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hozzátette: a sajtóban megjelent cikkek szerint a "baloldal miniszterelnök-jelöltje", szó szerint ostobaságnak nevezte a rezsicsökkentést, és szerinte csak egyetlen módja van a rezsicsökkentésnek, ha kevesebb vizet, áramot és gázt használnak a háztartások.

"Úgy látszik, hogy Márki-Zay Péter nem különbözik főnökétől, hiszen nemcsak a migrációt támogatja, de a rezsicsökkentést is ellenzi" – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

A frakciószóvivő a videóban megerősítette: a Fidesz-KDNP továbbra is kiáll a rezsicsökkentés mellett és megvédi annak eredményeit.

Nem fordulhat elő az, ami megtörtént a Gyurcsány-kormányok alatt, amikor elszabadultak az energiaárak, az országban veszélybe kerültek a háztartások – hangsúlyozta a kormánypárti politikus, aki szerint Márki-Zay Péter ezeket az időket "sírja vissza".

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: a Fidesz és a KDNP nem hagyja, hogy visszatérjenek a múlt ötletei és emberei – írja az MTI. 

Forrás: MTI 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Édes jó fiam Nacsa! Ameddig a közületeknek már a csillagos egekbe van a rezsi számlája, amit a termékekbe és szolgáltatásokba mindannyian fizetünk, addig miről szövegelsz! Tudod, ameddig 1200 m3/ év kedvezményes volt a gáz ára, az éves 1300 m3 fogyasztással sem fizettem többet, mint ma,, immár gázboyler nélkül! A 27% ÁFA nem zavarja a mimóza lelkedet? Tudod, nincs mindenkinek 200 - 300 m2 úszómedencés villája, ahol valóban a lakossági rezsicsökkentés sokat jelent! Amikor olcsó volt pl. a gáz világpiaci ára, akkor hallgattatok, mint xar a gyomban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
134.bátor
Elkezdődött... erre kell számítani tavaszig. Hazudni,hazudni,ès hazudni.
kissé felnőttem
Ti meg játszadoztok vele kabaréba való veletek együtt
Lepényleső
...ami valójában nem csökkentés,hanem biztos bevételi forrás az adott lovagúrnak,- akit erre a bán óhajára kiválasztottak?
magyar1
Ez az egyetlen amiben egyetértek, hogy a gazdagok medence fűtését ne támogassuk már. A szocik anno tökéletesen kezelték, igaz francia tulajdonba adták ami hazaárulásnak minősül, de a a fogyasztástól tették függővé a támogatást. A kevesebb fogyasztó, vagyis a csóróbbak kaptak támogatást. Talán még jövedelem is játszott.
ómió
Ezt, bizony, már többször lenyilatkozta az efftárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok