Exkluzív környezet, arany színben pompázó dekoráció és aranyozott ételek – ez az első, ami feltűnik annak, aki megnézi Cseh Katalin momentumos EP-képviselő és Berg Dániel II. kerületi alpolgármester esküvői képeit. Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. A luxus ruhamárkának Magyarországon nincs üzlete, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban van.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Hihető ugye, hogy megérti a szegényeket... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
nyugatifeny.hu/2021/11/03/megszolalt-cseh-katalin-az-eskuvonk-koltsege-a-toredeke-volt-annak-mint-amit-a-fidesz-allit
"Látom, megjelentek a propagandamédiában az esküvői fotóink, az egész ország láthatja azokat a képeket, amiket saját magunk és meghívott vendégeink számára készítettünk, hogy megörökítsük életünk egyik legszebb napját. Mindenesetre, ha már így alakult, köszönöm nekik, hogy ilyen sokan osztozhatnak boldogságunkban.

Fontos hangsúlyoznom, hogy a propaganda ismét szemenszedett hazugságokat terjeszt. Az esküvőnk összköltsége a töredéke volt annak, mint amit állítanak. És a töredéke annak, mint amennyi a gázsija volt bármelyik fellépőnek Mészáros Lőrinc esküvőjén.

Nincsenek illúzióm, a propaganda folytatni fogja aljas és hazug lejáratási kísérletét, akár az esküvőnket is felhasználva, de elmondom újra, nincs titkolni valóm."
magyar1
@csak úgy...: Cáfolhat de a képek tények, na nem kivétel Mészáros és Várkonyi esküvője sem.
Gyurka80
@magyar1: Hogy tudod Mészároshoz hasonlítani ezt a libát, aki még életében nem dolgozott, egy szalmaszálat nem tett keresztbe?!
Gyurka80
@csak úgy...: Te elhiszed amit ez a liba ír?
Gyurka80
@csak úgy...: Te hiszed el a spk hazugságot, tehát te vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.