Egy szakértő szerint.

Megdöbbentő állítás a szakértőtől: "A 6 hónapnál régebbi vakcina egyszerűen nem létezik"

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Dobson Szabolcs, gyógyszerengedélyeztetési szakértő írt a 6 hónapnál régebben beadott koronavírus elleni oltásokról:

"Ami 6 hónapnál régebbi, az nem létezik. Látom, hogy sokszor felmerül az oltottak és az oltatlanok témaköre, és, hogy az oltottak közül mennyien betegednek meg és mennyien nem. Egy nagyon fontos dolog nálunk homályban marad: most már értelmetlen általában oltottakról beszélni.

A gyakorlatban ami 6 hónapnál régebben történt, az hasznos módon nem létezik. Ezt tükrözi több ország gyakorlata is. Tehát, amikor oltottakról beszélünk, mindig gondoljunk erre, illetve az emlékeztető oltásokra, amit hazánkban nagyon kevesen vettek fel."

- írta a szakértő. 

Forrás: egeszsegkalauz.hu

Címlapkép: MTI/Rosta Tibor

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@division: sose értettem, miért jó valakinek azt állítani két különböző emberről, hogy ugyanaz.
division
@nemkati: Van, hogy elárulják magukat valamivel. Régi motorosok vagyunk mi itt ketten, tudjuk azt, hogy amíg volt moderáció, addig ez nem volt lehetséges, de amióta nincs, 100 névvel is itt lehet bárki, a kutya se figyeli. Ott van inhuman, fahrenheit, fűre lépni szabad, egy ugyanazon ember mind, és volt még vagy ki tudja hány neve. Ne legyél naiv:-)
nemkati
@division: Csodálom, hogy milyen problémáid vannak. Engem tökre nem érdekel, ki kicsoda. Neked se ez az első neved, talán nem is az utosó, biztos okod volt rá, hogy átkeresztelkedj. Én jól elvagyok ezzel az eggyel, ezért nem értem, minek másik.
division
@nemkati: Valóban, de nem szórakozok azzal, hogy egyszerre két nevem legyen. Nem érted miért csinálják mégis páran? Ebben nem segíthetek, majd rájössz egyszer.
terlasz
@division: "Gazella = Pálinkás Pál. Senki nem akarja észrevenni rajtam kívül?"
Dehogynem, tisztán látszik. Nyilván így akarja megtámasztani a véleményét. Engem pl. nem igazán hat meg a dolog, mosolygok rajta.
ómió
Netán vizsgálta is, vagy csak "szakérti"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.