Mi is beszámoltunk róla, hogy iparági értesülések szerint napi 400 ezer forintot kapott Gubás Gabi azért, hogy a Fidesz filmjében eljátssza Dobrev Klárát.

Megrémült Dobrevtől a róla 400 ezerért hazudozó Gubás Gabi – videó
Kép: Facebook

A filmben persze őt egy gonosz, aljas, érzéketlen szereplőként mutatnak be. A filmben egyebek mellett azt sugallják, hogy Dobrev 2006-ban “az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről” döntött volna – ez utóbbi rágalmat a Kossuth nevét viselő állami propagandarádió kész tényként közölte, ami miatt a Demokratikus Koalíció be is perelte az MTVA-t. 

Gubás miután felismerte, hogy az a Dobrev Klára áll előtte, akiről milliókért össze-vissza hazudozott a filmben, felhúzta a szemöldökét, majd gyorsan elmenekült Dobrev elől.

Videó:

Címlapkép: Facebook

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem merte vállalni, hogy bemutatkozik neki??? Megtudom érteni egyébként! Ez a film esetenként olyan messze van a tényektől, mint Makó Jeruzsálemtől! Nem ok nélkül lett belőle "művész film"! Az alkotó élt a "művészi szabadsággal", hogy finoman fogalmazzak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
penege
inkább csak röhög...ami érthető is.. :D
inhuman
Mondhat nemet egy színész, amikor az arcát karaktergyilkossághoz használnák?

"Politikai krimi? „Művészfilm”? Politikai thriller? Nem az. Akárhogyan is nézzük, ez bizony vaskos karaktergyilkossági kísérlet. A lejáratás, a karaktergyilkosság természete szerint hazugságon, rágalmakon alapul. A filmmel elsősorban tehát nem esztétikai gondjaink akadhatnak."

hang.hu/magyar-hang-plusz/mondhat-e-nemet-egy-szinesz-amikor-az-arcat-karaktergyilkossaghoz-hasznalnak-133196
inhuman
@Pegero: @Málna: @Gyurka80: @Németh István: @Salata: @ómió: @KisTehen: @Les miserables: @penege: Egészen elképesztően primitívek vagytok. Ezért vagytok fideszes gyökerek.

Nem minden egészen elképesztően primitív ember fideszes, de minden fideszes egészen elképesztően primitív (ezt a nagy igazságot már egyszer megfogalmaztam, de akkor az "egészen elképesztően primitív" kifejezés helyett más szót használtam, de mivel inhuman létemre a humanizálódási folyamat föltartóztathatatlanul halad előre, ezért nem használnám most az a bizonyos szót, ami "g"-vel kezdődik és "i"-re végződik, valamint van benne egy "e" és egy "c" is, de a helyes sorrendet nem adnám meg a kicsivel fentebb említett okokból kifolyólag)

Na csá!
Bélabácsi
remélem "igazi" rendszerváltás után semmit sem fog eljátszani...a becsületét már sikerült

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.