Több mint egy hete már, hogy az ágyat nyomja Pál Éva, a Neoton Família egykori sztárja, aki egy fellépésen kaphatta el a koronavírus-fertőzést. Vitaminokkal kúrálja magát(!!!) - mert nem sok esze van -, oltása ugyanis nincs, mert a fia tünetei megriasztották. – A fiam felvette mindkét vakcinát, az első után a bal heréje gyulladt be (ez picit több információ, mint ami érdekelheti az olvasót...), a második után egy daganata lett. Még mindig nem múltak el a problémái, pont a héten akarta kivizsgáltatni magát, erre most karanténba került miattam. Neki is enyhe tünetei vannak – mesélte a Blikknek kálváriájukat az énekesnő, akinek a hangján is érezhető, hogy nincs jó bőrben.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Emmersson71: "Begyulladt a bal heréje, meg daganata lett. Enyhe tünetei vannak szerencsére"
Ez normális?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Mitől féltél te tyúkeszű, hogy kinő a bal heréd és begyullad?
division
@magyar1: Heregyulladásra meg daganatra nem sokat érnek:-)))))
magyar1
@division: Nem a fiának ajánlom, az anyjának aki nem vette fel az oltást.
division
@magyar1: Gondoltam:-) Szedje, persze, csak ne várjon csodát. Amúgy meg kész röhej ez az egész, a fiának daganata lett, de enyhék a tünetei...
magyar1
@division: Ha te olyan okos vagy ez ügyekben akkor tudnod kellene, hogy a daganatoknak sokszor semmi jele nincs. Ha enyhe tünete van az már jó.
division
@magyar1: Nyilván, csak egy daganat kifejlődése több év is lehet, ezt az oltásra fogni enyhén szólva is blődség. Amikor meg megjelenik maga a tünet már régen nagy a baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.